omidheidari70 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ پیشاپیش عیدتون مبارک دوستای عزیزم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vمن میخوام یه هفت سین برقی برای عیدتون بچینم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سیم سلف سه فاز سرپیچ سیگنال سیم چین سه راهی :ws3::ws3::ws3: :2eaoapgxehimkak1y7e:flowerysmile::w42::qfu28wh4kkweeki7jfi:mbj6ivxkw3ccem7bie7:rose::mbj6ivxkw3ccem7bie7:qfu28wh4kkweeki7jfi:w42::flowerysmile::2eaoapgxehimkak1y7e با آرزوی بهترین ها برای بهترین ها قدرتی هم من میگم : سنکرون سوسپتانس سرووموتور باقیش رو دوستان بگن 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ اینم هفت سین من سون سگمنت سرو موتور سوکت سر سیم سمباده سر سیم زن سیم لخت کن 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااااااممم به به چه عجببببب!!! صدسال به این سالا سال جدید دوستای برقی خودم چطوره؟؟؟؟؟:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااااااممم به به چه عجببببب!!! صدسال به این سالا سال جدید دوستای برقی خودم چطوره؟؟؟؟؟:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سلام از ماااااااااااااااست هر روزتان نوروز نوروزتان پیروز عیدهمهدوستاینواندیشبرقیمبارک 2 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ آقایوووون خانومااااا من برگشتم. واقعا معضرت می خوام از این غیبت طولانی .یه سری مشکلات دارم که هنوزم رفع نشده متاسفانه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ آقایوووون خانومااااا من برگشتم.واقعا معضرت می خوام از این غیبت طولانی .یه سری مشکلات دارم که هنوزم رفع نشده متاسفانه :icon_pf (34): خوش برگشتی دوست عزیز اینجا یکم خلوت شده حوصله مون داره سر میره 2 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ آحه آدم دلسرد میشه. پست بزاری آخرش که چی؟؟؟ اگه یه کم موضوع اقتصادی میشد بهتر بود. من تا حالا چندتا نطر دادم اما نشد 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ آحه آدم دلسرد میشه. پست بزاری آخرش که چی؟؟؟اگه یه کم موضوع اقتصادی میشد بهتر بود. من تا حالا چندتا نطر دادم اما نشد مثلا چه جوری اقتصادی میشد ؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ آقایوووون خانومااااا من برگشتم.واقعا معضرت می خوام از این غیبت طولانی .یه سری مشکلات دارم که هنوزم رفع نشده متاسفانه :icon_pf (34): درود به قول عباس، خوش برگشتی منم 6-7روز اومدم، بعد ی غیبت صغری 8روزه کردم.....خخخخخ 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ اول سال نو رو به بروبچز برق و مهندسان برق تبریک میگم. سالتون خوش:rose:........ پیشاپیش عیدتون مبارک دوستای عزیزم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vمن میخوام یه هفت سین برقی برای عیدتون بچینم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سیم سلف سه فاز سرپیچ سیگنال سیم چین سه راهی :ws3::ws3::ws3: :2eaoapgxehimkak1y7e:flowerysmile::w42::qfu28wh4kkweeki7jfi:mbj6ivxkw3ccem7bie7:rose::mbj6ivxkw3ccem7bie7:qfu28wh4kkweeki7jfi:w42::flowerysmile::2eaoapgxehimkak1y7e با آرزوی بهترین ها برای بهترین ها دمت گرم مهناز جان!!! ماشالله انرژی ازت میباره!!! برقیه برقیی!!! عاقا من عاشق هنر بودم!!! نشد دیگه... نقاشیم خوبه...ههه این دو رنگو خیلی دوست دارم با مشکی تلفیق کنم==> عشق اول عشق دوم برقم دوست دارم.... هفت سین برقی من: سیلیسیوم سرعت سنج سامانه پرداخت الکترونیکی SMD سیم پیچ سنسور حرارتی سینک سالتون خوش.... 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ آحه آدم دلسرد میشه. پست بزاری آخرش که چی؟؟؟اگه یه کم موضوع اقتصادی میشد بهتر بود. من تا حالا چندتا نطر دادم اما نشد خیلی خوش اومدی دوست عزیز... واسه این حرفتونم باید بگم که... گاهی وقتا آدما بعضی کارهارو واسه دل خودشون انجام میدن.. بعضی کارا دلیه اگه بخوای واسه انجام هرکاری به جنبه اقتصادیش فک کنی انجامش قطعا برات لذت بخش نیست... البته این نظر منه ... بااحترام 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ ااااااااااا سلام سودی جون مسافرت خوش گذشت؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ ااااااااااا سلام سودی جونمسافرت خوش گذشت؟؟؟ سلام به روی ماهت داداش کوچولوی من... بد نیست هنوزم مسافرتم خوووووووووو:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ سلام به روی ماهت داداش کوچولوی من...بد نیست هنوزم مسافرتم خوووووووووو:hapydancsmil: ای جان، آجی بزرگه!!!! من همیشه حسرت ی خواهر مهربون داشتم... خوش بگذره... جای داداش کوچیکه ی گلدون بذار....خخخخ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ آقایوووون خانومااااا من برگشتم.واقعا معضرت می خوام از این غیبت طولانی .یه سری مشکلات دارم که هنوزم رفع نشده متاسفانه :icon_pf (34): سلااااااااااااام شما صاحب خونه تر هستی خوش اومدین :icon_gol: ایشالله توی این سال جدید به زودی مشکلاتتونم حل میشه اول سال نو رو به بروبچز برق و مهندسان برق تبریک میگم. سالتون خوش:rose:........ دمت گرم مهناز جان!!! ماشالله انرژی ازت میباره!!! برقیه برقیی!!! عاقا من عاشق هنر بودم!!! نشد دیگه... نقاشیم خوبه...ههه این دو رنگو خیلی دوست دارم با مشکی تلفیق کنم==> عشق اول عشق دوم برقم دوست دارم.... هفت سین برقی من: سیلیسیوم سرعت سنج سامانه پرداخت الکترونیکی SMD سیم پیچ سنسور حرارتی سینک سالتون خوش.... شما که انرژیت از من بیشتره خیلی خوش اومدی دوست عزیز...واسه این حرفتونم باید بگم که... گاهی وقتا آدما بعضی کارهارو واسه دل خودشون انجام میدن.. بعضی کارا دلیه اگه بخوای واسه انجام هرکاری به جنبه اقتصادیش فک کنی انجامش قطعا برات لذت بخش نیست... البته این نظر منه ... بااحترام منم کاااااااااااااملا موافقم راستی ببخشید که دیر اومدم مسافرت بودم "ایام فاطمیه هم تسلیت" 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ ای جان، آجی بزرگه!!!! من همیشه حسرت ی خواهر مهربون داشتم...خوش بگذره... جای داداش کوچیکه ی گلدون بذار....خخخخ ای جانم..من خواهرتم دیگه.. معلومه که جای همه خالیه.. سلااااااااااااام منم کاااااااااااااملا موافقم راستی ببخشید که دیر اومدم مسافرت بودم "ایام فاطمیه هم تسلیت" خوش اومدی مهناز نازم.... خوش اومدی... 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ خوش اومدی مهناز نازم.... خوش اومدی... سلاااااااام عزیزم چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجا چققققققققققققققققققدر ساکت بوده این چند روزه همه مسافرتن؟ ایشالله که هرجا باشن سالم و سلامت باشن ولی اینجا هم یه سر بزنن 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ آره دیگه مهناز جونم همه مسافرتن آره سوت و کور شده... تو نبوتی دیده... 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ آره دیگه مهناز جونمهمه مسافرتن آره سوت و کور شده... تو نبوتی دیده... آره خودمم میدونستم برم اینجوری میشه حالا از شوخی گذشته دوباره اومدیم که سروصدا راه بندازیم:hapydancsmil::Laie_28::hapydancsmil::Laie_28::hapydancsmil::Laie_28::hapydancsmil::Laie_28::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ فک کنم اینجا بچه ها فقط میان یه دووووووری میزنن و میرن کاری هم به کار هییییییییییییچکی ندارن درسته؟؟؟؟؟؟ هرکی موافقه دستا بالا:guntootsmiley2: . . . اشتباه شد هرکی موافقه این دستا بالا:mrsbeasley: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده