Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ عادل خوب میچرخیا ! سفر بی خطر داداش حالا تعریف کن بینیم قضیه چیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ عاقا من عادلم!!! مثبتم:icon_pf (34):!!!! جوادی اینا یعنی چی؟؟؟ سوتی خانوما. هه بذارید از مال خودم بگم. این ترم ی کلاس آزو بعد 3هفته رفتم. استادم نمیشناختم.هه دیرم کردم، رفتم تو کلاس منت کشی و ... بعد استاده گفت امروز همه حاضرن تو کینی؟؟ دفترنمرشم باز کرد نیگا کنه.... منم دیدم همه نااشنان... از بغلی پرسیدم آز تکنیکه؟؟ گفت نه آز فیزیک2ئه:icon_pf (34):...ههه استاده هم هاپو شده بود!!! منم پریدم بیرون:gnugghender:!!! همه خندیدن...خخخخخ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ عاقا من عادلم!!! مثبتم:icon_pf (34):!!!! جوادی اینا یعنی چی؟؟؟ سوتی خانوما. هه بذارید از مال خودم بگم. این ترم ی کلاس آزو بعد 3هفته رفتم. استادم نمیشناختم.هه دیرم کردم، رفتم تو کلاس منت کشی و ... بعد استاده گفت امروز همه حاضرن تو کینی؟؟ دفترنمرشم باز کرد نیگا کنه.... منم دیدم همه نااشنان... از بغلی پرسیدم آز تکنیکه؟؟ گفت نه آز فیزیک2ئه:icon_pf (34):...ههه استاده هم هاپو شده بود!!! منم پریدم بیرون:gnugghender:!!! همه خندیدن...خخخخخ واقعا نابغه ای عادل بر وزن هاشم تکنیک بر وزن فیزیک جوادی اینا یعنی خز 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ عادل خوب میچرخیا ! سفر بی خطر داداش حالا تعریف کن بینیم قضیه چیه ؟ به سلام عباس جان:hapydancsmil:..... 3-4 صبح راه میفتیم. چاکرم. راستش زیاد با دخملا کاری ندارم، زیاد سوتی ازشون ندارم... حالا شوماها بگین، منم میگم...هه 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ به سلام عباس جان:hapydancsmil:.....3-4 صبح راه میفتیم. چاکرم. راستش زیاد با دخملا کاری ندارم، زیاد سوتی ازشون ندارم... حالا شوماها بگین، منم میگم...هه سوتی هاشونو بگو بذار فکر کنم توپاشو بگم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ به سلام عباس جان:hapydancsmil:.....3-4 صبح راه میفتیم. چاکرم. راستش زیاد با دخملا کاری ندارم، زیاد سوتی ازشون ندارم... حالا شوماها بگین، منم میگم...هه آقا خیلی خوش بگذره.برای اثبات ادعات یه عکس خوشگلم بنداز برگشتی برام بفرست.خیلی وقته نرفتم دریا دلم یه قیتیخ شده من که تو دانشگاه اصلا اسم همکلاسیای دخترمم نمیدونستم, چه برسه به اینکه بخوام سوتی بگیرم ازشون در کل درو ور اینا نمیرفتم 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ سوتی هاشونو بگو بذار فکر کنم توپاشو بگم:gnugghender: آبجی من به نمایندگی از تمام پسرهای ایران اینجا هستماااا اونایی رو بگو که دخترا ضایع شده باشن توش 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ من که تو دانشگاه اصلا اسم همکلاسیای دخترمم نمیدونستم, چه برسه به اینکه بخوام سوتی بگیرم ازشون در کل درو ور اینا نمیرفتم 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ مهناز جان شانست با برادران مثبت " عادل و عباس " روبرو شدی....خخخخ والا من دخملای دانشگامو میبینم در میرم!!!! خیلی بد شدن.. نمیگم همه ها ولی بیشترشون شبیه دانشجو نیستن خصوصا دانشگاه آزاد. خوب شوما بگو:دی 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ ی سوال؟؟؟ عباس ، چجوری واسه لینک ها اسم میذاری؟؟ منظورم گروه ترجمه و ... که تو امضاته... مثلا من اسم جایی رو میذارم با http و ... نشون داده میشه. 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ مهناز جان شانست با برادران مثبت " عادل و عباس " روبرو شدی....خخخخوالا من دخملای دانشگامو میبینم در میرم!!!! خیلی بد شدن.. نمیگم همه ها ولی بیشترشون شبیه دانشجو نیستن خصوصا دانشگاه آزاد. خوب شوما بگو:دی اگه مثبت نبودین که من الان اینجا نبودم به دخترای دانشگاه آزاد توهین کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: یعنی به من!! 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ باز بدون من چه خبره هان ببین دارن به آبجیت چی میگن لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ اگه مثبت نبودین که من الان اینجا نبودم به دخترای دانشگاه آزاد توهین کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: یعنی به من!! نـــــــــــــه!!!!! منظورم واس دانشگاه خودمون بود..... شوما معلومه از اون دانشجو واقعیا بودی. اهل عمل:دی این جدیدیا خیلی بچن، همینطور پسرها.... دنبال دوست یا پیچوندن کلاس ( = هه خود من ) یا ... بگذریم. 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ نـــــــــــــه!!!!!منظورم واس دانشگاه خودمون بود..... شوما معلومه از اون دانشجو واقعیا بودی. اهل عمل:دی این جدیدیا خیلی بچن، همینطور پسرها.... دنبال دوست یا پیچوندن کلاس ( = هه خود من ) یا ... بگذریم. هااااااااااااااااااا مگه من چن سالمه:cryingf: 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ باز بدون من چه خبره هان اوه اوه... داش کوروش اومد... سلام عرض شد 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ نـــــــــــــه!!!!!منظورم واس دانشگاه خودمون بود..... شوما معلومه از اون دانشجو واقعیا بودی. اهل عمل:دی این جدیدیا خیلی بچن، همینطور پسرها.... دنبال دوست یا پیچوندن کلاس ( = هه خود من ) یا ... بگذریم. عادل گوشتو بپیچونم 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ هااااااااااااااااااا مگه من چن سالمه:cryingf: خو شما فوق لیسانس داری، اگه 18سالگی رفته باشی یونی میشه : 23-24 سال منظورم این جینگیلی18-19 ساله هاس 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ عادل گوشتو بپیچونم :w410: عبااااااااااااس کجاااااااااایی که داشتو پیچوندن!!!!!!!!!:w821: ::babygirl: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ خو شما فوق لیسانس داری، اگه 18سالگی رفته باشی یونی میشه : 23-24 سالمنظورم این جینگیلی18-19 ساله هاس صداتو نبر بالا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده