Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ خوب من چاکر مهندس عباس میباشم والاخیلی فعاله......... پس من تقسیم بندی کنم همه پاییه این دیگه؟ بابا کرتونم نوکرتونم هستم شما سروری بجم بینم چیکار میکنیا ... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ این برای شیشمین باره تایپ میکنم ولی میپره:icon_razz: پس یه تقسیم کار کن سودی جان که منتظریم... فقط سختاشو خودتون برداریدا 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ باشه پس ایشالا من تقسیم میکنم میزارم همین جا دیگه تاپیک نزنم... دست همتون هم درد نکنه... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ باشه پس ایشالا من تقسیم میکنم میزارم همین جا دیگه تاپیک نزنم...دست همتون هم درد نکنه... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ خو سخته تا فردا آمادست مرسی 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ خو سخته تا فردا آمادست بشتاب دیگه , آدم مید اینجا دپرس میشه !! فردا منتظریم ببینیم برامون چه نقشه ای کشیدی فقط از الان بگم که من کلا به کار نظارت خیلی علاقه دارم :ws28: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه هااااااااااا چطوریننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه خبر ها؟ 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه هاااااااااااچطوریننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه خبر ها؟ به به سمن بانو... چطوری سمنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو؟ اوضاع خوبه جای شما فقط خیلی خالیه کاش دوباره برمیگشتی 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ به به سمن بانو... چطوری سمنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو؟ اوضاع خوبه جای شما فقط خیلی خالیه کاش دوباره برمیگشتی خوبممممممممم پیمانننننننن.خودت چطورییییییی پسر؟ شاد باش بابا بزن دستوووووو اوضاع که خوبههههههه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها کسی بر گفتگوی هفته داوطلب نیست؟نبود؟؟؟؟ [h=1]گفتگوی هفته[/h] 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها کسی بر گفتگوی هفته داوطلب نیست؟نبود؟؟؟؟ گفتگوی هفته من رفتم " گفتگوی هفته" چیزی از هفته های قبل تر نیافتم . جان من، حالا که عادل خان اومده، ی بحث برقی راه بندازین بترکونیم...... خخخخ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ من رفتم " گفتگوی هفته" چیزی از هفته های قبل تر نیافتم .جان من، حالا که عادل خان اومده، ی بحث برقی راه بندازین بترکونیم...... خخخخ خب عادل خانشروع کن ما بترکونیمش 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ من رفتم " گفتگوی هفته" چیزی از هفته های قبل تر نیافتم .جان من، حالا که عادل خان اومده، ی بحث برقی راه بندازین بترکونیم...... خخخخ هیچی نیافتی!!!!نگو دادا! گفتگوی هفته اول : موتورهای الکتریکی گفتگوی هفته دوم : نیروگاهها بقیشم همونجا بود یه بحث که خودت مسلطی راه بنداز ما هم میایم ادامشو میگیریم 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ ای وای... من چرا امروز اینقد سوتی میدم.... :icon_pf (34):خخخ از اون ور به کوروش میگم من زودتر اومدم... از این ور دقت نکردم اون اسم ها لینک بوده... ممنون مهدی نجاتم دادی.... خخخخ مهناز خانوم من تازه اومدم. گناه دارم آخه... تازه من زیاد چیزی بلد نیستم. در حد جزوم یا پایینتر.... ولی شوما شروع کنین، منم خودمو میرسونم...:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ میگم در مورد سنسورهای فشار یا دما یا موقعیت بحث کنیم، چطوره؟؟؟ کسی هست تو این زمینه تخصص یا اطلاعات داشته باشه بیاد میزبان شه؟؟ جدیدتریناشو معرفی کنه یا ویژگی هاشونو بررسی و مقایسه کنه. آی من سوال دارم...... کلا سنسورها واسه پروژم ضرورین.... 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ عادل خان میخوای این رفیق مارو از چنگ مون در بیاریا !! این بحث هفته چیز باحالیه , اما راستشو بخواید تعداد شرکت کننده ها زیاد نیست.اونقدی که باید , حال نمیده ! سنسور چیز باحالیه . خجالت نکش عادل جون داداش , بحثو را بنداز منم خودمو میرسونم استفاده می کنم از اساتید. پروژت چی هست ؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ عادل خان میخوای این رفیق مارو از چنگ مون در بیاریا !! این بحث هفته چیز باحالیه , اما راستشو بخواید تعداد شرکت کننده ها زیاد نیست.اونقدی که باید , حال نمیده ! سنسور چیز باحالیه . خجالت نکش عادل جون داداش , بحثو را بنداز منم خودمو میرسونم استفاده می کنم از اساتید. پروژت چی هست ؟؟؟؟؟؟ خخخخخخخ همچی چتر شدم رو کوروش..... هاهاها ترم 9 پروژه برمیدارم. :2525s: از الان باید با سنسورها آشنا شم دیگه...... ولی این ترم ابزار دقیق دارم، گفته بعد عید در مورد ی سنسور سمینار بدیم.:w821: کلا هم سنسور دوست دارم. مشکلیه؟؟؟؟؟ خخخخخخ 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ خخخخخخخهمچی چتر شدم رو کوروش..... هاهاها ترم 9 پروژه برمیدارم. :2525s: از الان باید با سنسورها آشنا شم دیگه...... ولی این ترم ابزار دقیق دارم، گفته بعد عید در مورد ی سنسور سمینار بدیم.:w821: کلا هم سنسور دوست دارم. مشکلیه؟؟؟؟؟ خخخخخخ کی گفته مشکلیه؟؟؟ ها!!!! هرکی گفته بگو تا ما الکترونیکی ها حسابشو بذاریم کف دستش:vahidrk: یه برقه و الکترونیکش و سنسورش ولاغیر... 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ خخخخخخخهمچی چتر شدم رو کوروش..... هاهاها ترم 9 پروژه برمیدارم. :2525s: از الان باید با سنسورها آشنا شم دیگه...... ولی این ترم ابزار دقیق دارم، گفته بعد عید در مورد ی سنسور سمینار بدیم.:w821: کلا هم سنسور دوست دارم. مشکلیه؟؟؟؟؟ خخخخخخ چه چتری چه کشکی؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده