Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ تو ام قلب مایی سر به سرت میذاریم بس که شیرینی:hapydancsmil: سرور مایید شما برقیا♥♥♥♥♥♥ جو نگیرتتون فقط صلوااااااااات عاااااااقا تو مگه منو چشیدی ببینی شیرینم یا ترش؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سپاسگزار!!!!خانومم سلام دارن سلامت باشید جفتتون:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سپاسگزار!!!!خانومم سلام دارن خانومت کیه داش عادل ؟؟؟؟ بیارش تو سایت معرفی کن سرور مایید شما برقیا♥♥♥♥♥♥جو نگیرتتون فقط صلوااااااااات عاااااااقا تو مگه منو چشیدی ببینی شیرینم یا ترش؟؟؟؟؟ :imoksmiley: جوه یه آن گرفت اون شیرینی میره تو بحث فلسفی تو زیاد واردش نشو هنگ نکنی 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ خانومت کیه داش عادل ؟؟؟؟ بیارش تو سایت معرفی کن :imoksmiley: جوه یه آن گرفت اون شیرینی میره تو بحث فلسفی تو زیاد واردش نشو هنگ نکنی فلسفی بره خوبه جاهای دیگه نرو خب.... لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ فلسفی بره خوبه جاهای دیگه نرو خب.... 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ خانومت کیه داش عادل ؟؟؟؟ بیارش تو سایت معرفی کن مهتاب بانو. گاهی میاد. بیشتر سایتای دیگه سر میزنه. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ درودآبجی عطیه خانوم ما رو اذیت نکنید :w139: مهمون محفل ما هستن ایشون هم نیان، در اینجا رو باید تخته کرد!!!! از بچه های برق که بخاری نیست.... والله بخدا بخار شما کو 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ درود فراوان بر فرزانه خانم الان مهندسی برق فقط ظاهرش جذبه داره. میری دنبال کار انگار نه انگار رشتت برق بوده مغزتو سوزوندی سرش.. چشم بصیرتت رو باز کن...درست میشه.... :vahidrk:...نشنوم دیگه از این حرفااااااااااااااا.... 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلام جیگر...خوبی؟؟؟ :1111: مهتاب بانو. گاهی میاد. بیشتر سایتای دیگه سر میزنه. سلام مهتاب بانووووو اگه اومدی توی این سایت یه سلامی به ما کن بشناسیمت بخار شما کو مهناز جونم سخت نگیر مجرداش گرفتاری دارن چه برسه به متاهلین چشم بصیرتت رو باز کن...درست میشه....:vahidrk:...نشنوم دیگه از این حرفااااااااااااااا.... خخخخخ مدافع برقیا اومد من حرف داش عادلو قبول دارم ولی اگه زمان به عقب برگرده بازم برق کنترل میخونم شایدم قدرت:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ :1111: سلام مهتاب بانووووو اگه اومدی توی این سایت یه سلامی به ما کن بشناسیمت مهناز جونم سخت نگیر مجرداش گرفتاری دارن چه برسه به متاهلین خخخخخ مدافع برقیا اومد من حرف داش عادلو قبول دارم ولی اگه زمان به عقب برگرده بازم برق کنترل میخونم شایدم قدرت:hapydancsmil: نازتو بکشم الان؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ نازتو بکشم الان؟؟؟؟؟؟؟ آره.... زود زود آشپزی بلدی؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ آره.... زود زود آشپزی بلدی؟ مگه من شوهر آیندتم نازتو بکشم؟؟؟؟؟؟:icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::w000::w000: ارههههههههههه ولی شرمنده امروز خسته ام آشپزی نمیکنم 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ مگه من شوهر آیندتم نازتو بکشم؟؟؟؟؟؟:icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::w000::w000: ارههههههههههه ولی شرمنده امروز خسته ام آشپزی نمیکنم بیخودی طفره نرو سریع .. منت بکش . التماس کن ... تا ببخشمت نمیخوام واسم آشپزی کنی دارم قرمه سبزی درست میکنم ... توش زردچوبه هم میریزن ؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ بیخودی طفره نرو سریع .. منت بکش . التماس کن ... تا ببخشمت نمیخوام واسم آشپزی کنی دارم قرمه سبزی درست میکنم ... توش زردچوبه هم میریزن ؟ ایشالا شوهرت میاد منت میکشه آیندهههههههههه... نههههههههه.بو بدی میده 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ ایشالا شوهرت میاد منت میکشه آیندهههههههههه... نههههههههه.بو بدی میده دیر گفتی یکم زردچوبه زدم توش فلفل سیاهم زدم . ببینم چی میشه .. 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ دیر گفتی یکم زردچوبه زدم توش فلفل سیاهم زدم .ببینم چی میشه .. کرمان میریختن زردچوبه...بو بد میداد منم نمیخوردم...فلفل خوبه بوی خوبی میده... متاهلی مگه تو؟ 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ کرمان میریختن زردچوبه...بو بد میداد منم نمیخوردم...فلفل خوبه بوی خوبی میده... متاهلی مگه تو؟ فکر کنم نباید اصلا میریختم قرمه زردی میشه آره بابا عیال بارم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ فکر کنم نباید اصلا میریختم قرمه زردی میشه آره بابا عیال بارم گفتم ک نریز.. اذیتم کنی فری میرم بخدا پیش مکانیکاها...:icon_razz: ولی باز برمیگردم اینجا آخه اونا آدم تحویل نمیگیرن... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده