pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ فعلا که ده استار در یک دستت داری .انشالا 654864654564654654 استار هم برای دست دیگرت بدست آوری اونوقت ببینم بازم این حرفو میزنی ؟؟ ما زیاد امحتانمون رو پس دادیم خدا رو شکر تا حالا سر بلند بوده ایم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ چاکرم... مخلصتم....داش عباس خودمی.... فدااا مداااا بوسینگاااا.... تو 4تا فروم هم زمان هستم، بجز یکی، بقیه جاها که میرم، همه میگن کم پیدایی... ستاره سهیلی.... اصلن میرم اسممو میذارم سهیل خان!!! یا میذارم ستاره جون!!!! اینجا رو دوست دارم ولی سواد برقیم کمه پست بذارم. واسه شوما رفقا فقط میام.... ولی تو فروم .... خیلی فعالم ترکوندم اونجا رو... حالا این پیشنهاده چی هس؟؟؟؟ نباشی میخوام دنیاش نباشه عادل جووووووووون.شما سروری گل آقا من تو 6 تا فروم همزمان دارم فعالیت می کنم عادل جون.البته اینجا با بقیه فرق میکنه من سهیل خان رو به ستاره جون ترجیح میدم بابا منم بی سوادم , عشقی اومدم اینجا خودمو قاطی با سوادا کردم پرتره هم بلتی بکشی ؟ کل میندازی ؟ :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ قلیز آبجی جان , قلت نه نمی دونم.یه بازی چیزی را بندازیم دیگه خب شروع کن 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ نباشی میخوام دنیاش نباشه عادل جووووووووون.شما سروری گل آقا من تو 6 تا فروم همزمان دارم فعالیت می کنم عادل جون.البته اینجا با بقیه فرق میکنه من سهیل خان رو به ستاره جون ترجیح میدم بابا منم بی سوادم , عشقی اومدم اینجا خودمو قاطی با سوادا کردم پرتره هم بلتی بکشی ؟ کل میندازی ؟ :gnugghender: فدای تو بامرام!!! ایول 6تا فروم!!! والله کلاس نرفتم. واسه دلم میکشم. پرتره هم کشیدم. بیشتر اعضای خانوادمو و دیوید گیلمور - همینی که عکسش آواتارمه - . حرفه ای نیست ولی خیلیا خوششون میاد... من و چه به کل!!! چاکرم... مگه تو هم نقاشی ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ با اجازه من میرم. خیلی خوشحال شدم از بودن کنارتون... البته بطور مجازی....خخخخخخ شب همتون خوش. خصوصا عباس جان... مهناز جان... سودی جان.... امضا:عادل 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ نباشی میخوام دنیاش نباشه عادل جووووووووون.شما سروری گل آقا من تو 6 تا فروم همزمان دارم فعالیت می کنم عادل جون.البته اینجا با بقیه فرق میکنه من سهیل خان رو به ستاره جون ترجیح میدم بابا منم بی سوادم , عشقی اومدم اینجا خودمو قاطی با سوادا کردم پرتره هم بلتی بکشی ؟ کل میندازی ؟ :gnugghender: من هستم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ من هستم:gnugghender: کجا هستی؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ کجا هستی؟ همینجا آماده برای کل انداختن:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ همینجا آماده برای کل انداختن:gnugghender: دقیقا کجا؟؟؟ نشونی بده. من که هر وقت میام کسی نیس.... هاااااااا من با مونث جماعت کل نمیندازم!!! درست نیس آجی...:icon_pf (34): مردم چی میگن؟؟؟:banel_smiley_52: بوگو داشت بیاد....خخخخخخ امضا: عادل:babygirl: بر وزن صابر 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ دقیقا کجا؟؟؟ نشونی بده. من که هر وقت میام کسی نیس.... هاااااااا من با مونث جماعت کل نمیندازم!!! درست نیس آجی...:icon_pf (34): مردم چی میگن؟؟؟:banel_smiley_52: بوگو داشت بیاد....خخخخخخ امضا: عادل:babygirl: بر وزن صابر دههههه:elivg5ddfqdy8k5mocf من خودم به تنهایی صدتا مذکرو حریفم باشه الان میگم داداشم بیاد ولی خودت خواستیا...............:spiteful: 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ برای خروج از این سکوت من یه پیشنهاد دارم:hapydancsmil: با شکلک پانتومیم در بیاریم بقیه حدس بزنن؟؟؟!!! 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ خب شروع کن یه مرغ دارم روزی دو تا تخم میذاره 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ فدای تو بامرام!!!ایول 6تا فروم!!! والله کلاس نرفتم. واسه دلم میکشم. پرتره هم کشیدم. بیشتر اعضای خانوادمو و دیوید گیلمور - همینی که عکسش آواتارمه - . حرفه ای نیست ولی خیلیا خوششون میاد... من و چه به کل!!! چاکرم... مگه تو هم نقاشی ؟؟ پ چی فک کردی داش؟؟؟ منظره میکشم برات 3 در 4 متر 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ برای خروج از این سکوت من یه پیشنهاد دارم:hapydancsmil: با شکلک پانتومیم در بیاریم بقیه حدس بزنن؟؟؟!!! شرو کن 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ یه مرغ دارم روزی دو تا تخم میذاره کل نقاشی منظورم بود 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ یه چند دقیقه میرمو زودی میام :th_running1: کسی از جاش تکون نخوره هااااااااااا:guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ یه چند دقیقه میرمو زودی میام :th_running1: کسی از جاش تکون نخوره هااااااااااا:guntootsmiley2: منم رفتم حالا که اینطور شد.حالم بده مریضم شدید شاید یکم کم کار شم 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ منم رفتم حالا که اینطور شد.حالم بده مریضم شدید شاید یکم کم کار شم خوبه الان مریضی اگه سالم بودی جیکار میکردی ایشالله زودتر خوب شی 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ اول خودم شروع میکنم بیاید بگید این شکلکا دارن چی میگن یکی بود یکی نبود..... :w63: :wht: :thk: :th_running1: :w42: 90؟؟؟؟؟ :626gdau: 40!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ اول خودم شروع میکنم بیاید بگید این شکلکا دارن چی میگن یکی بود یکی نبود..... :w63::یه سایتی بود به اسم نو اندیشان :wht::داشتم تو گوگل سرچ میکردم بهش رسیدم :thk::یکمی فک کردم ببینم چیکار کنم که یهو به ذهنم رسید توش عضو شم :th_running1:زود تند سریع عضو نو اندیشان شدم :مطالب علمیه زیادی توش بود همرو خوندم و سوالمو برطرف کرد :دیگه ازون روز به بعد کارم شده بود نواندیشان از صبح تا شب توش بودم داشتم میمردم از خواب اما نمیتونستم ترکش کنم :w42::خیلی خوشحال بدم دوستای خوبی پیدا ردم توش هرروز باهم شیطونی میکردیم تو نواندیشان :هر روز نواندیشان یکیو نشونه میگرفت و اونو جذب خودش میکرد 90؟؟؟؟؟ :این شکل سودی میباشد :این مهنازه هی نقشه میکشه واسه اینو اون والااااااااا :626gdau::تو مسابقه بزرگ نواندیشان پوچ نصیب سودی شد 40!!!!!!!!!:این سودی میباشد وقتی به پوچ رسید والاااااا :این حس دوستان هست وقتی به من پوچ خورد :این مهندس عباسه مث که سرما خورد دیگه گریه نداره مرد باش مرررررررررررررد و این بود داستان ما............ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده