.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ میخوای منتفی نشه؟ من که از خدامه... تالار برق این قسمت ها رو داره مهندسی برق نرم افزارهای مهندسی برق آموزشگاه مجازی برق الکترونیک قدرت مخابرات کنترل رباتیک و هوش مصنوعی مباحث متفرقه مهندسی برق کی دوس داره بره کجا؟ کارشم سخت نیست که یه گزارش خرابی میزنید فقط همین 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ کلا همت کنیم یه روزه تمومه چون فقط میخواد اون تاپیکایی که واسه دانلود داره رو سر بزنیم خوب دستا بالا آیا؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ :mrsbeasley: من اینارو پایه م مسابقات و گفتگوهای گروه برق الکترونیک مباحث متفرقه مهندسی برق 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ خوب اون اولی و آخری که زیاد تاپیک واسه دانلود نداره که احیانا خراب شده باشن.. اما خوب ممکنه هم باشه... قربونت مهناز نازنین... ببینم چ میکنی.. میدونی باید چیکار کنی دیگه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ میخوای منتفی نشه؟من که از خدامه... تالار برق این قسمت ها رو داره مهندسی برق نرم افزارهای مهندسی برق آموزشگاه مجازی برق قدرت مخابرات کنترل رباتیک و هوش مصنوعی خوب مونده اینا.... بیا ببینم مهندس عباس کدومارو میخوای 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ خوب اون اولی و آخری که زیاد تاپیک واسه دانلود نداره که احیانا خراب شده باشن..اما خوب ممکنه هم باشه... قربونت مهناز نازنین... ببینم چ میکنی.. میدونی باید چیکار کنی دیگه؟؟؟ راستش..... نه 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ بذار تقسیم بندی بشه آخرش توضیح میدم گلی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ بذار تقسیم بندی بشه آخرش توضیح میدم گلی:hapydancsmil: باشه خانم مدیر 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ دو تای آخر. چه سریع طرح منتفی شده رو احیا کردی !! نگفتم زیرنگی ؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ ینی کنترل و رباتیک و هوش مصنوعی؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ آموزشگاه مجازی برق و نرم افزارهای مهندسی برق هم برای خودم قدرت و مخابرات هم برای داداش مهدی حله؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ آموزشگاه مجازی برق و نرم افزارهای مهندسی برق هم برای خودمقدرت و مخابرات هم برای داداش مهدی حله؟ بععععععله فقط نگفتی باید الان چیکار کنیم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ بععععععلهفقط نگفتی باید الان چیکار کنیم؟؟ ببین مهناز جون باید اون تاپیکایی که هستند رو نگاه کنی اونایی که لینک واسه دانلود دارن رو امتحان کنی نه اینکه تا آخر دانلود کنی فقط ببینی لین درسته یا نه بعضیا هستن وقتی میزنی واسه اینکه دانلود شه میزنه cannot یا میگه همچین لینکی پیدا نشد... اون تاپیکایی که اینجوری هستن رو باید گزارش بزنی دکمه گزارش هم همین کناره دکمه تشکره سومیش بعد دکمه رو که میزنی میگه دلیل گزارش توش بنویس خرابیه لینک بعد اوکی رو میزنی و تموم 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ ببین مهناز جون باید اون تاپیکایی که هستند رو نگاه کنیاونایی که لینک واسه دانلود دارن رو امتحان کنی نه اینکه تا آخر دانلود کنی فقط ببینی لین درسته یا نه بعضیا هستن وقتی میزنی واسه اینکه دانلود شه میزنه cannot یا میگه همچین لینکی پیدا نشد... اون تاپیکایی که اینجوری هستن رو باید گزارش بزنی دکمه گزارش هم همین کناره دکمه تشکره سومیش بعد دکمه رو که میزنی میگه دلیل گزارش توش بنویس خرابیه لینک بعد اوکی رو میزنی و تموم اوکی 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ :mrsbeasley:من اینارو پایه م مسابقات و گفتگوهای گروه برق الکترونیک مباحث متفرقه مهندسی برق سودی جون خونه تکونی من تموم شد! تموم صد و خورده فایلو خودم دانلود کردم هیچ پست خرابی مشاهده نشد هرکی گفت خرابه با خیال راااااااااااحت:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ سودی جون خونه تکونی من تموم شد! تموم صد و خورده فایلو خودم دانلود کردم هیچ پست خرابی مشاهده نشد هرکی گفت خرابه با خیال راااااااااااحت:vahidrk: دمت گرم به مولا یه دونه باشی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ منتظر اینم منم منتظرم پیمان بیاد 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها منو امروز عفو کنید قول میدم فردا ردیفش کنم الان سرم شلوغه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده