mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ و این بود داستان ما............ خوشم اومد آفرین کمی تا قسمتی درست بود ولی .... نهههههه منظورم این نبود بیشتر دقت کن 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ دیده نومودونم.... همین قد بلتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ دیده نومودونم....همین قد بلتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خخخخخخخخخخ الان میگم , من که می دونممممممممم .... 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ خخخخخخخخخخ الان میگم , من که می دونممممممممم .... بذار بچه ها بگن اگه بلد نبودن بعد بگو اینم آخرش بود چون بچه ها نمیدونستن نذاشتم برای تو میزارم :mornincoffee: :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ خو بیگین سودی هم بودونه......... لفطا......... 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ خو بیگین سودی هم بودونه.........لفطا......... باشهههههههههه عزیزم فقط بخاطر تو عباس آقا بگو ببینیم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ اول خودم شروع میکنم بیاید بگید این شکلکا دارن چی میگن یکی بود یکی نبود..... :w63: :wht: :thk: :th_running1:تا اینجاش سودی درست گفت همینجوری 24 ساعته آنلاین بود و داشت تو سایت پرسه میزد.... انقد آنلاین بود که دیگه حوصله خودشم سر رفته بود و دنبال یه تاپیک مشتی میگشت.. :w42: یدفه چشش خورد به مسابقه بزرگ نواندیشان از خوشحالی تو پوست خودش نمیگنجید و فک میکرد صد در صد سه شارژ دو تومنیو دیگه گرفته دوید رفت دو تا تاپیک زد و اومد که شانسشو امتحان کنه ... 90؟؟؟؟؟ رئیس مسابقه بهش گفت نود امتیاز بهت میدم یه انتخاب دیگه کنی :) اونم گفت ارزش انتخاب من بیشتر از این حرفاست.کور خوندی :626gdau: در کادو باز شد ... 40!!!!!!!!! فقط 40 امتیاز ناقابل اوخ اوخ اوخ , چه ضد حالی خوردم.کاش به حرف عباس داداش گوش میکردم کامل بود ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ آفرین عباس آقا خودم اصلاحات لازمو انجام میدم نوشته اصلی توسط mahnaz اول خودم شروع میکنم بیاید بگید این شکلکا دارن چی میگن یکی بود یکی نبود..... :thk: تا اینجاش سودی درست گفت همینجوری 24 ساعته آنلاین بود و داشت تو سایت پرسه میزد.... انقد آنلاین بود که دیگه حوصله خودشم سر رفته بود و دنبال یه تاپیک مشتی میگشت.. :w42: یدفه چشش خورد به مسابقه بزرگ نواندیشان از خوشحالی تو پوست خودش نمیگنجید و فک میکرد صد در صد سه شارژ دو تومنیو دیگه گرفته دوید رفت دو تا تاپیک زد و اومد که شانسشو امتحان کنه ... 90؟؟؟؟؟ رئیس مسابقه بهش گفت نود امتیاز بهت میدم یه انتخاب دیگه کنی :) آفرین این محمد آقاس:6404: اونم گفت ارزش انتخاب من بیشتر از این حرفاست.کور خوندی در کادو باز شد ... 40!!!!!!!!! فقط 40 امتیاز ناقابل اوخ اوخ اوخ , چه ضد حالی خوردم.کاش به حرف عباس داداش گوش میکردم کامل بود ؟؟ آخرشو چرا نگفتی خودم میگم بذار بچه ها بگن اگه بلد نبودن بعد بگو اینم آخرش بود چون بچه ها نمیدونستن نذاشتم برای تو میزارم :mornincoffee:بعد عباس آقا با اون حالش نمیدونین چقدر خوشحال بود که.. :vahidrk: منم بهش گفتم خوشحال نباش شب خودتم میبینیم:Ghelyon: اینم حالت آخر شبه منه که کادوی عباس آقا باز شدهکامل بود ؟؟ و این بود داستان ما 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ کامل بود ؟؟ واااااای چ باحال بوت 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ خب عباس آقا بشین داستان کادوی پوچ امشبتو بنویس که بیایم بگیم :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ آش ماش به همین خیال باش پوچ یدونه بود اونم سودی به نفع منو شما انتخابش کرد.من از پشت همین تریبون ازش تشکر میکنم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ استغفرالله.......................... 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ استغفرالله.......................... نگران نباش سودییییییییییییییییی هنوز یه شانس انتخاب داری.بهت که گفته بودم.یادته؟؟؟ پای حرفم هستم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ دقیقا کجا؟؟؟ نشونی بده. من که هر وقت میام کسی نیس.... هاااااااا من با مونث جماعت کل نمیندازم!!! درست نیس آجی...:icon_pf (34): مردم چی میگن؟؟؟:banel_smiley_52: بوگو داشت بیاد....خخخخخخ امضا: عادل:babygirl: بر وزن صابر دههههه:elivg5ddfqdy8k5mocf من خودم به تنهایی صدتا مذکرو حریفم باشه الان میگم داداشم بیاد ولی خودت خواستیا...............:spiteful: یادت باشه خودت خواستیا......:spiteful: داداش کوررررررررررررررررررووووووووووووششششششششش (داداش کوروشمه ها) . . . 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ مهنازی چ خبل نفس؟ درسا خوبه؟ راستی سرکارم میری نفس؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ مهنازی چ خبل نفس؟درسا خوبه؟ راستی سرکارم میری نفس؟ سلامتی عزیزم درس ندارم که آره توی آموزشگاه درس میدم 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ اینجا چه خبره عادل مرسییییییی داداش گلم اومد حالشو بگیر خب؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ سلامتی عزیزم درس ندارم که آره توی آموزشگاه درس میدم فوقتو گرفتی؟ باریکلا... چ درسی میدی نفس؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ فوقتو گرفتی؟باریکلا... چ درسی میدی نفس؟ ببخشید که دیر میام جواب میدم مهمون داریم بعععععععععله مرسی عزیزم فعلا که رفع اشکال برای درسای پایه برقه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده