Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ من فعلا برم دوستان خوشحال شدم ما هم خوشحال شدیم. خوش بگذره. مهناز جان منم با اجازه برم ی دوش بگیرم. کاری ندارین؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ آورین. من تنبلم، چند روز قبل امتحانا میخونم. معدلم 16.70 هست. خوب جزوه مینویسم، ردیف اول میشینم. ولی طی ترم درس نیخونم :there: منم فقط تو فرجه ها درسای دانشگاهمو میخوندم ولی بقیه سال خیلی فعال بودم خیلی هم تنبل نیستیا!!!!!!!! نمیدونم چرا اون موقع هم بچه ها فک میکرن خیییییلللللللللییییییییی درس میخونم 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ :there: منم فقط تو فرجه ها درسای دانشگاهمو میخوندم ولی بقیه سال خیلی فعال بودم خیلی هم تنبل نیستیا!!!!!!!! نمیدونم چرا اون موقع هم بچه ها فک میکرن خیییییلللللللللییییییییی درس میخونم قضیه اینجاس بعضیا خرخونن... صبح تا شب میخونن نمره میارن. بعضیا هم باهوشن. فقط کم کاری میکنن... یبار میگی چیزیو متوجه میشن. شما وضعیتت بهتره چون عملیت خوبه. من تئوری در حد جزوه!!! معدل ادم 14-15 باشه ولی کار بلد باشه.... 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ ما هم خوشحال شدیم.خوش بگذره. مهناز جان منم با اجازه برم ی دوش بگیرم. کاری ندارین؟؟ برو عادل جان بسلامت عافیت باشه پیشاپیش 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ برو عادل جان بسلامت عافیت باشه پیشاپیش ههه ممنون. خدانگهدارتون..... دیگه رفتم.....خخخخخ 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ باز من دو دیقه رفتم شما شلوخ کردین ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ باز من دو دیقه رفتم شما شلوخ کردین ؟؟ من شلوخی نکردم دست به سینه نشسته بودم:4chsmu1: جایزه بده :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ من شلوخی نکردم دست به سینه نشسته بودم:4chsmu1: جایزه بده :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ چیههههههههههههههههههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ چیههههههههههههههههههههههههههههههه مگه باید چیزی باشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ مگه باید چیزی باشه فکر کردم دشواری داری 2 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ کارای خز جنس مخالف تو دانشگاهتون رو بگید بخندیم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ کارای خز جنس مخالف تو دانشگاهتون رو بگید بخندیم 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ کارای خز جنس مخالف تو دانشگاهتون رو بگید بخندیم چی بگم که نگم بهتره.............:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ کارای خز جنس مخالف تو دانشگاهتون رو بگید بخندیم لطفا بدون توهین!!!! 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ والا من ی ساعت به عشق شروع بحث موندم. کسی نیومد.... با اجازه من برم. گویا قراره بریم شمال. ولی حالشو ندارم، درسام مونده. وضعیتم قرمزه....:icon_pf (34): شب همگی خوش.... 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ والا من ی ساعت به عشق شروع بحث موندم. کسی نیومد....با اجازه من برم. گویا قراره بریم شمال. ولی حالشو ندارم، درسام مونده. وضعیتم قرمزه....:icon_pf (34): شب همگی خوش.... بسلامتی خوش بگذره حالا اولیشو بگو بعد برو 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ عجب کسی اومد. حوب اول توضیح بدین که " خز " یعنی سوتی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ عجب کسی اومد.حوب اول توضیح بدین که " خز " یعنی سوتی؟؟؟ خز یعنی جوادی اینا حالا سوتی هم بود قبوله 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده