pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ چون من که برقی نیستم خب یه سیم برقی لامپی اتومویی سشواری میگرفتی دستت تو هم برقی میشدی 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ خب یه سیم برقی لامپی اتومویی سشواری میگرفتی دستت تو هم برقی میشدی بعد تو راحت میشدی ؟ 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ بعد تو راحت میشدی ؟ نه حداقلش این هستش که راحت میتونی بیای تالار برق 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ نه حداقلش این هستش که راحت میتونی بیای تالار برق اونموقع جنازمو باید بیارن 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ اونموقع جنازمو باید بیارن چرااااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ چرااااااااااااااااااا وا ، خوب برق میگرفتم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ وا ، خوب برق میگرفتم نترس برق اصلا ترس نداره د وست ماست ا گر از برق بترسی 100% میگیره ه ه بعضی وقتا شده من انگار نه انگار برق دستمه کار کردم مم برق هم به رو ی ما نیاورده و نگرفته مون بعضی وقتا هم با تمام تجهزیات و دلهره رفتم به جنگ برق همون ثانیه اول گرفته مون:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ نترس برق اصلا ترس ندارهد وست ماست ا گر از برق بترسی 100% میگیره ه ه بعضی وقتا شده من انگار نه انگار برق دستمه کار کردم مم برق هم به رو ی ما نیاورده و نگرفته مون بعضی وقتا هم با تمام تجهزیات و دلهره رفتم به جنگ برق همون ثانیه اول گرفته مون:icon_pf (34): نه واقعا ؟؟؟ :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ نه واقعا ؟؟؟ :icon_pf (34): جات خالی امروز 4 بار برق گرفتم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ درود به بابا و خانم برقیا درود خداوند به تو قدرتی اریایی 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ درود خداوند به تو قدرتی اریایی مخلص 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ برو یه 4 تا تاپیک بزن بیایم استفاده کنیم دیگه:vahidrk: یه موضوعی،یه بحثی چیزی راه بنداز صحبت کنیم....زود باش 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ برو یه 4 تا تاپیک بزن بیایم استفاده کنیم دیگه:vahidrk: یه موضوعی،یه بحثی چیزی راه بنداز صحبت کنیم....زود باش صبر کن الان :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ یه کاری بکن دیده تالار برق سوت و کور شده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده