Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ با این وضعیت زمان ازمون چقدر میشه ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ بدرود من دانشجوی دکترای برق هستم از آشنایی با همه خوشحال شدم الان ... 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ ههههههه تو دلم مونده بود این زبونو سمت یکی دراز کنم لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ صرفا جهت اطلاع دوستان نمایشگاه الکامپ ELECOMP ( سرنام Electronics, Computer & E-Commerce ) هفدهمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک ، کامپیوتر و تجارت الکترونیک ( ایران الکامپ 2011 ) از روز جمعه 18 آذرماه 1390 لغایت روز سه شنبه 22 آذر در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار میگردد. ساعت بازدید از نمایشگاه : 9 صبح الی 4 بعد از ظهر سالن های محل برگزاری نمایشگاه : 6 - 7 - 27 - 31 - 35 - 37 - 38 - 40 - 41 - 44 و فضای باز نمایشگاه 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ صرفا جهت اطلاع دوستان نمایشگاه الکامپ ELECOMP ( سرنام Electronics, Computer & E-Commerce ) هفدهمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک ، کامپیوتر و تجارت الکترونیک ( ایران الکامپ 2011 ) از روز جمعه 18 آذرماه 1390 لغایت روز سه شنبه 22 آذر در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار میگردد. ساعت بازدید از نمایشگاه : 9 صبح الی 4 بعد از ظهر سالن های محل برگزاری نمایشگاه : 6 - 7 - 27 - 31 - 35 - 37 - 38 - 40 - 41 - 44 و فضای باز نمایشگاه چقدر دوست داشتم برم نمایشگاه:sad0: کسی پایه نشد بریم ایییییییییش 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ چقدر دوست داشتم برم نمایشگاه:sad0: کسی پایه نشد بریم ایییییییییش اتفاقا برا ما هم کسی پایه نشد ! ولی اینجانب به تنهایی از این نمایشگاه دیدن کرده و لذت بردم ( البته یکی از بچه ها غرفه داشت و فقط چند دقیقه ای تنها نبودم ) نمایشگاه خوبی بود ( به نسبت دیگر نمایشگاه ها :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ) فقط نکته ای که به نظرم اومد این بود که امسال بر خلاف سال گذشته بیشتر به کامپیوتر پرداخته شده بود تا الکترونیک در کل خوب بود ( امروز هم که روز آخرش بود و تموم شد ) 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای من فکر می کردم تا جمعه است می خواستم برم متین چرا منو خبر نکردی؟!! 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ صرفا جهت اطلاع دوستان نمایشگاه الکامپ ELECOMP ( سرنام Electronics, Computer & E-Commerce ) هفدهمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک ، کامپیوتر و تجارت الکترونیک ( ایران الکامپ 2011 ) از روز جمعه 18 آذرماه 1390 لغایت روز سه شنبه 22 آذر در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار میگردد. ساعت بازدید از نمایشگاه : 9 صبح الی 4 بعد از ظهر سالن های محل برگزاری نمایشگاه : 6 - 7 - 27 - 31 - 35 - 37 - 38 - 40 - 41 - 44 و فضای باز نمایشگاه یادش بخیر؛ من سال پیش نه، سال پیشترش رفته بودم لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای من فکر می کردم تا جمعه است می خواستم برم متین چرا منو خبر نکردی؟!! 5 روز پیش تو همین تاپیک اطلاع رسانی کردم دیگه یادش بخیر؛ من سال پیش نه، سال پیشترش رفته بودم اونی که تو رفتی فکر کنم رسانه های دیجیتال بوده ها ! نه الکامپ ( خودت بهم گفته بودی ) 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ 5 روز پیش تو همین تاپیک اطلاع رسانی کردم دیگه خب من که همیشه پاتوق رو نگاه نمی کنم اینجور خبر ها رو لطف تو پروفم بگو 1 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ خب من که همیشه پاتوق رو نگاه نمی کنم اینجور خبر ها رو لطف تو پروفم بگو چشم ایشالله سال دیگه راستی ، اخبار هم نیگا نمیکنی گویا . چون اونجا هم تیکه هاییش رو نشون داد و اطلاع رسانی کرد کلا قسمت نبوده 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ چشم ایشالله سال دیگه راستی ، اخبار هم نیگا نمیکنی گویا . چون اونجا هم تیکه هاییش رو نشون داد و اطلاع رسانی کرد کلا قسمت نبوده نه من کلا تلویزیون زیاد نگاه نمی کنم باید اخبار ها رو نگاه کنم از این به بعد یه اخبار علمی هست شبکه چهار می ده غروبا اونو گاهی اتفاقی می بینم ساعت چنده نمی دونم ... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ 5 اونی که تو رفتی فکر کنم رسانه های دیجیتال بوده ها ! نه الکامپ ( خودت بهم گفته بودی ) تو گفتی که اون الکامپ بوده وگرنه خودم میدونستم رسانه دیجیتاله؛ لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ تو گفتی که اون الکامپ بوده وگرنه خودم میدونستم رسانه دیجیتاله؛ طبیعیش کردی الان ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ طبیعیش کردی الان ؟ آره، خوبه ؟ لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ آره، خوبه ؟ عالی . فقط یکم عمیق تر باش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده