رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

نزن امید جون این حرفو :)

این عکس خودته ؟؟

توی ولایت ما هر کسی توی وسط حرف بقیه بیاد به شکلی که بقیه حس کنن که مزاحه و محل بهش نزارن بهش می گن قاشق نشسته . البته دسته بیل هم میگن . فرهنگ وادب فوران می کنه اصلا!!!!:ws37:

بله عکس خود خود بنده بعلاوه یه خورده فتوشاپ هست وگر نه ایقدرها هم زشت نیستم . شما این آواتارتون عکس خودتونه ؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
آجی نگفتم تقصیر مدیراس ؟؟

:ws3:

سلام مهدی جان

شوخی بود ،خود مهناز خانم میدونه

منظورم شما نبودی داداش من

:6404:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من = قاشق نشُسته

توی ولایت ما هر کسی توی وسط حرف بقیه بیاد به شکلی که بقیه حس کنن که مزاحه و محل بهش نزارن بهش می گن قاشق نشسته . البته دسته بیل هم میگن . فرهنگ وادب فوران می کنه اصلا!!!!:ws37:

بله عکس خود خود بنده بعلاوه یه خورده فتوشاپ هست وگر نه ایقدرها هم زشت نیستم . شما این آواتارتون عکس خودتونه ؟

نه این چه حرفیه؟؟؟؟

کل این بحثا برای شما بود که مشکل امضاتون حل بشه:ws3:

حالا حل شد؟؟:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه این چه حرفیه؟؟؟؟

کل این بحثا برای شما بود که مشکل امضاتون حل بشه:ws3:

حالا حل شد؟؟:ws38:

ممنونم از شما ولی نه هنوز مجوز bb کد قرار دادن تصویر - خیر هست .

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه کاربر ویژه بشید فک کنم اجازه بده

باز کردن این کدها که زدن یه تیک بیشتر نیست . خیلی دلم میخواست امکانش بود تا عکسی که خودم طراحی کرده بودم رو میذاشتم امظام ولی حسابی توی ذوقم خورد.

متاسفانه بعضی از افراد که در هر جایی صاحب پست و منصبی میشن به هر نحوی میخوان نشون بدن که از بقیه سر تر هستن . به هر حال بازم ممنونم که پیگیری کردین:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
باز کردن این کدها که زدن یه تیک بیشتر نیست . خیلی دلم میخواست امکانش بود تا عکسی که خودم طراحی کرده بودم رو میذاشتم امظام ولی حسابی توی ذوقم خورد.

متاسفانه بعضی از افراد که در هر جایی صاحب پست و منصبی میشن به هر نحوی میخوان نشون بدن که از بقیه سر تر هستن . به هر حال بازم ممنونم که پیگیری کردین:icon_gol:

نه آقا امید اینجوری نیست:a030:

بالاخره باید یه انگیزه ای برای کاربرا ایجاد بشه که فعالیت بیشتری داشته باشن تا بتونن از امکانات بیشتری هم متناسب فعالیتشون استفاده کنن:a030:

تازه این خوبه من روزای اول وقتی میرفتم داخل پروفایل بچه هایی که آهنگ گذاشته بودن برای خودشون اونقدر ....:sad0::4564:

ولی الان :whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه آقا امید اینجوری نیست:a030:

بالاخره باید یه انگیزه ای برای کاربرا ایجاد بشه که فعالیت بیشتری داشته باشن تا بتونن از امکانات بیشتری هم متناسب فعالیتشون استفاده کنن:a030:

تازه این خوبه من روزای اول وقتی میرفتم داخل پروفایل بچه هایی که آهنگ گذاشته بودن برای خودشون اونقدر ....:sad0::4564:

ولی الان :whistle:

زحمت طراحیم به فنا رفت:4564:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من تازه الان به عمق فاجعه توی مهندسی برق پی برم:icon_pf (34):

توی انجمن تکونی بودم که دیذم چققققققققدر کاربر برقی داریم!!!:w58:

تا حالا فک میکردم تعدادشون کمه که این دورو برا اینقدر سوت و کوره دیدم نه....:icon_pf (34):

کار از این حرفا گذشته:sad0::4564:

با این همه کاربر چرا اینجا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w000:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من تازه الان به عمق فاجعه توی مهندسی برق پی برم:icon_pf (34):

توی انجمن تکونی بودم که دیذم چققققققققدر کاربر برقی داریم!!!:w58:

تا حالا فک میکردم تعدادشون کمه که این دورو برا اینقدر سوت و کوره دیدم نه....:icon_pf (34):

کار از این حرفا گذشته:sad0::4564:

با این همه کاربر چرا اینجا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w000:

این مسئولیت شما رو بیشتر میکنه . منم به عنوان یه بابا برقی آینده در خدمتتونم . البته به شرطی که از این ستاره ها بدینم بتونم gif امضا بزارم :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...