omidheidari70 170 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 پیشاپیش عیدتون مبارک دوستای عزیزم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vمن میخوام یه هفت سین برقی برای عیدتون بچینم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سیم سلف سه فاز سرپیچ سیگنال سیم چین سه راهی :ws3::ws3::ws3: :2eaoapgxehimkak1y7e:flowerysmile::w42::qfu28wh4kkweeki7jfi:mbj6ivxkw3ccem7bie7:rose::mbj6ivxkw3ccem7bie7:qfu28wh4kkweeki7jfi:w42::flowerysmile::2eaoapgxehimkak1y7e با آرزوی بهترین ها برای بهترین ها قدرتی هم من میگم : سنکرون سوسپتانس سرووموتور باقیش رو دوستان بگن 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 اینم هفت سین من سون سگمنت سرو موتور سوکت سر سیم سمباده سر سیم زن سیم لخت کن 5
mahnaz 7584 ارسال شده در 22 خرداد، 2013 سلااااااااااااااااااممم به به چه عجببببب!!! صدسال به این سالا سال جدید دوستای برقی خودم چطوره؟؟؟؟؟:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 22 خرداد، 2013 سلااااااااااااااااااممم به به چه عجببببب!!! صدسال به این سالا سال جدید دوستای برقی خودم چطوره؟؟؟؟؟:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سلام از ماااااااااااااااست هر روزتان نوروز نوروزتان پیروز عیدهمهدوستاینواندیشبرقیمبارک 2
salamis 1865 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 آقایوووون خانومااااا من برگشتم. واقعا معضرت می خوام از این غیبت طولانی .یه سری مشکلات دارم که هنوزم رفع نشده متاسفانه :icon_pf (34): 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 آقایوووون خانومااااا من برگشتم.واقعا معضرت می خوام از این غیبت طولانی .یه سری مشکلات دارم که هنوزم رفع نشده متاسفانه :icon_pf (34): خوش برگشتی دوست عزیز اینجا یکم خلوت شده حوصله مون داره سر میره 2
salamis 1865 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 آحه آدم دلسرد میشه. پست بزاری آخرش که چی؟؟؟ اگه یه کم موضوع اقتصادی میشد بهتر بود. من تا حالا چندتا نطر دادم اما نشد 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 آحه آدم دلسرد میشه. پست بزاری آخرش که چی؟؟؟اگه یه کم موضوع اقتصادی میشد بهتر بود. من تا حالا چندتا نطر دادم اما نشد مثلا چه جوری اقتصادی میشد ؟؟؟؟ 2
Adel00 5292 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 آقایوووون خانومااااا من برگشتم.واقعا معضرت می خوام از این غیبت طولانی .یه سری مشکلات دارم که هنوزم رفع نشده متاسفانه :icon_pf (34): درود به قول عباس، خوش برگشتی منم 6-7روز اومدم، بعد ی غیبت صغری 8روزه کردم.....خخخخخ 2
Adel00 5292 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 اول سال نو رو به بروبچز برق و مهندسان برق تبریک میگم. سالتون خوش:rose:........ پیشاپیش عیدتون مبارک دوستای عزیزم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vمن میخوام یه هفت سین برقی برای عیدتون بچینم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سیم سلف سه فاز سرپیچ سیگنال سیم چین سه راهی :ws3::ws3::ws3: :2eaoapgxehimkak1y7e:flowerysmile::w42::qfu28wh4kkweeki7jfi:mbj6ivxkw3ccem7bie7:rose::mbj6ivxkw3ccem7bie7:qfu28wh4kkweeki7jfi:w42::flowerysmile::2eaoapgxehimkak1y7e با آرزوی بهترین ها برای بهترین ها دمت گرم مهناز جان!!! ماشالله انرژی ازت میباره!!! برقیه برقیی!!! عاقا من عاشق هنر بودم!!! نشد دیگه... نقاشیم خوبه...ههه این دو رنگو خیلی دوست دارم با مشکی تلفیق کنم==> عشق اول عشق دوم برقم دوست دارم.... هفت سین برقی من: سیلیسیوم سرعت سنج سامانه پرداخت الکترونیکی SMD سیم پیچ سنسور حرارتی سینک سالتون خوش.... 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 آحه آدم دلسرد میشه. پست بزاری آخرش که چی؟؟؟اگه یه کم موضوع اقتصادی میشد بهتر بود. من تا حالا چندتا نطر دادم اما نشد خیلی خوش اومدی دوست عزیز... واسه این حرفتونم باید بگم که... گاهی وقتا آدما بعضی کارهارو واسه دل خودشون انجام میدن.. بعضی کارا دلیه اگه بخوای واسه انجام هرکاری به جنبه اقتصادیش فک کنی انجامش قطعا برات لذت بخش نیست... البته این نظر منه ... بااحترام 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 ااااااااااا سلام سودی جونمسافرت خوش گذشت؟؟؟ سلام به روی ماهت داداش کوچولوی من... بد نیست هنوزم مسافرتم خوووووووووو:hapydancsmil: 3
Adel00 5292 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 سلام به روی ماهت داداش کوچولوی من...بد نیست هنوزم مسافرتم خوووووووووو:hapydancsmil: ای جان، آجی بزرگه!!!! من همیشه حسرت ی خواهر مهربون داشتم... خوش بگذره... جای داداش کوچیکه ی گلدون بذار....خخخخ 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 آقایوووون خانومااااا من برگشتم.واقعا معضرت می خوام از این غیبت طولانی .یه سری مشکلات دارم که هنوزم رفع نشده متاسفانه :icon_pf (34): سلااااااااااااام شما صاحب خونه تر هستی خوش اومدین :icon_gol: ایشالله توی این سال جدید به زودی مشکلاتتونم حل میشه اول سال نو رو به بروبچز برق و مهندسان برق تبریک میگم. سالتون خوش:rose:........ دمت گرم مهناز جان!!! ماشالله انرژی ازت میباره!!! برقیه برقیی!!! عاقا من عاشق هنر بودم!!! نشد دیگه... نقاشیم خوبه...ههه این دو رنگو خیلی دوست دارم با مشکی تلفیق کنم==> عشق اول عشق دوم برقم دوست دارم.... هفت سین برقی من: سیلیسیوم سرعت سنج سامانه پرداخت الکترونیکی SMD سیم پیچ سنسور حرارتی سینک سالتون خوش.... شما که انرژیت از من بیشتره خیلی خوش اومدی دوست عزیز...واسه این حرفتونم باید بگم که... گاهی وقتا آدما بعضی کارهارو واسه دل خودشون انجام میدن.. بعضی کارا دلیه اگه بخوای واسه انجام هرکاری به جنبه اقتصادیش فک کنی انجامش قطعا برات لذت بخش نیست... البته این نظر منه ... بااحترام منم کاااااااااااااملا موافقم راستی ببخشید که دیر اومدم مسافرت بودم "ایام فاطمیه هم تسلیت" 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 ای جان، آجی بزرگه!!!! من همیشه حسرت ی خواهر مهربون داشتم...خوش بگذره... جای داداش کوچیکه ی گلدون بذار....خخخخ ای جانم..من خواهرتم دیگه.. معلومه که جای همه خالیه.. سلااااااااااااام منم کاااااااااااااملا موافقم راستی ببخشید که دیر اومدم مسافرت بودم "ایام فاطمیه هم تسلیت" خوش اومدی مهناز نازم.... خوش اومدی... 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 خوش اومدی مهناز نازم.... خوش اومدی... سلاااااااام عزیزم چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجا چققققققققققققققققققدر ساکت بوده این چند روزه همه مسافرتن؟ ایشالله که هرجا باشن سالم و سلامت باشن ولی اینجا هم یه سر بزنن 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 آره دیگه مهناز جونم همه مسافرتن آره سوت و کور شده... تو نبوتی دیده... 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 آره دیگه مهناز جونمهمه مسافرتن آره سوت و کور شده... تو نبوتی دیده... آره خودمم میدونستم برم اینجوری میشه حالا از شوخی گذشته دوباره اومدیم که سروصدا راه بندازیم:hapydancsmil::Laie_28::hapydancsmil::Laie_28::hapydancsmil::Laie_28::hapydancsmil::Laie_28::hapydancsmil: 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 فک کنم اینجا بچه ها فقط میان یه دووووووری میزنن و میرن کاری هم به کار هییییییییییییچکی ندارن درسته؟؟؟؟؟؟ هرکی موافقه دستا بالا:guntootsmiley2: . . . اشتباه شد هرکی موافقه این دستا بالا:mrsbeasley: 3
ارسال های توصیه شده