pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به تو دخمل گل :ws2: 1 لینک به دیدگاه
baaset 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوست عزیزخیلی خوش اومدید به انجمن لطف کنید فارسی تایپ کنید در چه موردی باشه؟ چشم! در زمینه ی تاسیسات الکتریکی! مرسی 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ چشم!در زمینه ی تاسیسات الکتریکی! مرسی بفرمائید http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=580991#post580991 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلااام علیک سلام خوبی؟؟؟؟؟ امتحانا شروع شده؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ علیک سلامخوبی؟؟؟؟؟ امتحانا شروع شده؟؟؟؟؟ میسی من همواره خوبم؟ تو چطورِی مدیر مهندس؟! امتحانام 1 تیر شروع میشه امروز آخرین کلاسم بود تعطیل شدیم تا 1 تیر تو چیکار می کنی ؟ تور نمیای؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ میسی من همواره خوبم؟ تو چطورِی مدیر مهندس؟! امتحانام 1 تیر شروع میشه امروز آخرین کلاسم بود تعطیل شدیم تا 1 تیر تو چیکار می کنی ؟ تور نمیای؟ :imoksmiley: یکم امتحان داری تا الان میرفتی یونی؟؟؟؟؟؟؟؟ نخسته واس منم 28م شروع میشه تور؟ تنگه واشی؟ معلوم نیست احتمالا بیام 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ :imoksmiley: یکم امتحان داری تا الان میرفتی یونی؟؟؟؟؟؟؟؟نخسته میسی واس منم 28م شروع میشه تور؟ تنگه واشی؟ آره معلوم نیست احتمالا بیام حتما بیا :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ :flowerysmile: نکنه میخواین ترورم کنین؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ نکنه میخواین ترورم کنین؟؟؟؟ اا فهمیدی ؟!!! :girl_blush2: من برفتم مدیر خوش باشی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ ادمین گامبو اینجا جای تنگه وارشیه هی روزگارررررررررررررررررررررررررررررررررررر 1 لینک به دیدگاه
baaset 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ بفرمائیدhttp://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=580991#post580991 خیلی ممنونم.راستی واسه اموزش (فارسی) نرم افزار autocad electrical چیزی سراغ دارین؟ واقعا ممنون میشم کمکم کنین. لینک به دیدگاه
شیلا ج 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دانشجوی ترم اخر برق مخابرات هستم و تسلط کامل به زبان انگلیسی و آشنایی به برنامه avr, protues, matlab دارم. دنبال جایی هستم که یکی از برنامه نویسی های رشته برق را به صورت حرفه ای یاد بگیرم از جمله:protues, matlab, Avr, PLC, یا دوره های شبکه سیسکو با تشکر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده