.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ یونیه ما که پسرا میخوان فقط ار دخترا سبقت بگیرن یونی سراسری کل کله همش بین دخترو پسر یونی آزاد و نمیدونم اصن یه وضعی 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ خو شما فوق لیسانس داری، اگه 18سالگی رفته باشی یونی میشه : 23-24 سالمنظورم این جینگیلی18-19 ساله هاس حالا شد نترس به داداش کوروشم نمیگم بیاد یادش بخیر ولی خداییش من توی دانشگاه با خیلی از بچه ها صمیمی بودم ولی با رعایت حدود مشخصه!!!! اینجارو نگاه نکن اینقدر راحتما کسی جرات نداشت بهم بگه تو باید میگفت خانم ... وگر نه.......:167: ولی یادش بخیر هنوز هم برام اس ام تبریک مناسبتی میفرستن بعضیاشون خیلی با معرفتن 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ صداتو نبر بالا مرسی داداش گلم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ :gnugghender: میام دستاتم میپیچونما 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی داداش گلم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ حالا شد نترس به داداش کوروشم نمیگم بیاد یادش بخیر ولی خداییش من توی دانشگاه با خیلی از بچه ها صمیمی بودم ولی با رعایت حدود مشخصه!!!! اینجارو نگاه نکن اینقدر راحتما کسی جرات نداشت بهم بگه تو باید میگفت خانم ... وگر نه.......:167: ولی یادش بخیر هنوز هم برام اس ام تبریک مناسبتی میفرستن بعضیاشون خیلی با معرفتن خانم....؟؟؟؟ :دی اوهوم. منم با چنین روابط هم نوعانه موافقم. من و یکی دوستامم گاهی یک 2تا دخترای هم کلاسیمون درس میخونیم. درسشون خوبه. ی جاهاییم ماها بهتریم. بالاخره کمک میکنیم... ولی باید آدماش پایه و درست و باجنبه باشن. آورین مهناز خانم سنگین... رو نده...خخخخخخخ میام دستاتم میپیچونما بفرما ... دست چیه، پا و کمر و ... مو بپیچون.... 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ خانم....؟؟؟؟ :دیاوهوم. منم با چنین روابط هم نوعانه موافقم. من و یکی دوستامم گاهی یک 2تا دخترای هم کلاسیمون درس میخونیم. درسشون خوبه. ی جاهاییم ماها بهتریم. بالاخره کمک میکنیم... ولی باید آدماش پایه و درست و باجنبه باشن. آورین مهناز خانم سنگین... رو نده...خخخخخخخ بفرما ... دست چیه، پا و کمر و ... مو بپیچون.... خانم ... برای بچه های دنیای بیرونه شما توی دنیای مجازی هرچی دوست داری صدا کن با تموم دخترا که دوست بودم خفن ولی با پسرا بستگی به جنسشون داشت همین عیده نزدیک 70 80 تا از دوستای لیسانسم برای اس تبریک سال نو فرستادن خداییش خیلی بچه های با معرفتی بودن نصف عیدو داشتم جواب اس میدادم 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان و مهندسین عزیز شب همگی خوش من برم که مامانم الان گوشمو میپیچونه میبره ساک بذارم....ههه مثل بچه رفتار میکنن با آدم..... دوست دارتان ::babygirl: 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ خانم....؟؟؟؟ :دیاوهوم. منم با چنین روابط هم نوعانه موافقم. من و یکی دوستامم گاهی یک 2تا دخترای هم کلاسیمون درس میخونیم. درسشون خوبه. ی جاهاییم ماها بهتریم. بالاخره کمک میکنیم... ولی باید آدماش پایه و درست و باجنبه باشن. آورین مهناز خانم سنگین... رو نده...خخخخخخخ بفرما ... دست چیه، پا و کمر و ... مو بپیچون.... همون دست کافیه 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان و مهندسین عزیزشب همگی خوش من برم که مامانم الان گوشمو میپیچونه میبره ساک بذارم....ههه مثل بچه رفتار میکنن با آدم..... دوست دارتان ::babygirl: شبت خوش سعی کن حسابی مسافرت بهت خوش بگذره 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ خانم ... برای بچه های دنیای بیرونه شما توی دنیای مجازی هرچی دوست داری صدا کن با تموم دخترا که دوست بودم خفن ولی با پسرا بستگی به جنسشون داشت همین عیده نزدیک 70 80 تا از دوستای لیسانسم برای اس تبریک سال نو فرستادن خداییش خیلی بچه های با معرفتی بودن نصف عیدو داشتم جواب اس میدادم منم فرستادم ولی تو دنیا مجازی... شبتون خوش انا عادل انا فی السفر......... انا وداع......... 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ منم فرستادمولی تو دنیا مجازی... شبتون خوش انا عادل انا فی السفر......... انا وداع......... دست گلت درد نکنه :icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ با اجازه همگی منم مرخص میشم شب همگی خوش 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ خو شما فوق لیسانس داری، اگه 18سالگی رفته باشی یونی میشه : 23-24 سالمنظورم این جینگیلی18-19 ساله هاس بسه دیگه عادل, خرابترش نکن 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ :w410:عبااااااااااااس کجاااااااااایی که داشتو پیچوندن!!!!!!!!!:w821: ::babygirl: بهت که گفتم وقتی من نیستم دعوا را ننداز 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ یهنی سودی جینگیلی میباشد سودی 19سال دارد 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ یهنی سودی جینگیلی میباشدسودی 19سال دارد من میدونستم عادل با این کاراش کار دست خودش میده دیگه سوده جان به خاطر من بخشش 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ من میدونستم عادل با این کاراش کار دست خودش میده دیگه سوده جان به خاطر من بخشش خوبم که جینگیلی میباشم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده