mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ نــــــــــــــــــــــه!!!!!!!!!!!!!!!!با دخمل سایت بغلی بودم....... اصن به داداشم دوباره میگم بیاد....:spiteful: 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ سیلام مهنازی :w963: سلام عزیزم مرسی خوبی تو؟ 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ سیلام مهنازی :w963: عادل هستم نه مهنازی..... علیک سلام 1 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ سلام عزیزم مرسی خوبی تو؟ ها ، خوبم :(50): درس نمیخونم :w821: 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ عادل هستم نه مهنازی.....علیک سلام به به سلام عادل بر وزن قادر 1 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ عادل هستم نه مهنازی.....علیک سلام بَه خوشبختم :w139: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ ها ، خوبم :(50): درس نمیخونم :w821: خداروشکر که خوبی کار بدی میکنی که درس نمیخونی خو حالا برا چی درس نمیخونی؟؟؟؟؟؟!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ بَه خوشبختم :w139: به به... سلام بر "Dezire" ... منم خوشوقتم. قابل توجه مهنازی==> عادل بر وزن هاشم 1 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ خداروشکر که خوبی کار بدی میکنی که درس نمیخونی خو حالا برا چی درس نمیخونی؟؟؟؟؟؟!!!!! عِیدِ خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو 1 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ به به... سلام بر "Dezire" ... منم خوشوقتم. قابل توجه مهنازی==> عادل بر وزن هاشم برا شما برقیا نیلو میباشیم :(87): 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ عِیدِ خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو خو عید باشه چه معنی داره دانشجو درس نخونه :vahidrk: لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ خو عید باشه چه معنی داره دانشجو درس نخونه :vahidrk: نزن :banel_smiley_52: خو چه معنی داره دانشجو درس بخونه ؟ :guntootsmiley2: 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ برا شما برقیا نیلو میباشیم :(87): قابل دونستی ما برقیا رو نیلو جان... خو عید باشه چه معنی داره دانشجو درس نخونه :vahidrk: خداییش عید سخته. من الان دو هفتس جزوه هامو وا نکردم... اصن نمیدونم کجان....خخخخ نزن بچه رو . تازه اومده.... 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ نزن :banel_smiley_52: خو چه معنی داره دانشجو درس بخونه ؟ :guntootsmiley2: آره خو اینم حرفیه ولی من الانشم دارم درس میخونم 1 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ قابل دونستی ما برقیا رو نیلو جان... خداییش عید سخته. من الان دو هفتس جزوه هامو وا نکردم... اصن نمیدونم کجان....خخخخ نزن بچه رو . تازه اومده.... خواهش والا منم همینطور ... !!! اصن یادم نیست چند واحد برداشتم آره خو اینم حرفیه ولی من الانشم دارم درس میخونم خعلی درسخونیا مهنازی 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ قابل دونستی ما برقیا رو نیلو جان... خداییش عید سخته. من الان دو هفتس جزوه هامو وا نکردم... اصن نمیدونم کجان....خخخخ نزن بچه رو . تازه اومده.... تو رابطه دوتادوست دخاااااااااااااالت نکن خواهش والا منم همینطور ... !!! اصن یادم نیست چند واحد برداشتم خعلی درسخونیا مهنازی من درسم تموم شده دارم مقاله مو مینویسم یادش بخیر آره خیلی درسخون بودم ولی خداییش توی عید درس نمیخوندم بیشتر سال فعالیت غیر درسی ولی برقی داشتم. توی فرجه ها حسابی درس میخوندم 1 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ تو رابطه دوتادوست دخاااااااااااااالت نکن من درسم تموم شده دارم مقاله مو مینویسم یادش بخیر آره خیلی درسخون بودم ولی خداییش توی عید درس نمیخوندم بیشتر سال فعالیت غیر درسی ولی برقی داشتم. توی فرجه ها حسابی درس میخوندم تموم کردی؟ عجب! به سلامتی ... کی من اونروزو میبینم که تموم کرده باشم من فعلا برم دوستان خوشحال شدم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ تموم کردی؟ عجب! به سلامتی ... کی من اونروزو میبینم که تموم کرده باشم من فعلا برم دوستان خوشحال شدم ایشالله به زودی برو عزیزم به سلامت ما بیشتر لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ تو رابطه دوتادوست دخاااااااااااااالت نکن خوب اوشون دوست ما هم هست دیگه..... من درسم تموم شده دارم مقاله مو مینویسم یادش بخیر آره خیلی درسخون بودم ولی خداییش توی عید درس نمیخوندم بیشتر سال فعالیت غیر درسی ولی برقی داشتم. توی فرجه ها حسابی درس میخوندم آورین. من تنبلم، چند روز قبل امتحانا میخونم. معدلم 16.70 هست. خوب جزوه مینویسم، ردیف اول میشینم. ولی طی ترم درس نیخونم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده