mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ لینکاشو بزار تو پروفایلم خودم رسیدگی میکنم باشه ممنون 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ چه حرفه ای پاس دادینا ماشالا حرفه ای شدین توی پیچوندن آجی نگفتم تقصیر مدیراس ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ آجی نگفتم تقصیر مدیراس ؟؟ چی تقصیر مدیراس؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ چی تقصیر مدیراس؟ سلام مهدی جان شوخی بود ،خود مهناز خانم میدونه منظورم شما نبودی داداش من 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من = قاشق نشُسته نزن امید جون این حرفو :) این عکس خودته ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
omidheidari70 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ نزن امید جون این حرفو :)این عکس خودته ؟؟ توی ولایت ما هر کسی توی وسط حرف بقیه بیاد به شکلی که بقیه حس کنن که مزاحه و محل بهش نزارن بهش می گن قاشق نشسته . البته دسته بیل هم میگن . فرهنگ وادب فوران می کنه اصلا!!!! بله عکس خود خود بنده بعلاوه یه خورده فتوشاپ هست وگر نه ایقدرها هم زشت نیستم . شما این آواتارتون عکس خودتونه ؟ 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ آجی نگفتم تقصیر مدیراس ؟؟ سلام مهدی جانشوخی بود ،خود مهناز خانم میدونه منظورم شما نبودی داداش من :6404: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من = قاشق نشُسته توی ولایت ما هر کسی توی وسط حرف بقیه بیاد به شکلی که بقیه حس کنن که مزاحه و محل بهش نزارن بهش می گن قاشق نشسته . البته دسته بیل هم میگن . فرهنگ وادب فوران می کنه اصلا!!!! بله عکس خود خود بنده بعلاوه یه خورده فتوشاپ هست وگر نه ایقدرها هم زشت نیستم . شما این آواتارتون عکس خودتونه ؟ نه این چه حرفیه؟؟؟؟ کل این بحثا برای شما بود که مشکل امضاتون حل بشه حالا حل شد؟؟ 2 لینک به دیدگاه
omidheidari70 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ نه این چه حرفیه؟؟؟؟ کل این بحثا برای شما بود که مشکل امضاتون حل بشه حالا حل شد؟؟ ممنونم از شما ولی نه هنوز مجوز bb کد قرار دادن تصویر - خیر هست . 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ ممنونم از شما ولی نه هنوز مجوز bb کد قرار دادن تصویر - خیر هست . اگه کاربر ویژه بشید فک کنم اجازه بده 1 لینک به دیدگاه
omidheidari70 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ اگه کاربر ویژه بشید فک کنم اجازه بده باز کردن این کدها که زدن یه تیک بیشتر نیست . خیلی دلم میخواست امکانش بود تا عکسی که خودم طراحی کرده بودم رو میذاشتم امظام ولی حسابی توی ذوقم خورد. متاسفانه بعضی از افراد که در هر جایی صاحب پست و منصبی میشن به هر نحوی میخوان نشون بدن که از بقیه سر تر هستن . به هر حال بازم ممنونم که پیگیری کردین 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ باز کردن این کدها که زدن یه تیک بیشتر نیست . خیلی دلم میخواست امکانش بود تا عکسی که خودم طراحی کرده بودم رو میذاشتم امظام ولی حسابی توی ذوقم خورد. متاسفانه بعضی از افراد که در هر جایی صاحب پست و منصبی میشن به هر نحوی میخوان نشون بدن که از بقیه سر تر هستن . به هر حال بازم ممنونم که پیگیری کردین نه آقا امید اینجوری نیست بالاخره باید یه انگیزه ای برای کاربرا ایجاد بشه که فعالیت بیشتری داشته باشن تا بتونن از امکانات بیشتری هم متناسب فعالیتشون استفاده کنن تازه این خوبه من روزای اول وقتی میرفتم داخل پروفایل بچه هایی که آهنگ گذاشته بودن برای خودشون اونقدر .... ولی الان 2 لینک به دیدگاه
omidheidari70 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ نه آقا امید اینجوری نیست بالاخره باید یه انگیزه ای برای کاربرا ایجاد بشه که فعالیت بیشتری داشته باشن تا بتونن از امکانات بیشتری هم متناسب فعالیتشون استفاده کنن تازه این خوبه من روزای اول وقتی میرفتم داخل پروفایل بچه هایی که آهنگ گذاشته بودن برای خودشون اونقدر .... ولی الان زحمت طراحیم به فنا رفت 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ زحمت طراحیم به فنا رفت بذارید توی آلبماتون یا همینجا بذارید تا بیام نظر بدیم ببینیم چیکار کردین 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من تازه الان به عمق فاجعه توی مهندسی برق پی برم:icon_pf (34): توی انجمن تکونی بودم که دیذم چققققققققدر کاربر برقی داریم!!! تا حالا فک میکردم تعدادشون کمه که این دورو برا اینقدر سوت و کوره دیدم نه....:icon_pf (34): کار از این حرفا گذشته با این همه کاربر چرا اینجا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
omidheidari70 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بذارید توی آلبماتون یا همینجا بذارید تا بیام نظر بدیم ببینیم چیکار کردین اعصابم خورد شد حذفش کردم. 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ اعصابم خورد شد حذفش کردم. إإإإ برا چیییییییییییی حذفش کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برقی و این حرفا لینک به دیدگاه
omidheidari70 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من تازه الان به عمق فاجعه توی مهندسی برق پی برم:icon_pf (34): توی انجمن تکونی بودم که دیذم چققققققققدر کاربر برقی داریم!!! تا حالا فک میکردم تعدادشون کمه که این دورو برا اینقدر سوت و کوره دیدم نه....:icon_pf (34): کار از این حرفا گذشته با این همه کاربر چرا اینجا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این مسئولیت شما رو بیشتر میکنه . منم به عنوان یه بابا برقی آینده در خدمتتونم . البته به شرطی که از این ستاره ها بدینم بتونم gif امضا بزارم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده