"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ فک کنم اینجا بچه ها فقط میان یه دووووووری میزنن و میرن کاری هم به کار هییییییییییییچکی ندارن درسته؟؟؟؟؟؟ هرکی موافقه دستا بالا:guntootsmiley2: . . . اشتباه شد هرکی موافقه این دستا بالا:mrsbeasley: :mrsbeasley: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ های های به جمالت کجا بودین چرا اینقدر دیر امدی همه اینجا منتظر برقیا بودیم نکنه آدرس اینجا رو گم کرده بودین که دیر رسیدین؟؟ به هر حال خییییلی خوش اومدی اینجا 3 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ های به جمالت کجا بودین چرا اینقدر دیر امدی همه اینجا منتظر برقیا بودیم نکنه آدرس اینجا رو گم کرده بودین که دیر رسیدین؟؟ به هر حال خییییلی خوش اومدی اینجا آخخخخخخ من دیگه پیر شدم خیلی وقته اسپم اینا نکردم ... اصن یادم رفته همین دورور برام وگرنه ...یه زمانی دورِ هم بودن خوراکم بود :| 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ آخخخخخخ من دیگه پیر شدم خیلی وقته اسپم اینا نکردم ... اصن یادم رفته همین دورور برام وگرنه ...یه زمانی دورِ هم بودن خوراکم بود :| پس بیا با هم بخوریم 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ فک کنم اینجا بچه ها فقط میان یه دووووووری میزنن و میرن کاری هم به کار هییییییییییییچکی ندارن درسته؟؟؟؟؟؟ هرکی موافقه دستا بالا:guntootsmiley2: . . . اشتباه شد هرکی موافقه این دستا بالا:mrsbeasley: عزییییییییییییییزم عیده میان ایشالا های سلاااااااااااااااام دوسی جون خوش اومدی 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ دقت کردین کل بحث تو این تاپیک مربوط شده به اینکه چرا بچه ها نمیان و چرا اینجا خلوته و.... بابا بس کنید دیگه ! به جای اینکه از این دست سوالا بپرسید سعی کنید تو عمل بچه هارو جذب کنید منم میتونم بشینم پنجاه تا تاپیک مختلف بزنم درباره اینکه بچه ها کم کارن ! بابا صبرم حدی داره دیگه این اون روی من بودااااااا 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ دقت کردین کل بحث تو این تاپیک مربوط شده به اینکه چرا بچه ها نمیان و چرا اینجا خلوته و.... بابا بس کنید دیگه ! به جای اینکه از این دست سوالا بپرسید سعی کنید تو عمل بچه هارو جذب کنید منم میتونم بشینم پنجاه تا تاپیک مختلف بزنم درباره اینکه بچه ها کم کارن ! بابا صبرم حدی داره دیگه این اون روی من بودااااااا مهندس عباس... ریلکس ریلکس ریلکستر نظرت چیه؟ اینجا پاتوق مثلا... مکان اسپم 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ مهندس عباس...ریلکس ریلکس ریلکستر نظرت چیه؟ اینجا پاتوق مثلا... مکان اسپم دقققققققققیییییییییقققققققققاااااااااا 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ دقت کردین کل بحث تو این تاپیک مربوط شده به اینکه چرا بچه ها نمیان و چرا اینجا خلوته و.... بابا بس کنید دیگه ! به جای اینکه از این دست سوالا بپرسید سعی کنید تو عمل بچه هارو جذب کنید منم میتونم بشینم پنجاه تا تاپیک مختلف بزنم درباره اینکه بچه ها کم کارن ! بابا صبرم حدی داره دیگه این اون روی من بودااااااا فعلا بدو برو عکس برقی رو عدس بزن تا بعد بابا مهندس برقی گفتن :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ سلام : ~ sOuDi ~ Hilo mahnaz خوشحالم بچه های برقی رو میبینم به افتخارمون 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ سلام :~ sOuDi ~ Hilo mahnaz خوشحالم بچه های برقی رو میبینم به افتخارمون سلام مجدد اینم به افتخارمون :w330: 2 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مجدد اینم به افتخارمون :w330: :shad::shad::shad::shad: :connie_24::Laie_28: :shad::shad::shad::shad: آها آبجـــــــــــــــی .... بیا وسط که عیده کمی خوش باشیممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ سلام :~ sOuDi ~ Hilo mahnaz خوشحالم بچه های برقی رو میبینم به افتخارمون الهی بگردم دوسی نبینم گیه بوتونی هااااااااااا ما که همه اینقده دوستت دالیم خووووووووو 3 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ الهی بگردم دوسینبینم گیه بوتونی هااااااااااا ما که همه اینقده دوستت دالیم خووووووووو وای فدای مهربونیت :(87): دوزت دارم :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان مطلب می خوام راجع به منبع تغذیه سویچینگ!!! که کامل طراحیشون رو یاد داده باشه. کتاب الکترونیک قدرت اریکسون هم اگه کسی داشت خبر بده پلییز 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان مطلب می خوام راجع به منبع تغذیه سویچینگ!!! که کامل طراحیشون رو یاد داده باشه. کتاب الکترونیک قدرت اریکسون هم اگه کسی داشت خبر بده پلییز الکترونیک قدرت رشید کمکی نکرد لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ سلام :~ sOuDi ~ Hilo mahnaz خوشحالم بچه های برقی رو میبینم به افتخارمون سلام دوست عزیز به جمع خودمونی و خلوت ما خوش اومدی عیدتم پساپس مبارک به افتخامون............. 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ فعلا بدو برو عکس برقی رو عدس بزن تا بعد بابا مهندس برقی گفتن :icon_pf (34): این عکسه قشنگ دیوونم کرد منو ! راستی اگه میتونید تو تاپیکای حساس اسپم بزنید , اینجا اسپم زدن که هنر نیست 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ این عکسه قشنگ دیوونم کرد منو ! راستی اگه میتونید تو تاپیکای حساس اسپم بزنید , اینجا اسپم زدن که هنر نیست دیدم اینقدر جواب دادین که دیگه من...:jawdrop: هر جایی را بهر کاری ساختن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده