Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اینجانب عادل خان اعلام میدارم که شروع به تمیزی آموزشگاه مجازی برق نموده ام....... شوخیدم. افتخار میکنم........ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اینجانب عادل خاناعلام میدارم که شروع به تمیزی آموزشگاه مجازی برق نموده ام....... شوخیدم. افتخار میکنم........ دقیقا به چی ؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ دقیقا به چی ؟؟؟؟ منم همینو میخاستم بپرسم عادل خان مفتخر :) 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ دقیقا به چی ؟؟؟؟ به این که ی نقشی تو نواندیش دارم حالا چرا ضایع میکنی مهناز جان؟؟؟؟ منم همینو میخاستم بپرسم عادل خان مفتخر :) از آجی کم زخم خوردم؟؟؟ تو دیگه چرا داداش من...........:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ راستی عباس جان، پیامم راجع به زبان رسید؟؟؟ خبرشو بده ... جمیع مهندسان سلام علیکم بـــــــــــــــــــه سلام امید گل تبریک تولدمو حال کردی؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ راستی عباس جان،پیامم راجع به زبان رسید؟؟؟ خبرشو بده ... بـــــــــــــــــــه سلام امید گل تبریک تولدمو حال کردی؟؟؟؟؟ به به عادل جان نع والا دو سه روزه به تاپیک سر نزدم م م 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ جمیع مهندسان سلام علیکم علیکم السلام :wavesmile: 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ به این که ی نقشی تو نواندیش دارمحالا چرا ضایع میکنی مهناز جان؟؟؟؟ از آجی کم زخم خوردم؟؟؟ تو دیگه چرا داداش من...........:vahidrk: إإإإإإإإإإ مگه من چی گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ به به عادل جان نع والا دو سه روزه به تاپیک سر نزدم م م ههه برو ی سر بزن. بنظرم دل میلیون ها نفر واست میتپه، بااحساسات مردم بازی نکن.....خخخخ اهل موسیقی راک هستی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ جمیع مهندسان سلام علیکم سلام بر خودت پسر آریایی من همیشه این ترولو دوس داشتم،شیطون و خجالتی :))))) 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ إإإإإإإإإإ مگه من چی گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من حساسم مهناز جان.... فک کردم تیکه انداختی که کارم افتخاری نداره....ههه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ علیکم السلام :wavesmile: دروود بر مهناز بانو هههبرو ی سر بزن. بنظرم دل میلیون ها نفر واست میتپه، بااحساسات مردم بازی نکن.....خخخخ اهل موسیقی راک هستی؟؟ میلیون ها نفر که کمه میلیارد ها نفر برام میمیمرن ن ن نع زیاد تو کار راک نیستم م 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ راستی عباس جان،پیامم راجع به زبان رسید؟؟؟ خبرشو بده ... بـــــــــــــــــــه سلام امید گل تبریک تولدمو حال کردی؟؟؟؟؟ مگه پیامم نیومد عادل ؟؟؟ من اینترنتم خیلی قراضس :)) الان دوباره میفرستم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ من حساسم مهناز جان....فک کردم تیکه انداختی که کارم افتخاری نداره....ههه نه این چه حرفیه منظورم به جمله ناقصت بود 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ دروود بر مهناز بانو میلیون ها نفر که کمه میلیارد ها نفر برام میمیمرن ن ن نع زیاد تو کار راک نیستم م پس کادومو پس میگیرم:babygirl:.........خخخخ حالا این دفعه برو گوش کن، کادوئه دیگه، اجباریه.... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بر خودت پسر آریایی من همیشه این ترولو دوس داشتم،شیطون و خجالتی :))))) این ترول هم تو رو خیلی دوست داره 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ این ترول هم تو رو خیلی دوست داره آره منم تصدیق میکنم از قیافش مشخصه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ آره منم تصدیق میکنم از قیافش مشخصه بیا شاهد از غیب هم رسید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده