pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ من سه شنبه امتحان الک 3 دارم و یک کلمه تا امروز نخوندم چیکار کنم!!! اصلا نمی دونم الکترونیک سه چیه!:icon_pf (34): خدا صبرت بده 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ خدا صبرت بده جای راهنمایی کردنته!!!!!:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ جای راهنمایی کردنته!!!!!:vahidrk: خو من از الکترونیک بدم میام چیکار کنم خو چه راهنمایی ای میتونم بکنم یه کمک بیا جزوره الکترونیک 3 دانشگاه ساوه رو بخون 400 صفحه اس 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ جای راهنمایی کردنته!!!!!:vahidrk: :zadan:تنها گیر آوردی؟ خوب راست میگه :zadan:بازم میزنم:zadan: به جای اینکه آهنگ گوش بدی:music:و برقصی:2rqfst4:درس میخوندی 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ خو من از الکترونیک بدم میام چیکار کنم خو چه راهنمایی ای میتونم بکنم یه کمک بیا جزوره الکترونیک 3 دانشگاه ساوه رو بخون 400 صفحه اس تو درست نمی شی! کی به تو گفت جواب منو بدی من می خوام کتاب گری و میر و کتاب متمم الکترونیک 3 رو بخونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ :zadan:تنها گیر آوردی؟ خوب راست میگه :zadan:بازم میزنم:zadan: به جای اینکه آهنگ گوش بدی:music:و برقصی:2rqfst4:درس میخوندی کی؟!! من؟!!! حاج آقا شما تولدته تو پارتی این روزا ! من بی نوا از صبح فشارم پایین بود دراز کشیده بودم! الان حالم بهتر شد اومدم یکم ارشادم کنید! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ تو درست نمی شی! کی به تو گفت جواب منو بدی من می خوام کتاب گری و میر و کتاب متمم الکترونیک 3 رو بخونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بخون بخون خوبه برا تقویت قلب و کبد و کلیه 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ بخون بخون خوبه برا تقویت قلب و کبد و کلیه :brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ :brodkavelarg: خدایی دلم برات میسوزه هر درس دیگه ای بود من میدونستم و توووو اما این الکترونیک ........... 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ خدایی دلم برات میسوزه هر درس دیگه ای بود من میدونستم و توووو اما این الکترونیک ........... چقدر عالی روحیه می دی ... خیالت راحت من 2 روزه همشو فول میشم الک 1 و 2 رو هم همینجوری گذرونم 2 لینک به دیدگاه
alireza 6271 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ ازمتری 2500 شروع میشه میره به بالا ! بستگی داره چه سیستم هایی رو بخوای کارکنی ! 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ ازمتری 2500 شروع میشه میره به بالا ! بستگی داره چه سیستم هایی رو بخوای کارکنی ! فک کنم جواب سوال منو دادی منظورت از سیستم چیه؟چه نوع سیستمی چه قیمتی داره؟ 2 لینک به دیدگاه
alireza 6271 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ بستگی به کاربری جایی که می خوای کارکنی داره . فرضا برای ساختمان های مسکن مهر که کارش شسته ورفته هستش ( سیستم روشنایی ، آنتن ، تلفن ، پریز و اعلام حریق ) از متری 2500 شروع میشه تا نهایت 3000 و 3500 ولی برای یک خونه ی لوکس یا یه هتل قیمت فرق می کنه ومیره بالاتر ، اگه بخوای bms کارکنی قیمت اون ابز بالاتر میره و اگه ...... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ بستگی به کاربری جایی که می خوای کارکنی داره . فرضا برای ساختمان های مسکن مهر که کارش شسته ورفته هستش ( سیستم روشنایی ، آنتن ، تلفن ، پریز و اعلام حریق ) از متری 2500 شروع میشه تا نهایت 3000 و 3500 ولی برای یک خونه ی لوکس یا یه هتل قیمت فرق می کنه ومیره بالاتر ، اگه بخوای bms کارکنی قیمت اون ابز بالاتر میره و اگه ...... آره خب قیمت هتل و برج فرق میکنه،مخصوصا اگه بخوای bms کار کنی ولی خب 2500 نمی صرفه... اگه بخوام قیمت بدم کم کم 3500 میگم ولی در کل دارم آمار میگیرم که یه قیمت درست و حسابی بگم تا واسم بصرفه... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: :ws28::ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ امین کجاییییییییی؟! کی سوالای منو جواب میده بعد تو 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ امین کجاییییییییی؟! کی سوالای منو جواب میده بعد تو تو چشا من نگا حلا سوالتو بپرس بچه ها شاید بتونن کمت کنن خوب 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ تو چشا من نگا حلا سوالتو بپرس بچه ها شاید بتونن کمت کنن خوب سلام تو که مرخصی بودی ؟!!!! خب در مورد طراحی مدارات فرمان بود امین گفت کتاب هنرستانو بخونم اگر بخوام یه تابلو برق رو به تنهایی و بدون کمک طراحی کنم باید دقیقا از یادگیری چه چیزی شروع کنم؟ مدار فرمان ؟ قدرت؟ پی ال سی؟ کلاس برم یا با کتاب میشه ؟ توی کار آموزی تو شرکت های تابلو سازی یادم میدن؟! 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ سلام تو که مرخصی بودی ؟!!!! خب در مورد طراحی مدارات فرمان بود امین گفت کتاب هنرستانو بخونم اگر بخوام یه تابلو برق رو به تنهایی و بدون کمک طراحی کنم باید دقیقا از یادگیری چه چیزی شروع کنم؟ مدار فرمان ؟ قدرت؟ پی ال سی؟ کلاس برم یا با کتاب میشه ؟ توی کار آموزی تو شرکت های تابلو سازی یادم میدن؟! شما همیشه سوالاتو بپرس. بهتر از نپرسیدن هست که . این سوال رو قدرتی ها باید جواب بدن . ولی برایاینکه دریت و خوب یاد بگیری به نظرم من باید بری کلاس. مشهد دوره های 2 ماه فنی حرفه ای بر گزار میکنه مدرک هم میده . بذار امید و مهدی پاور اینا که قدرتی هستن بهتر میتونن راهنماییت کنن 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ شما همیشه سوالاتو بپرس. بهتر از نپرسیدن هست که . این سوال رو قدرتی ها باید جواب بدن . ولی برایاینکه دریت و خوب یاد بگیری به نظرم من باید بری کلاس. مشهد دوره های 2 ماه فنی حرفه ای بر گزار میکنه مدرک هم میده . بذار امید و مهدی پاور اینا که قدرتی هستن بهتر میتونن راهنماییت کنن باشه صبر می کنم البته از امید که آبی گرم نمیشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده