peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ به به کیا اینجان ما نیز آمدن فرمودیم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ چه اشکالی دارهآدم گاهی از همین حرفای بی ارزش به نتایج باارزشی میرسه این مهمه خودم بهش برسم نه مهدی بیاد جوابو بگهالبته اونقدم بی ربط نبود اصلا دیگه حدسامو نمیگم حالا چه افسرده میشه بسه بابا مخمون رفت کم گریه بکن ن ن موتورش دالاندر نیستش امروز خواستم امارشش رو بگیرم یادم رفت ت 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ به به کیا اینجان ما نیز آمدن فرمودیم به به ببین کی اومده...:hapydancsmil: خوش اومدی...پاتوق خودتونه... 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ آیا میدانید از موتور سنکرون برای اصلاح ضریب توان میشود استفاده کرد 2 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ بچه ها مداری داریم که استارت کنیم موتور شروع به کار کنه...بعد خاموش کنیم...دوباره بعد از چند ثانیه دوباره استارت کنیم و موتور سرعتش بیشتر از دفعه قبل بشه...و این کار رو 4 بار تکرار کنیم تا به دور نامی برسیم؟ این چی شد؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ این چی شد؟ هنوز نرفتم شرکتشون...موقع امتحاناس الان... ولی خب بعد امتحانام حتما میرم...اون موقع میگم که چی به چیه... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ این چی شد؟ این رو اون روز نشستیم با بچه ها طراحی کردیم البته من نه هاااااااااا یه نفر با 15 سال سابقه طراحی بود سر یه ربععععععععععععععععععععععععععععععععع طراحی کردیم م اما کار داشتیم یه تغیه کم اوردیم م م اماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همچنان رو موتورش بحث دارم مگه این که موتورش مخصوص طراحی شده باشه 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ دقیقا اینجا همون جایی بود که من دنبالش بودم.......... اما دیگه من که اومدم اینجا هرروز آپ میشه هرکی هم سر نزنه میدم آواتارم بخولتش دیگه خود دانید........ هولا هولا هولا هولا:hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ دقیقا اینجا همون جایی بود که من دنبالش بودم..........اما دیگه من که اومدم اینجا هرروز آپ میشه هرکی هم سر نزنه میدم آواتارم بخولتش دیگه خود دانید........ هولا هولا هولا هولا:hapydancsmil::hapydancsmil: کی بهتر از آواتارت...با اون لپای نازش... 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ بابا این روی همساده بقیلو بیاین کم کنیم دیگه این چ وضیه اوخه؟؟؟ مهدی جون ینی میخای خورده شی؟؟؟ باشه باشه....... 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ بابا این روی همساده بقیلو بیاین کم کنیم دیگهاین چ وضیه اوخه؟؟؟ مهدی جون ینی میخای خورده شی؟؟؟ باشه باشه....... روی همساده بغلی همینجوریشم کمه....هیشکی با برقیا نمیتونه در بیوفته... اوهوم...دوست دارم اون بخوره منو... 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ نه نیست اونا 900 صفحه باهم حرف زدن ما چی؟؟؟؟؟؟؟؟ ما خسته اییییییییییییییییییییییییم 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ نه نیستاونا 900 صفحه باهم حرف زدن ما چی؟؟؟؟؟؟؟؟ ما خسته اییییییییییییییییییییییییم آخه حرف داریم تا حرف....هر یه پست برقی برابر 20 تا پست مکانیکیه...:hapydancsmil: بعدشم بچه های برقی اهل کارو تلاشن...الانم که نیستن رفتن سر کار...شب میان میبینیشون... 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ وااااااااااای دم شما گرم مهدی جان ینی حال میدی واسه کل بااین مکانیکیا......... چرا حالشونو نگرفتی تاحالا:hapydancsmil:(just kidding) 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ وااااااااااای دم شما گرم مهدی جانینی حال میدی واسه کل بااین مکانیکیا......... چرا حالشونو نگرفتی تاحالا:hapydancsmil:(just kidding) آخه با دو تا استقلالی چه کلی کنیم...به ما نمیخورن...باید برن چرخ کامیونشونو عوض کنن... 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ [TABLE] [TR] [TD]دانشجویان صنایع [/TD] [TD]دانشجویان برق [/TD] [/TR] [TR] [TD]همشون چای نخورده پسرخاله دخترخاله اند [/TD] [TD]دشمنان قسم خورده یکدیگرند و کافی است یکیشون به دیگری سلام کند و آغاز شایعات و نزاع ها [/TD] [/TR] [TR] [TD]هر نفر دو بادیگارد از جنس مخالف دارد [/TD] [TD]جنس مخالف استغفرا... (خودمان جنس برتریم) [/TD] [/TR] [TR] [TD]از نظر علمی یک اقیانوس علم دارند به عمق 0.01میلی متر و همیشه پایه برای نیامدن به دانشگاه [/TD] [TD]باهوش، باذکاوت، درسخوان طوری که اگه بگن 29اسفند دانشگاه بازه حداقل 45 نفر تشریف میاورند [/TD] [/TR] [TR] [TD]دانشگاه ها 900 نفرشون را در آن واحد می پذیرند [/TD] [TD]ظرفیت محدوده چون مملکت مهندس می خواد نه چیز دیگه [/TD] [/TR] [TR] [TD]بی خودی می خندند و شوخی های بی جا و بی مورد دارند [/TD] [TD]شوخی چیه؟ شوخی سر کلاس؟ فحش محسوب می شه! [/TD] [/TR] [TR] [TD]هیچکدام جزوه نمی نویسند و متوسل فقط به یک نفرند [/TD] [TD]اعتقادشون بر این است که : همیشه همه چیز با یک جزوه آغاز می شود و هرنفر به تنهایی کلی جزوه داره (همه برای کارشناسی ارشد می خوانند) [/TD] [/TR] [TR] [TD]اگر دانشگاه مخصوص صنایع باشد دو روزه کل مملکت زیر سوال می رود! [/TD] [TD]اگر دانشگاه فقط این ها را داشته باشد یا دانشگاه می شه مهدکودک و یا محلی برای درست شدن شایعات! اگر دیدید شایعه ای درست شده بدونید برقی ها در این زمینه تخصص دارند! [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ [TABLE][TR] [TD]دانشجویان صنایع[/TD] [TD]دانشجویان برق[/TD] [/TR] [TR] [TD]همشون چای نخورده پسرخاله دخترخاله اند[/TD] [TD]دشمنان قسم خورده یکدیگرند و کافی است یکیشون به دیگری سلام کند و آغاز شایعات و نزاع ها[/TD] [/TR] [TR] [TD]هر نفر دو بادیگارد از جنس مخالف دارد[/TD] [TD]جنس مخالف استغفرا... (خودمان جنس برتریم)[/TD] [/TR] [TR] [TD]از نظر علمی یک اقیانوس علم دارند به عمق 0.01میلی متر و همیشه پایه برای نیامدن به دانشگاه[/TD] [TD]باهوش، باذکاوت، درسخوان طوری که اگه بگن 29اسفند دانشگاه بازه حداقل 45 نفر تشریف میاورند[/TD] [/TR] [TR] [TD]دانشگاه ها 900 نفرشون را در آن واحد می پذیرند[/TD] [TD]ظرفیت محدوده چون مملکت مهندس می خواد نه چیز دیگه[/TD] [/TR] [TR] [TD]بی خودی می خندند و شوخی های بی جا و بی مورد دارند[/TD] [TD]شوخی چیه؟ شوخی سر کلاس؟ فحش محسوب می شه![/TD] [/TR] [TR] [TD]هیچکدام جزوه نمی نویسند و متوسل فقط به یک نفرند[/TD] [TD]اعتقادشون بر این است که : همیشه همه چیز با یک جزوه آغاز می شود و هرنفر به تنهایی کلی جزوه داره (همه برای کارشناسی ارشد می خوانند)[/TD] [/TR] [TR] [TD]اگر دانشگاه مخصوص صنایع باشد دو روزه کل مملکت زیر سوال می رود![/TD] [TD]اگر دانشگاه فقط این ها را داشته باشد یا دانشگاه می شه مهدکودک و یا محلی برای درست شدن شایعات! اگر دیدید شایعه ای درست شده بدونید برقی ها در این زمینه تخصص دارند![/TD] [/TR] [/TABLE] در مورد برقیا کاملا صدق میکنه...ینی خفمون کردن هم کلاسیامون...ولی خب جنس مخالف نداریم که ببینیم قضیه چند چنده 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ بابا دانشگاهه و جنس مخالفش کل کلاای سر کلاسش حیف شد ایشالا برا ارشد........ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده