mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ به سلامتی...ایشالا که موفق باشید ممنون شما هم همینطور 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون منم مثل شما برقی هستم البته از نوع الکترونیکیش چند وقتیه فعالیتم توی سایت نواندیشان بیشتر شده خیلی سایت جالبیه :hapydancsmil: به به خیلی خوش اومدی بانو منم هم شاخه شما هستم هی میام سوال میکنماااااااااااااااااااااا ایشالا شاهد حضور بیشتررت باشیم دوسی جوووووووووووووووون:hapydancsmil: خوش اوووووووووووووومدی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ به به خیلی خوش اومدی بانومنم هم شاخه شما هستم هی میام سوال میکنماااااااااااااااااااااا ایشالا شاهد حضور بیشتررت باشیم دوسی جوووووووووووووووون:hapydancsmil: خوش اوووووووووووووومدی:hapydancsmil: ممنون شما هی سوال بپرس منم با کمال میل هییییییییییی جواب میدم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون شما هی سوال بپرس منم با کمال میل هییییییییییی جواب میدم خو شما از بس مهربونی...........:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ خو شما از بس مهربونی...........:hapydancsmil: مهربونی از خوتونه:flowerysmile: ما برقیا به فکر هم نباشیم کی میخواد به فکر ما باشه :w36: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ دوسی پس بیا بترکونیم تالار برقو:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ دوسی پس بیا بترکونیم تالار برقو:hapydancsmil: بزن بریم:w330: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ دوسی فعلا اینجا رو داشته باش فراخوان بزرگ کهــــــــربایی اسم منم بزن زیر مقالت 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ دوسی فعلا اینجا رو داشته باش فراخوان بزرگ کهــــــــربایی اسم منم بزن زیر مقالت اتفاقا چند ساعت پیش اصلاح مقالم تموم شد قراره این هفته بفرستمش برا یه ژورنال!!! ایشالا مقاله بعدی رو واسه این مینویسم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ به منم یاد میدی؟ من اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم برا اینم بفرستش خوب فک کنم بشه مهدی میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ به منم یاد میدی؟من اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم برا اینم بفرستش خوب فک کنم بشه مهدی میشه؟ حتما با کمال میل یادت میدم فکر نمیکنم بشه یه مقاله رو برا دوجا فرستاد، البته قبل از اکسپت شدنش مشکلی پیش نمیاد خیلیها می فرستن ولی اصولا درست نیست 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ واااااااااای دوسی خوشجالم اینجایی:hapydancsmil: حالا سوالامو دسته بندی کنم میا مپیشت 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ دوسی پس بیا بترکونیم تالار برقو:hapydancsmil: چطور میخوای بترکونی:ws3: نهیتا میخوای یه خازن ده میکرو فارادی رو بفرستی هوا دیگه 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ واااااااااای دوسی خوشجالم اینجایی:hapydancsmil:حالا سوالامو دسته بندی کنم میا مپیشت منم خوشحالم که توی جمع شمام منتظر سوالاتت هستماااااا فعلا شب خوش 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ چطور میخوای بترکونی:ws3: نهیتا میخوای یه خازن ده میکرو فارادی رو بفرستی هوا دیگه :ws28: شریف :ws28: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ چطور میخوای بترکونی:ws3: نهیتا میخوای یه خازن ده میکرو فارادی رو بفرستی هوا دیگه نمیدونی دیگه که همون خازن ده میکرو فارادیه ناقابل چکارا که می تونه بکنه 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلام عرض شد اومدم سلام بدم ثواب لازم دارم و برم :th_running1: 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلام عرض شد اومدم سلام بدم ثواب لازم دارم و برم :th_running1: :ws28: 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلام عرض شد اومدم سلام بدم ثواب لازم دارم و برم :th_running1: خوش اومدی حالا چرا فرار میکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ خوش اومدی حالا چرا فرار میکنی؟ چون من که برقی نیستم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده