Abbas.H 15131 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 خوب من چاکر مهندس عباس میباشم والاخیلی فعاله......... پس من تقسیم بندی کنم همه پاییه این دیگه؟ بابا کرتونم نوکرتونم هستم شما سروری بجم بینم چیکار میکنیا ... 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 این برای شیشمین باره تایپ میکنم ولی میپره:icon_razz: پس یه تقسیم کار کن سودی جان که منتظریم... فقط سختاشو خودتون برداریدا 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 باشه پس ایشالا من تقسیم میکنم میزارم همین جا دیگه تاپیک نزنم... دست همتون هم درد نکنه... 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 باشه پس ایشالا من تقسیم میکنم میزارم همین جا دیگه تاپیک نزنم...دست همتون هم درد نکنه... 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 خو سخته تا فردا آمادست بشتاب دیگه , آدم مید اینجا دپرس میشه !! فردا منتظریم ببینیم برامون چه نقشه ای کشیدی فقط از الان بگم که من کلا به کار نظارت خیلی علاقه دارم :ws28: 3
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 سلام بچه هاااااااااااچطوریننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه خبر ها؟ به به سمن بانو... چطوری سمنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو؟ اوضاع خوبه جای شما فقط خیلی خالیه کاش دوباره برمیگشتی 3
سمندون 19437 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 به به سمن بانو... چطوری سمنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو؟ اوضاع خوبه جای شما فقط خیلی خالیه کاش دوباره برمیگشتی خوبممممممممم پیمانننننننن.خودت چطورییییییی پسر؟ شاد باش بابا بزن دستوووووو اوضاع که خوبههههههه:hapydancsmil: 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 بچه ها کسی بر گفتگوی هفته داوطلب نیست؟نبود؟؟؟؟ [h=1]گفتگوی هفته[/h] 1
Adel00 5292 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 بچه ها کسی بر گفتگوی هفته داوطلب نیست؟نبود؟؟؟؟ گفتگوی هفته من رفتم " گفتگوی هفته" چیزی از هفته های قبل تر نیافتم . جان من، حالا که عادل خان اومده، ی بحث برقی راه بندازین بترکونیم...... خخخخ 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 من رفتم " گفتگوی هفته" چیزی از هفته های قبل تر نیافتم .جان من، حالا که عادل خان اومده، ی بحث برقی راه بندازین بترکونیم...... خخخخ خب عادل خانشروع کن ما بترکونیمش 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 من رفتم " گفتگوی هفته" چیزی از هفته های قبل تر نیافتم .جان من، حالا که عادل خان اومده، ی بحث برقی راه بندازین بترکونیم...... خخخخ هیچی نیافتی!!!!نگو دادا! گفتگوی هفته اول : موتورهای الکتریکی گفتگوی هفته دوم : نیروگاهها بقیشم همونجا بود یه بحث که خودت مسلطی راه بنداز ما هم میایم ادامشو میگیریم 3
Adel00 5292 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 ای وای... من چرا امروز اینقد سوتی میدم.... :icon_pf (34):خخخ از اون ور به کوروش میگم من زودتر اومدم... از این ور دقت نکردم اون اسم ها لینک بوده... ممنون مهدی نجاتم دادی.... خخخخ مهناز خانوم من تازه اومدم. گناه دارم آخه... تازه من زیاد چیزی بلد نیستم. در حد جزوم یا پایینتر.... ولی شوما شروع کنین، منم خودمو میرسونم...:hapydancsmil: 4
Adel00 5292 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 میگم در مورد سنسورهای فشار یا دما یا موقعیت بحث کنیم، چطوره؟؟؟ کسی هست تو این زمینه تخصص یا اطلاعات داشته باشه بیاد میزبان شه؟؟ جدیدتریناشو معرفی کنه یا ویژگی هاشونو بررسی و مقایسه کنه. آی من سوال دارم...... کلا سنسورها واسه پروژم ضرورین.... 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 عادل خان میخوای این رفیق مارو از چنگ مون در بیاریا !! این بحث هفته چیز باحالیه , اما راستشو بخواید تعداد شرکت کننده ها زیاد نیست.اونقدی که باید , حال نمیده ! سنسور چیز باحالیه . خجالت نکش عادل جون داداش , بحثو را بنداز منم خودمو میرسونم استفاده می کنم از اساتید. پروژت چی هست ؟؟؟؟؟؟ 4
Adel00 5292 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 عادل خان میخوای این رفیق مارو از چنگ مون در بیاریا !! این بحث هفته چیز باحالیه , اما راستشو بخواید تعداد شرکت کننده ها زیاد نیست.اونقدی که باید , حال نمیده ! سنسور چیز باحالیه . خجالت نکش عادل جون داداش , بحثو را بنداز منم خودمو میرسونم استفاده می کنم از اساتید. پروژت چی هست ؟؟؟؟؟؟ خخخخخخخ همچی چتر شدم رو کوروش..... هاهاها ترم 9 پروژه برمیدارم. :2525s: از الان باید با سنسورها آشنا شم دیگه...... ولی این ترم ابزار دقیق دارم، گفته بعد عید در مورد ی سنسور سمینار بدیم.:w821: کلا هم سنسور دوست دارم. مشکلیه؟؟؟؟؟ خخخخخخ 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 خخخخخخخهمچی چتر شدم رو کوروش..... هاهاها ترم 9 پروژه برمیدارم. :2525s: از الان باید با سنسورها آشنا شم دیگه...... ولی این ترم ابزار دقیق دارم، گفته بعد عید در مورد ی سنسور سمینار بدیم.:w821: کلا هم سنسور دوست دارم. مشکلیه؟؟؟؟؟ خخخخخخ کی گفته مشکلیه؟؟؟ ها!!!! هرکی گفته بگو تا ما الکترونیکی ها حسابشو بذاریم کف دستش:vahidrk: یه برقه و الکترونیکش و سنسورش ولاغیر... 4
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 خخخخخخخهمچی چتر شدم رو کوروش..... هاهاها ترم 9 پروژه برمیدارم. :2525s: از الان باید با سنسورها آشنا شم دیگه...... ولی این ترم ابزار دقیق دارم، گفته بعد عید در مورد ی سنسور سمینار بدیم.:w821: کلا هم سنسور دوست دارم. مشکلیه؟؟؟؟؟ خخخخخخ چه چتری چه کشکی؟ 4
ارسال های توصیه شده