مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 18 شهریور، 2017 سلام به بابا برق ها و مامان برقی ها سید خست ه نباشی 2
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 سلام برقیاااااا..... امروز هرجا میریم هیچکس نیست... اینجا هم که تار عنکبوت گرفته.... 3
m@ry@71 3690 ارسال شده در 4 خرداد، 2018 سلام برقیاااااا.....امروز هرجا میریم هیچکس نیست... اینجا هم که تار عنکبوت گرفته.... سلااااااام بر مدیر برقی اسبق به به چه عجب از اینورا راه گم کردین ستاره سهیل دقیقا همینطوره که میگین خب نمیاید دیگه بعد میگید هیچکس نیس فصل خونه تکونی هم هست تار عنکبوت ها رو باید زدود 3
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 4 خرداد، 2018 سلااااااام بر مدیر برقی اسبقبه به چه عجب از اینورا راه گم کردین ستاره سهیل دقیقا همینطوره که میگین خب نمیاید دیگه بعد میگید هیچکس نیس فصل خونه تکونی هم هست تار عنکبوت ها رو باید زدود کم سعادتیم دیگه ... آره بابا بیاید تار عنکبوت هارا بزداییم ... 2
deremel400 495 ارسال شده در 4 خرداد، 2018 سلام به همه چه برقی چه غیر برقی واقعا میام تو انجمنهای تخصصی تاسف می خورم که تلگرام محتوای وب ایران را به سمت نابودی برده قبلا سوال تخصصی داشتیم تو نت فارسی سرچ می کردیم کلی مطالب به روز و تاپیکهای با تاریخ جدید بالا می اومد الان تاریخ تاپیکها شده مال 2-3سال پیش و اکثر موضوعات جدید بدون پاسخ 2
m@ry@71 3690 ارسال شده در 5 خرداد، 2018 درود بر همه برقیا دروووووووود بر شماااااا مدیر اسبق جدیدتر کم سعادتیم دیگه ...آره بابا بیاید تار عنکبوت هارا بزداییم ... اختیار دارید... بله بله سعیمان را میکنیم سلام به همه چه برقی چه غیر برقی واقعا میام تو انجمنهای تخصصی تاسف می خورم که تلگرام محتوای وب ایران را به سمت نابودی برده قبلا سوال تخصصی داشتیم تو نت فارسی سرچ می کردیم کلی مطالب به روز و تاپیکهای با تاریخ جدید بالا می اومد الان تاریخ تاپیکها شده مال 2-3سال پیش و اکثر موضوعات جدید بدون پاسخ سلام بر شما مهندس دقیقا کاملا موافقم خودم بخوام چیزی بذارم بازم نمیرسم امان از تلگرام 2
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 5 خرداد، 2018 بله متاسفانه این تلگرام و اینستاگرام کلا محتوای فارسی وب رو عوض کرد ... حتی به نظرم روابط دوستانه ای که یه زمانی توی همین انجمن ها بین اعضا پیش میومد ، همدلی ها ، همکاری ها و ... هم به همین دلیل نابود شد... 2
mohandes95 10 ارسال شده در 4 مرداد، 2018 سلام دوستان عزیز.. توی کارت شرکت در آزمون ارشد97 من گوشه بالا سمت راست بالای شماره داوطلب، یک علامت ستاره بود.. میخواستم ببینم برای شما هم همین شکلی بود؟ یعنی همین علامت ستاره توی کارت شما هم بود؟
//\// 1806 ارسال شده در 8 مرداد، 2018 سلام دوستان من این ترم درس الکترونیک عمومی دارم و چند تا مسئله هست در رابطه با دیود که نمی تونم حل کنم جایی در این فروم یا جاهای دیگه (تلگرام و ...) هست که بتونم سوالاتم رو بپرسم ؟
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 8 مرداد، 2018 سلام دوستان من این ترم درس الکترونیک عمومی دارم و چند تا مسئله هست در رابطه با دیود که نمی تونم حل کنم جایی در این فروم یا جاهای دیگه (تلگرام و ...) هست که بتونم سوالاتم رو بپرسم ؟ هرچند خیلی گذشته ولی بپرسید اگه تونستیم در خدمتیم 1
//\// 1806 ارسال شده در 11 مرداد، 2018 در مدار تنظیم کننده زنری نشان داده شده در شکل زیر ولتاژ دو سر خازن برابر است با : Vc = Vm-(Is/4F.C) که در آن فرکانس برق شهر (F=50 Hz) و Vm دامنه ماکسیمم ولتاژ ورودی یکسو کننده است . دیود زنر دارای مشخصات زیر است : rz : 20 اهم Vz : 6 v I zmax : 60 mA I zmin : 5 mA حدود جریان بار چه مقدار می تواند باشد تا به ازای تغییرات مقدار موثر ولتاژ برق شهر از 180 ولت تا 240 ولت این تنظیم کننده به طور صحیح عمل کند ؟ 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 8 شهریور، 2018 انجمن که نمیاین اگه اینستاگرام هستین آدرس پیج رو بدم اونجا ببینیمتون 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 8 شهریور، 2018 سلام برقیااااااااا کی حاضره :banel_smiley_4: اینجا باز تارعنکبوت بست که زود رخ بنمائید ببینم 3
ارسال های توصیه شده