pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ باشه صبر می کنم البته از امید که آبی گرم نمیشه نقل قول گرفته بودم جوابت هم داده بودم این رو دیدم پاکیدم بزار بقیه جواب بدن :ws28: تا بدونی با قدرتی چطور حرف میزنن شما رو چه اصلا به تابلو برق شما بری با ترانزیستورتون یه قول دو قول بازی کنید پ ن: الان جایی که کار میکنم که کارم طراحی و بستن تابلو برقه مهدی جواب این الکترونیکی ها رو خودت بده 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ باشه صبر می کنم البته از امید که آبی گرم نمیشه باشه صبر می کنم البته از امید که آبی گرم نمیشه سلام... به نظر من هیچی بهتر از دوره ی کار ورزی نمیتونه کمکت کنه... در مورد پی ال سی هم که بگم بهتر اول کتاب بخونی و آشناییت پیدا کنی بعدش بری دنبالش... تو خونه بشین با نرم افزارش کار کن خیلی میتونه کمکت کنه... در مورد طراحی مدار فرمانم که باید انقد تمرین کنی تا بهترین بشی... از ساده ترین مدارات شروع کن تا به سخت ترین مدارات برسی... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ نقل قول گرفته بودم جوابت هم داده بودم این رو دیدم پاکیدم بزار بقیه جواب بدن :ws28: تا بدونی با قدرتی چطور حرف میزنن شما رو چه اصلا به تابلو برق شما بری با ترانزیستورتون یه قول دو قول بازی کنید پ ن: الان جایی که کار میکنم که کارم طراحی و بستن تابلو برقه مهدی جواب این الکترونیکی ها رو خودت بده آقا امید شما حالا خودشو ناراحت نکن... بیا راهنمایی کن ما هم استفاده کنیم... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ آقا امید شما حالا خودشو ناراحت نکن... بیا راهنمایی کن ما هم استفاده کنیم... شما خودت استادی ما که چیزی بلد نیستیم راهنمایت خوب بود د د د و کامل جای حرف نموند 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ شما خودت استادی ما که چیزی بلد نیستیم راهنمایت خوب بود د د د و کامل جای حرف نموند داداش نزن این حرفو... منم چیزی بلد نیستم...ایشالا بعد امتحانات مزاحمت میشم...باید کلی چیز ازت یاد بگیرم... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ داداش نزن این حرفو... منم چیزی بلد نیستم...ایشالا بعد امتحانات مزاحمت میشم...باید کلی چیز ازت یاد بگیرم... بیا در خدمتیم با یه 20 کیلو نا قابل پذیرایی میکنیم شرمنده دست و بالمون تنگه وگرنه براتون یه 400 کیلو می اوردیم 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ با هم دوست باشید . همه گرایش های برق خوب و مفید هستن . برقی ها با هم متحد و دوست هستن . شما همه خوبین ایششششششششششش بدم میاد از اینا که تیریپ مثبت میان امید و مهدی و کهربا . برای بعد از امتحانا چه پیشنهادی دارین که تالار انرژی بگیره ؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ امید و مهدی و کهربا . برای بعد از امتحانا چه پیشنهادی دارین که تالار انرژی بگیره ؟ همه گرایش ها خوب اند قدرت بهتر تره من که میخوام درس بخونم قصد ازدواج ندارم 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ همه گرایش ها خوب اند قدرت بهتر تره من که میخوام درس بخونم قصد ازدواج ندارم باشه بابا قدرت بهتره .الان خوشحالیییییییی؟باریکلااااااااااااااااااااااا پسرم یکی تو درس میخونی یکی عمه من 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ باشه بابا قدرت بهتره .الان خوشحالیییییییی؟باریکلااااااااااااااااااااااا پسرم یکی تو درس میخونی یکی عمه من عععععععععععععععععع اونم قصد ازدواج داره 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ عععععععععععععععععع اونم قصد ازدواج داره تو که داری درس میخونی و قصد نداری . مهدی رو بهش معرفی میکنم دیگه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ همه گرایش ها خوب اند قدرت بهتر تره من که میخوام درس بخونم قصد ازدواج ندارم امید جون اگه تونستی یه 400 کیلو بیار تالار،بزار تالار سرشار از انرژی شه... 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ تو که داری درس میخونی و قصد نداری . مهدی رو بهش معرفی میکنم دیگه منظورتون منه...:(50): از کجا فهمیدید میخوام ازدواج کنم... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ منظورتون منه...:(50): از کجا فهمیدید میخوام ازدواج کنم... مگه ما اینجا مهدی دیگه ی هم داریم ؟ ای بابا امیدوارم بودم تو هم بیای بگی هنوز میخوای درس بخونی :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ مگه ما اینجا مهدی دیگه ی هم داریم ؟ ای بابا امیدوارم بودم تو هم بیای بگی هنوز میخوای درس بخونی :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: واسه درس خوندن وقت زیاده... ازدواجه که دیر میشه... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ واسه درس خوندن وقت زیاده... ازدواجه که دیر میشه... معلومه یه قدرتی واقعی هستی 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ با هم دوست باشید . همه گرایش های برق خوب و مفید هستن . برقی ها با هم متحد و دوست هستن . شما همه خوبین ایششششششششششش بدم میاد از اینا که تیریپ مثبت میان امید و مهدی و کهربا . برای بعد از امتحانا چه پیشنهادی دارین که تالار انرژی بگیره ؟ انجمن که کلا خوابه تالار برق هم که دیگه بدتر از همه تالارهای فنی شده اوضاعش به نظرم اموزش گروهی یکم به تالار جوون میده الان تابستونه و تقریبا همه بیشتر فرصت دارن میتونیم هر کدوم یه مبحث رو برای آموزش انتخاب کنیم و باهم پیش بریم و به مرحله عمل برسونیمش مثلا آموزش متلب توی سایت هست و تقریبا به درد همه برقی ها می خوره میشه مثلا 5 تا مسئله ساده برای نوشتن تو متلب بذاریم و هر کس یکی رو انتخاب کنه و انجام بدیم و با هم رفع اشکال کنیم و بعد دوباره 5 تا پیچیده تر و به همین ترتیب ... یا در کنار نرم افزار بریم سراغ معرفی شغل های برقی از مشاغل ساده تا تخصصی ترین مشاغل رو با هم بررسی کنیم اینجوری متوجه هم میشیم که تو کدوم حوزه استعداد و علاقه بیشتری داریم ارشد هم درکنارش فراموش نشود خلاصه نویسی کتب هم بد نیست مثلا هر کدوم تو هر زمینه ی برقی که مطالعه کردیم اون کتاب رو خلاصه کنیم و برای سایر کاربرا بذاریم تا استفاده کنیم کار زیاده و عزم کم 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ نقل قول گرفته بودم جوابت هم داده بودم این رو دیدم پاکیدم بزار بقیه جواب بدن :ws28: تا بدونی با قدرتی چطور حرف میزنن شما رو چه اصلا به تابلو برق شما بری با ترانزیستورتون یه قول دو قول بازی کنید پ ن: الان جایی که کار میکنم که کارم طراحی و بستن تابلو برقه مهدی جواب این الکترونیکی ها رو خودت بده الکی نگو بلد نبودی بهونه خوبی دادم دستت 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ الکی نگو بلد نبودی بهونه خوبی دادم دستت باشه تو بگو بلد نسیتم ما هم میگیم ارعععععع 2 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ مگه ما اینجا مهدی دیگه ی هم داریم ؟ ای بابا امیدوارم بودم تو هم بیای بگی هنوز میخوای درس بخونی :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: سمن جون اينجا چه خبر ؟؟ كي داره كي رو ميگيره ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده