Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ گفتم ک نریز.. اذیتم کنی فری میرم بخدا پیش مکانیکاها...:icon_razz: ولی باز برمیگردم اینجا آخه اونا آدم تحویل نمیگیرن... غذام آماده شد چییییییییییییی شد واسه چی اذیتت کنم جانم ؟ زود برگردی خونه دیر نکنی 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ غذام آماده شد چییییییییییییی شد واسه چی اذیتت کنم جانم ؟ زود برگردی خونه دیر نکنی من برگشتم گشنمه 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ من برگشتم گشنمه برو دست و روتو بشور بیا میزو بچین من دیگه آشپزی کردم خسته شدم بدو دختر زود تند سریع من حقوق الکی به کسی نمیدم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ برو دست و روتو بشور بیا میزو بچین من دیگه آشپزی کردم خسته شدم بدو دختر زود تند سریع من حقوق الکی به کسی نمیدم منم خستههههههه ام خونمون تمیز کردم از صبحححححححح به شوهرت بگو میز بچینه 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ منم خستههههههه ام خونمون تمیز کردم از صبحححححححح به شوهرت بگو میز بچینه از زیر کار در نرو .... میخواستی بگی شوهرت خونه رو تمیز کنه بمن چه که الان خسته ای 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ از زیر کار در نرو .... میخواستی بگی شوهرت خونه رو تمیز کنه بمن چه که الان خسته ای شوهرم میره سرکار خسته میاد خونه... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ :1111: سلام مهتاب بانووووو اگه اومدی توی این سایت یه سلامی به ما کن بشناسیمت مهناز جونم سخت نگیر مجرداش گرفتاری دارن چه برسه به متاهلین خخخخخ مدافع برقیا اومد من حرف داش عادلو قبول دارم ولی اگه زمان به عقب برگرده بازم برق کنترل میخونم شایدم قدرت:hapydancsmil: خب دیگه بچه هایی ک نمیانو نگه بچه ها بخاری ندارن.... والا گرفتاری رو همه دارن....اینا همش بهانست....ماها نداریم؟.........این حرفارو قبول ندارم ....خوب شناختیم....المدافعات الولی.... ....تکلیف رو معلوم کن....اگر حرفه اونو قبول داری ک نباید برق بخونی.... 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ خب دیگه بچه هایی ک نمیانو نگه بچه ها بخاری ندارن....والا گرفتاری رو همه دارن....اینا همش بهانست....ماها نداریم؟.........این حرفارو قبول ندارم ....خوب شناختیم....المدافعات الولی.... ....تکلیف رو معلوم کن....اگر حرفه اونو قبول داری ک نباید برق بخونی.... اگه بخوام تکلیفو مشخص کنم بجث یکم خطری میشه حرفشو قبول دارم چون دو ساله دنبال کار میگردم و متاسفانه ... یعنی هر چی پر کردم تو مغزم بیهوده بوده ولی اگه از رو علاقه بخوام بگم واقعا دوست دارم برقو بعدشم دیگه آب از سرم گذشته خوندم رفت جوونی کردم بچگی کردم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اگه بخوام تکلیفو مشخص کنم بجث یکم خطری میشه حرفشو قبول دارم چون دو ساله دنبال کار میگردم و متاسفانه ... یعنی هر چی پر کردم تو مغزم بیهوده بوده ولی اگه از رو علاقه بخوام بگم واقعا دوست دارم برقو بعدشم دیگه آب از سرم گذشته خوندم رفت جوونی کردم بچگی کردم ن عزیزم بیهوده نبوده.... زندگی رفتن ب دنبال علاقست.... پس چیزی رو از دست ندادی...حالا بعضا نمیشه رفتن سر کار رو مقیاس قرار داد....ک کار درستی انجام شده یا نه....واین رو مقیاس بیهودگی قرار بدیم... افرین فرزانه جونیییییییییی....ک ب برق علاقه داری.....:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سلام علیکم.... خوش اومدم میدونم... کاری باری ندارید واس عید بیام کمکتون؟؟؟؟ ترمم هنو شروع نشده ول میگردم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ چرا نگفتید آواتارم مبارکه؟؟؟؟؟؟؟؟ این خوبه یا قبلیه؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ چرا نگفتید آواتارم مبارکه؟؟؟؟؟؟؟؟ این خوبه یا قبلیه؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ ن عزیزم بیهوده نبوده.... زندگی رفتن ب دنبال علاقست.... پس چیزی رو از دست ندادی...حالا بعضا نمیشه رفتن سر کار رو مقیاس قرار داد....ک کار درستی انجام شده یا نه....واین رو مقیاس بیهودگی قرار بدیم... افرین فرزانه جونیییییییییی....ک ب برق علاقه داری.....:hapydancsmil: سلام علیکم....خوش اومدم میدونم... کاری باری ندارید واس عید بیام کمکتون؟؟؟؟ ترمم هنو شروع نشده ول میگردم ما باید بگیم خوش اومدیم تو که همیشه اینجایی:4chsmu1: خوبه خوش بگذرون چرا نگفتید آواتارم مبارکه؟؟؟؟؟؟؟؟ این خوبه یا قبلیه؟؟؟؟ قبلی چی بود؟ آواتار من قشنگ تره :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ ما باید بگیم خوش اومدیم تو که همیشه اینجایی:4chsmu1: خوبه خوش بگذرون قبلی چی بود؟ آواتار من قشنگ تره :hapydancsmil: خخخخخخ قبلی دختره تو دریا بالا پریده بود:-) راستش من از آواتار تو میترسم....:-(از نوکش میترسم... 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ خخخخخخ قبلی دختره تو دریا بالا پریده بود:-) راستش من از آواتار تو میترسم....:-(از نوکش میترسم... یادم نیست نتلسسسسسسسسسسس کاکاتو مهربونه آدمای گنده رو دیدی فقط هیکلشون درشته ولی خودشون قلب مهربونی دارن کاکاتو هم همینطوریه خیلی ملوسه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ چرا نگفتید آواتارم مبارکه؟؟؟؟؟؟؟؟ این خوبه یا قبلیه؟؟؟؟ آواتارت مبارک خودت خوبی 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ آواتارت مبارکخودت خوبی مرسیییییییی خوووووب تووووووپ خستهههههههههه تو چطوری ؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۴ [h=1]کنسرت خوانندگان[/h] [h=1]معرفی جدیدترین آهنگ های خوانندگان ایرانی[/h] 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۴ سلام. خسته نباشیییییید چهارشنبه سوریتون مبارک... شب خوبی داشته باشید خدافس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده