omidheidari70 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ سلام. اینجا چه خبره ؟ :w127: 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ خبر سلامتیه شماست:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها برگردین ، صاحابش رفت :)امید جون میشه ((اعساب)) رو تعریف کنی ؟؟ اعساب چیزیه که همه ندارن اما انتظار دارن وقتی تو به کسی میرسی تو داشته باشی با اعصاب فرق داره ه 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من کی گفتم تو بری تو ادبیاتبمون سرجات باهات کار داریم فعلا:vahidrk: سلام بر مهندسان گرامی خصوصا خانم مدیر:gnugghender: سودی جون یه چیزایی شنیدیم...:6404: بیا خودت اعتراف کن ببینیم چرا اینجا اینقدر سوت و کوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بر مهندسان گرامی خصوصا خانم مدیر:gnugghender: سودی جون یه چیزایی شنیدیم...:6404: بیا خودت اعتراف کن ببینیم چرا اینجا اینقدر سوت و کوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سودی نیست....یه چند روزی رفته مسافرت 1 لینک به دیدگاه
omidheidari70 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ نظرتون راجع به وب بنده چیه ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ سودی نیست....یه چند روزی رفته مسافرت پس چرا دیشب نگفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایشالله هرجا که هست خداپشت وپناهش باشه اشکال نداره برگشت حسابشو میرسم:167: 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ پس چرا دیشب نگفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایشالله هرجا که هست خداپشت وپناهش باشه اشکال نداره برگشت حسابشو میرسم:167: حساب همکار مارو برسی دست به سودی زدی نزدیا 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ حساب همکار مارو برسی دست به سودی زدی نزدیا خب حالا من یه جیزی گفتم من خودم عاشششششق سودی جونم ولی حسابشو بعدا میرسم:spiteful: 2 لینک به دیدگاه
omidheidari70 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ چرا بعضی ها تصویر gif توی امضاشون دارن ولی من هر کاری کردم نشد . نیم ساعت نشستم با فتوشاپ یه عکس gif طراحی کردم . با دوق و شوق اومدم بزارم توی امضام که مثل این که نو اندیشان بین کاربراش شدیدا تبعیض قائل میشه .اصلا من از اینجا میرم[h=3][/h] 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ ولی حسابشو بعدا میرسم:spiteful: مهناز خانوم دانشجو بودی؟ امتحانای شما هم افتاده جلو؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ چرا بعضی ها تصویر gif توی امضاشون دارن ولی من هر کاری کردم نشد . نیم ساعت نشستم با فتوشاپ یه عکس gif طراحی کردم . با دوق و شوق اومدم بزارم توی امضام که مثل این که نو اندیشان بین کاربراش شدیدا تبعیض قائل میشه .اصلا من از اینجا میرم :there: الان مدیراش میان جواب میدن 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ مهناز خانوم دانشجو بودی؟ امتحانای شما هم افتاده جلو؟ نه من فارغ التحصیل شدم خدارو شکر ولی میدونم کلا امتحانا اومده جلو 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ :there: الان مدیراش میان جواب میدن بره به مدیران ارشد بگه اونا بهتر میدونن... احتمالا حجمش بالاس که نمیتونه بزاره.... 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بره به مدیران ارشد بگه اونا بهتر میدونن... احتمالا حجمش بالاس که نمیتونه بزاره.... چه حرفه ای پاس دادینا ماشالا حرفه ای شدین توی پیچوندن 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ آقا مهدی لطف میکنی ببینی میتونی این فایلو دانلود کنی یا سیستم من خرابه که دانلود نمیشه؟ توی انجمن تکونی من یه قسمتایی رو ندیدم دارم درستش میکنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ چه حرفه ای پاس دادینا ماشالا حرفه ای شدین توی پیچوندن بتواند آپلود کند عکس انیمیشن (متحرک) جهت امضابله پایین امضاش اینو نوشته اگه بله باشه میتونه بزاره و همچنین حجم عکسش باید زیر 90 باشه 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ آقا مهدی لطف میکنی ببینی میتونی این فایلو دانلود کنی یا سیستم من خرابه که دانلود نمیشه؟ توی انجمن تکونی من یه قسمتایی رو ندیدم دارم درستش میکنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چیلتر بود 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ چیلتر بود یعنی اینایی که اینجورین رو گزارش خرابی بدم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ لینکاشو بزار تو پروفایلم خودم رسیدگی میکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده