رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

در بازگشت از کلیسا، جک از دوستش ماکس می پرسد: «فکر می کنی آیا می شود هنگام دعا کردن سیگار کشید؟» ماکس جواب می دهد: «چرا از کشیش نمی پرسی؟»

جک نزد کشیش می رود و می پرسد: «جناب کشیش، می توانم وقتی در حال دعا کردن هستم، سیگار بکشم.» کشیش پاسخ می دهد: «نه، پسرم، نمی شود. این بی ادبی به مذهب است.»

جک نتیجه را برای دوستش ماکس بازگو می کند. ماکس می گوید: «تعجبی نداره. تو سئوال را درست مطرح نکردی. بگذار من بپرسم.»

ماکس نزد کشیش می رود و می پرسد: «آیا وقتی در حال سیگار کشیدنم می توانم دعا کنم ؟» کشیش مشتاقانه پاسخ می دهد: «مطمئناًً، پسرم. مطمئناً.»

• Like 20
لینک به دیدگاه
بیچاره ما علما که از هر فرصتی برای هدایت این عوام استفاده میکنیم،اما آنها درس نمیگیرند.....

الان این هدایته یعنی؟؟؟؟:banel_smiley_4::ws3:

به نظر من هر کس روش خودشو واسه شناخت خدا و عبادتش داره

من اینو غیر عاقلانه میدونم که یکی بیاد به یکی دیگه بگه که چه جوری و تو چه شرایطی خدا رو پرستش کن

من که عقلم رو دست هیچ آخوندی نمیدم...

• Like 5
لینک به دیدگاه
الان این هدایته یعنی؟؟؟؟:banel_smiley_4::ws3:

به نظر من هر کس روش خودشو واسه شناخت خدا و عبادتش داره

من اینو غیر عاقلانه میدونم که یکی بیاد به یکی دیگه بگه که چه جوری و تو چه شرایطی خدا رو پرستش کن

من که عقلم رو دست هیچ آخوندی نمیدم...

وقتی میگه در حال سیگار کشیدن هم میتوانی به خدا نزدیک شوی،یعنی به تعداد انسان های روی زمین راه است برای رسیدن به خدا !!!

هیچ وقت حکم کلی ندهید،بعضی وقت ها لازم است عقلتان را به بعضی علما بدهید،مثلا من. :girl_yes2:

• Like 8
لینک به دیدگاه
وقتی میگه در حال سیگار کشیدن هم میتوانی به خدا نزدیک شوی،یعنی به تعداد انسان های روی زمین راه است برای رسیدن به خدا !!!

هیچ وقت حکم کلی ندهید،بعضی وقت ها لازم است عقلتان را به بعضی علما بدهید،مثلا من. :girl_yes2:

من قبل سپردن عقلم به تو یه وصیت میکنم و مسئولیت کارای بعدیمو میسپرم به تو :persiana__hahaha:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بیچاره ما علما که از هر فرصتی برای هدایت این عوام استفاده میکنیم،اما آنها درس نمیگیرند.....

اگر عوام نبودن شما سوار کی میخواستید بشید:ws47::ws47::ws47::ws47:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من منظورم این نبود

من منظورم اینکه واسه ارتباط با خدا شرایط خاصی وجود نداره

تو هر حالت و شرایطی باشی میتونی باهاش حرف بزنی و ارتباط برقرار کنی

یعنی عقل آدم اینطوری میگه

حالا چه نیازی به بعضی افراد هست که من سوالاتم رو از اون بپرسم و اون بگه که میشه یا نمیشه؟

چه دلیلی داره که من از یکی دیگه بخوام برام تعیین تکلیف کنه؟

من منظورم اینها بود...

w31.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگر عوام نبودن شما سوار کی میخواستید بشید:ws47::ws47::ws47::ws47:

مگر میشود عوام نباشد،اگر نباشد که ما زنده نیستیم......

عوام جز لا ینفک این کره خاکی است و هرچه بیشتر برای ما بهتر..... :girl_yes2:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مگر میشود عوام نباشد،اگر نباشد که ما زنده نیستیم......

عوام جز لا ینفک این کره خاکی است و هرچه بیشتر برای ما بهتر..... :girl_yes2:

تا عوام هست اسی ها سواری کنند

• Like 2
لینک به دیدگاه

:ws28:

احکام وارونه ادیان. تو نخ احکام همین دین خودمون هم که بریم پر از تناقضه. و همش به خاطر متولیان این دینه. از خلیفه ها گرفته تا دولتمردان فعلی.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...