Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ کی گفته مشکلیه؟؟؟ ها!!!!هرکی گفته بگو تا ما الکترونیکی ها حسابشو بذاریم کف دستش:vahidrk: یه برقه و الکترونیکش و سنسورش ولاغیر... تکبیــــــــــــــــــــــــــــر ... احسنت،احسند آورین این جمله آخر واقعا تاریخی بود 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ تکبیــــــــــــــــــــــــــــر ...احسنت،احسند آورین این جمله آخر واقعا تاریخی بود وظیفه س :w73: 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ خواهش میکنم تشویق نکنید من متعلق به شمام 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ خواهش میکنم تشویق نکنید من متغلق به شمام 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ خواهش میکنم تشویق نکنید من متعلق به شمام خوب از آب گل آلود ماهی میگیریا خانم مدیر اونورم (حدس عکس) همچین پیچوندی سه چهار ساعتی ناپدید شدی کلا زیرنگ شدی تازگیا :ws3: :w000: 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ عامو ما حق نداریم مهمونی بریم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ گفتگوی هفته چیشد؟؟؟؟ حالا اگه این الکترونیکیا تونستن یه گفتگو راه بندازه! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ گفتگوی هفته چیشد؟؟؟؟ حالا اگه این الکترونیکیا تونستن یه گفتگو راه بندازه! الکترونیکیا فقط بهشون باید 5 تا خازن داد بشینن یه قول دو قول بازی کنن 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ الکترونیکیا فقط بهشون باید 5 تا خازن داد بشینن یه قول دو قول بازی کنن شمابرو بخواب وقتش گذشته بدو آفرین 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ الکترونیکیا فقط بهشون باید 5 تا خازن داد بشینن یه قول دو قول بازی کنن سودی جون دیگه داره به الکترونیکیها توهین میشه حاضری بترکونیم؟؟؟ من نسبتا در مورد سیستم های انتقال اطلاعات پست های برق به مرکز کنترل می تونم اطلاعات بدم کی پایه س؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ سودی جون دیگه دارن به الکترونیکیها توهین میشه حاضری بترکونیم؟؟؟ من نسبتا در مورد سیستم های انتقال اطلاعات پست های برق به مرکز کنترل می تونم اطلاعات بدم کی پایه س؟؟؟؟ ینی واقعا این کارو میکنی؟اگه این کارو کنی که ممنونت میشم یک دنیا من اطلاعاتم تو این زمینه کمه...کی شروع میکنی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ ینی واقعا این کارو میکنی؟اگه این کارو کنی که ممنونت میشم یک دنیا من اطلاعاتم تو این زمینه کمه...کی شروع میکنی؟؟ تا اونجا که بلدم میگم از همین الان 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ فقط یه سوال؟؟ باید پست جدیدی بزاریم یا همینجا بحث کنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ فقط یه سوال؟؟ باید پست جدیدی بزاریم یا همینجا بحث کنیم؟ با پیمان هماهنگ میکنم یه تاپیک جدا میزنیم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ با پیمان هماهنگ میکنم یه تاپیک جدا میزنیم اوکی پس یه دفعه از فردا شروع کنیم فعلا شب خوش 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ سودی جون دیگه داره به الکترونیکیها توهین میشه حاضری بترکونیم؟؟؟ من نسبتا در مورد سیستم های انتقال اطلاعات پست های برق به مرکز کنترل می تونم اطلاعات بدم کی پایه س؟؟؟؟ من 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ هییییییییییییییییییییییی:wavesmile: کسی اینجا نییییییییییییییست؟؟؟؟؟؟؟:wht: :w140: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ هییییییییییییییییییییییی:wavesmile: کسی اینجا نییییییییییییییست؟؟؟؟؟؟؟:wht: :w140: باید بپرسی کسی بلد نیییییییییییست ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ باید بپرسی کسی بلد نیییییییییییست ؟؟؟ یکی اومد:hapydancsmil: چی رو بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده