mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ بیا شاهد از غیب هم رسید :girl_angel: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ باز شلوخ کلدین بدون من:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ :girl_angel: از قیافش که بخاید بگید، همه رو دوس داره :) با این ترولا تو فیس بوق دنیایی داشتیماااا :)))) 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ باز شلوخ کلدین بدون من:vahidrk: :Laie_28: شلوغ کردیم که سرو صدا رو بشنوی بیای دیگه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ باز شلوخ کلدین بدون من:vahidrk: بچه ها فرار ، صاحابش اومد :)) 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها فرار ، صاحابش اومد :)) برو بخواب 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اعصاب نداریا پسر به این خوبی و خوش اعصابی 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ پسر به این خوبی و خوبی و خوش اعسابی خب الان درست شد لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها فرار ، صاحابش اومد :)) بچه ها برگردید صاحابش رفت :) امید جون (( اعساب )) رو میشه تعریف کنی ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها فرار ، صاحابش اومد :)) بچه ها برگردین ، صاحابش رفت :) امید جون میشه ((اعساب)) رو تعریف کنی ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ یه سوال اساسی چرا برقیا همه جا هستن الا جاهایی که باید باشن مثل همینجا؟؟؟؟:icon_pf (34): ردشونو همه جا پیدا میکنی بجز قسمت مهندسی برق 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ یه سوال اساسی چرا برقیا همه جا هستن الا جاهایی که باید باشن مثل همینجا؟؟؟؟:icon_pf (34): ردشونو همه جا پیدا میکنی بجز قسمت مهندسی برق تقصیر خانم مدیره ! همه رو فراری میده ؛ چن روز پیش علنن به من میگه برو تالار ادبیات دیگه اینورا نبینمت ! 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ تقصیر خانم مدیره !همه رو فراری میده ؛ چن روز پیش علنن به من میگه برو تالار ادبیات دیگه اینورا نبینمت ! خب... پس مقصر پیدا شد:167: :w140: منتظریم خانم مدیر:167: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ یه موضوع جالب ::: سمت راست زیر عکسمو نیگا کنید : تعداد پست هایی توشون ازم تشکر شده بیشتر از کل تعداد پستاییه که زدم :)))))))))))))))) 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ یه موضوع جالب :::سمت راست زیر عکسمو نیگا کنید : تعداد پست هایی توشون ازم تشکر شده بیشتر از کل تعداد پستاییه که زدم :)))))))))))))))) عامو جو نده.... فک کردی کشف کردی الان توضیح بخواه برات میدم دلیلش اینه که ممکنه پستی پاک بشه یاااااااااا ممکنه پست توی تالاری زده بشه که توی شمارش تعداد پست ها محسوب نمیشه فهمیدی؟ دیگه نبینم جو بدی:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ عامو جو نده....فک کردی کشف کردی الان توضیح بخواه برات میدم دلیلش اینه که ممکنه پستی پاک بشه یاااااااااا ممکنه پست توی تالاری زده بشه که توی شمارش تعداد پست ها محسوب نمیشه فهمیدی؟ دیگه نبینم جو بدی:vahidrk: یعنی الان بازم برم ادبیات ؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من کی گفتم تو بری تو ادبیات بمون سرجات باهات کار داریم فعلا:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ آخ جووووووووون :) داری مدیر خوبی میشی کم کم :) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده