Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ شما امروز با حضور نورانیتون در حرم و انجام تذهیب نفس کم کم دارییید به مقامات و درجات قبلیتان بی می گرددییید احسنت راست گفتی و نیکو سخن پراکندی....... ایمان ما شده زاینده رود، مرتبا خشک میشود و دوباره آب میگیرد...... باز خوب است این ایام گریه و زاری را برای پر کردن ایمانمان داریم. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ دفعه بعد دی جی میشه:ws28:ایمانت واقعی نبوده پس:vahidrk: دی جی مخفف دامت فی جنه هست دیگه...... :JC_thinking: ایمان ما از فولاد است،اما فولاد هم در گرمای زیاد ذوب میشود،گرمای گناه و جهنم زیاد بود آنجا..... لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خوبه پس قلب من قویه به این راحتیه وا نمیده لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خوبه پس قلب من قویه به این راحتیه وا نمیده شوما چشات دخمل خوشجل زياد ديده عادت كردي لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ احسنت راست گفتی و نیکو سخن پراکندی....... ایمان ما شده زاینده رود، مرتبا خشک میشود و دوباره آب میگیرد...... باز خوب است این ایام گریه و زاری را برای پر کردن ایمانمان داریم. بله یا شیخ تازه قرار است امروز بعد ظهر کاراوانا حرکتی نمادین به سمت شمال داشته باشن تا با دیگر مردم خدا جویی که برای عزار داری به ون سمت رفتن به پیوندند دی جی مخفف دامت فی جنه هست دیگه...... :JC_thinking: ایمان ما از فولاد است،اما فولاد هم در گرمای زیاد ذوب میشود،گرمای گناه و جهنم زیاد بود آنجا..... بله به گمانم مخفف این کلمه هستش لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خوبه پس قلب من قویه به این راحتیه وا نمیده بله در نمایشگاه معلوم بود :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ دی جی مخفف دامت فی جنه هست دیگه...... :JC_thinking: ایمان ما از فولاد است،اما فولاد هم در گرمای زیاد ذوب میشود،گرمای گناه و جهنم زیاد بود آنجا..... یا اسی مومن واقعی خودش ذوب می شود نه ایمانش:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خوبه پس قلب من قویه به این راحتیه وا نمیده تمام راه برگشت بادبزن دستم باد بادش میزدم غش نکنه!! لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ بله در نمایشگاه معلوم بود :icon_pf (34): بازم تووووو لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ تمام راه برگشت بادبزن دستم باد بادش میزدم غش نکنه!! زبان قزوینیه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ بازم تووووو بله من من وکیل شخصی اون سیاه بختی هستم که تو چنگال تو اسیره لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ زبان قزوینیه میدونی؟ نیس که من اصولا انقد بیکار نیستم که فقط اسپم کنم چندینتا کارو با هم انجام میدم!!! ی وقتای هم اینجوری میشه دیگههه!!:w589: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ میگم چرا این قدر سکته ی قلبی دور و ورم زیاد شده ها!!!!!!!!!!!!1 چرا تا حالا نفهمیده بودم لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ دی جی مخفف دامت فی جنه هست دیگه...... :JC_thinking: ایمان ما از فولاد است،اما فولاد هم در گرمای زیاد ذوب میشود،گرمای گناه و جهنم زیاد بود آنجا..... نمیدونم مخففه چی هست.. اما یادمه یکی از دوستانم میگفت اینو نبگو بسی معنایشش بد است یه بری باخ گذاشتیما :w31: ببین چه کارا با ایمانت نکرد اسی مغلوب لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ میدونی؟نیس که من اصولا انقد بیکار نیستم که فقط اسپم کنم چندینتا کارو با هم انجام میدم!!! ی وقتای هم اینجوری میشه دیگههه!!:w589: بله کاش یه وقت هایی بود اون زن داداشت هم هی زخم زبون بهش میزدی و می گفتی یه وقت هایی این طوری میشه با اون زخم زبون ها پیرش کردی :w00: لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ شوما چشات دخمل خوشجل زياد ديده عادت كردي :icon_pf (17): البته منظورش خودشه .. وگرنه من به هیچ دختری نگاه نمیکنم الا ستی جونم به دریا بنگروم روی تو بینوم به صحرا بنگروم روی تو بینوم به هر سو بنگروم کوه و در و دشت نشان از قامت رعنا ( ستی ) تو بینوم تمام راه برگشت بادبزن دستم باد بادش میزدم غش نکنه!! از دوری ستی بود...گرمای عشقولانم زده بود بالا لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ میگم چرا این قدر سکته ی قلبی دور و ورم زیاد شده ها!!!!!!!!!!!!1چرا تا حالا نفهمیده بودم عمه جون اصلا تو همه چیت به خودم رفته!! ماشالاااا! یادم باشه اسپند دود کنم واست!! لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ میگم چرا این قدر سکته ی قلبی دور و ورم زیاد شده ها!!!!!!!!!!!!1چرا تا حالا نفهمیده بودم اوهوم عزیزم ... مگه نمیبینی جمعیته دختران بیشتر از پسران است از بس کشته دادیم اینجوری شد دیگه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اوهوم عزیزم ... مگه نمیبینی جمعیته دختران بیشتر از پسران است از بس کشته دادیم اینجوری شد دیگه این رو نگیید چی میگید لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ بله کاش یه وقت هایی بود اون زن داداشت هم هی زخم زبون بهش میزدی و می گفتی یه وقت هایی این طوری میشه با اون زخم زبون ها پیرش کردی :w00: به ی روح کوچولوی خوب ی بار میگن پاتو از زندگی زن برار من بکش کناررر چنااااار!! :icon_pf (17): البته منظورش خودشه .. وگرنه من به هیچ دختری نگاه نمیکنم الا ستی جونمبه دریا بنگروم روی تو بینوم به صحرا بنگروم روی تو بینوم به هر سو بنگروم کوه و در و دشت نشان از قامت رعنا ( ستی ) تو بینوم از دوری ستی بود...گرمای عشقولانم زده بود بالا آخی!! آخیییی! یخدم داشتی هذیون میگفتیییی!! من که اسمی از ستی توش نشنیدم!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده