setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها سمان چند وقته پیداش نست کوش؟ 66؟ اختمالا خودشو كشته :icon_pf (34): بخاطر اون يكي سمانه حتما كارش زياد شده 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها سمان چند وقته پیداش نست کوش؟ این که نیم ساعت پیش داشت با من اسپم می کرد 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ این که نیم ساعت پیش داشت با من اسپم می کرد شما دوتا مگه جز اسپم کاری هم می کنید؟!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اره بابا من اون بازار برق رو زنده کردم مگه نمی بینی 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ هییییییییییییییییییی روزگارررررررررررررررررررررررررررررر غریییییییییب 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ به خدا سوگند اگر سوالاتِ امتحان را در دست راستم و جواب سوالات را در دست چپم قرار دهند باز هم حالِ درس خواندن ندارم خسته شدم:w74: اصلا حس خوندن ندارم از 10 بيدار شدم خاله شادونه ديدم:icon_pf (34): به دوستام زنگ زدم نذاشتم بخونن الان هم اومد اينجا:4chsmu1: ساعت 4 هم امتحانه 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سومین صندلی داغ با حضور آریو:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ به خدا سوگند اگر سوالاتِ امتحان را در دست راستم و جواب سوالات را در دست چپم قرار دهند باز هم حالِ درس خواندن ندارم خسته شدم:w74: اصلا حس خوندن ندارم از 10 بيدار شدم خاله شادونه ديدم:icon_pf (34): به دوستام زنگ زدم نذاشتم بخونن الان هم اومد اينجا:4chsmu1: ساعت 4 هم امتحانه به خدا سوگد مگر اخوند تقصیرمون رو نبینم 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سوال فلفل شكني دارم:4chsmu1: قبلا كه با وي پي مبرفتيم fb ولي يه هفته هست با يو10.16 ميرم با پي سي داداشم رو فايرفاكس هم كار ميكرد ولي رو لپ لپ من كار نميكنه فقط با اكسپلرر فلفل ميشكونه چرا؟ بايد چيزيو تنطيم كنيم؟ 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خدایا نسل پسران رقاص را منقرض بفرماااااااااااااااااااااااااا :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سوال فلفل شكني دارم:4chsmu1: قبلا كه با وي پي مبرفتيم fb ولي يه هفته هست با يو10.16 ميرم با پي سي داداشم رو فايرفاكس هم كار ميكرد ولي رو لپ لپ من كار نميكنه فقط با اكسپلرر فلفل ميشكونه چرا؟ بايد چيزيو تنطيم كنيم؟ نه چیزی نداره این لب تاب تو مشکل شرعی داره بینی اون قسمتی که سوخته بود برا لب تاب یه اخوندی بوده و برا همین نمیزاره از دین خارج بشی 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ نه چیزی نداره این لب تاب تو مشکل شرعی داره بینی اون قسمتی که سوخته بود برا لب تاب یه اخوندی بوده و برا همین نمیزاره از دین خارج بشی اين لپ لپ و اف بي از اول واسه من مشجل داشتن حالا با اكسپلرر يوزر ستيا مشجل نداره ولي زهرا قاطي داره با زهرا نميتونم پيام بفرستم وسطش ييهو هنگ ميكنه 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ نه چیزی نداره این لب تاب تو مشکل شرعی داره بینی اون قسمتی که سوخته بود برا لب تاب یه اخوندی بوده و برا همین نمیزاره از دین خارج بشی تو یکی دم از شرعیات نزن که میگیرم میکشمت :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اين لپ لپ و اف بي از اول واسه من مشجل داشتن حالا با اكسپلرر يوزر ستيا مشجل نداره ولي زهرا قاطي داره با زهرا نميتونم پيام بفرستم وسطش ييهو هنگ ميكنه :ws28: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اين لپ لپ و اف بي از اول واسه من مشجل داشتن حالا با اكسپلرر يوزر ستيا مشجل نداره ولي زهرا قاطي داره با زهرا نميتونم پيام بفرستم وسطش ييهو هنگ ميكنه جان جریان زهرا چیه زهرا که قاطی داره اما چه ربطی داره لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سمانه جونم هر وقت اومدي پست اول رو ويرايش كن ورود كاربران فيزيكي ممنوع 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سمانه جونم هر وقت اومدي پست اول رو ويرايش كن ورود كاربران فيزيكي ممنوع تمام علوم مهندسی شاخه ای از علم فیزیکه بویژ برق که شاخه کوچکی از علم فیزیکه ... برو درستوو بخووووووووووووووووووون:167: 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اصلا حس درس ندارم خدااااااااايا:icon_pf (34): اگه ترم آخر تفسير بيوفتم معرفي به استاد ميدن؟:4chsmu1: خيالم راحته 4 نمره دارم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ تمام علوم مهندسی شاخه ای از علم فیزیکه بویژ برق که شاخه کوچکی از علم فیزیکه ... برو درستوو بخووووووووووووووووووون:167: من رو برق حساس ام ااااااااااااااااااااااااااااااااا :w00: 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ من رو برق حساس ام ااااااااااااااااااااااااااااااااا :w00: بیشین بینیم باد بیاد تو اسن میدونی برق چیه؟!!!! رو من داد میزنی دارم برات ؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده