Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ سلامتی عزیزم درس ندارم که آره توی آموزشگاه درس میدم یادته گفتم استادی گفتی نه بابا من میدونستم که گفتم دیگه :) استاد مهناز :))))) بهتم میاد،میخای از این ب بعد استاد صدات کنیم استاد ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ مرسییییییی داداش گلم اومد حالشو بگیر خب؟؟؟؟؟؟ چشم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ یادته گفتم استادی گفتی نه بابامن میدونستم که گفتم دیگه :) استاد مهناز :))))) بهتم میاد،میخای از این ب بعد استاد صدات کنیم استاد ؟؟ اینجا هرکی هرجور دوست داره میتونه منو صدا کنه 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ چشم :gnugghender: دست گلت درد نکنه داداش خودمی عادل خان داشته باش اینم داداشم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ دست گلت درد نکنه داداش خودمی عادل خان داشته باش اینم داداشم :icon_pf (95): 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ ببخشید که دیر میام جواب میدم مهمون داریم بعععععععععله مرسی عزیزم فعلا که رفع اشکال برای درسای پایه برقه حخوخت چخده؟ حخوخ خعلی مهمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ حخوخت چخده؟حخوخ خعلی مهمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بستگی به درسش و تعداد بچه هاش داره زیاد نیست چون سابقه ندارم بیشتر برای سابقه ش میرم 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ حـــَــــوا راستش را بگو تو مگر سیــب را پوست کنـــدی و خوردی؟ که دنیا اینگونه پوست مارا میکند؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ برای خروج از این سکوت من یه پیشنهاد دارم:hapydancsmil: با شکلک پانتومیم در بیاریم بقیه حدس بزنن؟؟؟!!! کی داوطلب شکلک بعدی میشه؟؟؟؟؟؟ هرکی داوطلبه دستا بالا:mrsbeasley: 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ یالا یالا رقص و شادی :| :| :| :| :| :| :| :| :| 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ [TABLE=width: 640] [TR] [TD]خب بچه های خوب اینم از قصه دوم.... بیاید ببینم کی درست میگه یکی بود یکی نبود... :cryingf: :spiteful: :th_running1: [TABLE=width: 640] [TR] [TD] :elivg5ddfqdy8k5mocf :ws42: :th_running1::th_running1: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w42::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v [TABLE=width: 640] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] 5 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ یالا یالا رقص و شادی حعیف حعیف (حیف ) اسلام دستمو بسته حعیف :girlhi: 5 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ [TABLE=width: 640][TR] [TD]خب بچه های خوب اینم از قصه دوم.... بیاید ببینم کی درست میگه یکی بود یکی نبود... با بچه ها داشتیم تو فروم میخندیدیم عادل اومد زد تو پرم واسم کری میخوند براش کری میخوندم بزن بزنمون شروع شد ! :cryingf: عصبانیم کرد :spiteful: خودش قند تو دلش آب شد :th_running1: دویدم رفتم به آق داداشم که کوروش باشه گفتم داداشم گفت حالشو جا میاره عادل خان تا فهمید فرار کرد [TABLE=width: 640] [TR] [TD] داداشم بالاخره حالشو جا آورد بقیشو دیگه نمیدونم !!!! :elivg5ddfqdy8k5mocf :ws42: :th_running1::th_running1: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w42::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v [TABLE=width: 640] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] خوب بود؟ 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ خوب بود؟ آفرین تا اینجاشو خوب اومدی 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ آفرین تا اینجاشو خوب اومدی دعوا سر کامپیوتره؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ آفرین تا اینجاشو خوب اومدی من بقیشو میدونم ولی نمیگم ! 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ عباس مهناز زود تند سریع بیاین اینجا حاضری بزنید کارتون دارم اومدینااااااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده