Tamana73 28835 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 چه خبر اینجا سلامتی... میخوام تغییر رشته بدم برق بخونم.انقدر که اینجام 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 سلامتی...میخوام تغییر رشته بدم برق بخونم.انقدر که اینجام خونه خودته آره حتما چرا که ن......حداقل یه رشته خوب خونده باشی.... 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 خونه خودته آره حتما چرا که ن......حداقل یه رشته خوب خونده باشی.... اون که میدونم خونه خودمه چون یه ابهری مدیرشه مهدی تولدت تموم شده به جون خودم یه چی میگم بهتا....قبل این نمیگفتم چون تولدت بود....رشتمم عوض کنم میرم مکانیک نه برق:vahidrk: برقم شد رشته؟ 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 اون که میدونم خونه خودمه چون یه ابهری مدیرشه مهدی تولدت تموم شده به جون خودم یه چی میگم بهتا....قبل این نمیگفتم چون تولدت بود....رشتمم عوض کنم میرم مکانیک نه برق:vahidrk: برقم شد رشته؟ چاکریم نخیرم کل بهمن ماه جزو تولدم حساب میشه نباید چیزی بگی بهم..... بله حق میدم بهت نیای برق و بری مکانیک....به هر حال برق رشته سختیه و نیاز به کشش خیلی خیلی بالا داره رشته نیست ن....مادر رشته هاس 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 چاکریم نخیرم کل بهمن ماه جزو تولدم حساب میشه نباید چیزی بگی بهم..... بله حق میدم بهت نیای برق و بری مکانیک....به هر حال برق رشته سختیه و نیاز به کشش خیلی خیلی بالا داره رشته نیست ن....مادر رشته هاس کوچکتم یه هفته تولد بسته:icon_razz: بله حق میدم بهت نیای برق و بری مکانیک....به هر حال برق رشته سختیه و نیاز به کشش خیلی خیلی بالا داره :whistles::whistles: مادر ناتنی رشته هاس 1
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 کوچکتم یه هفته تولد بسته:icon_razz: بله حق میدم بهت نیای برق و بری مکانیک....به هر حال برق رشته سختیه و نیاز به کشش خیلی خیلی بالا داره :whistles::whistles: مادر ناتنی رشته هاس به مادرت احترام بذار:vahidrk: 3
Adel00 5292 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 چشم درود آبجی عطیه خانوم ما رو اذیت نکنید :w139: مهمون محفل ما هستن ایشون هم نیان، در اینجا رو باید تخته کرد!!!! از بچه های برق که بخاری نیست.... والله بخدا 2
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 درودآبجی عطیه خانوم ما رو اذیت نکنید :w139: مهمون محفل ما هستن ایشون هم نیان، در اینجا رو باید تخته کرد!!!! از بچه های برق که بخاری نیست.... والله بخدا سلام ... اینو خوب اومدی والا دست خودمون نیست . نیست که برقی هستیم گاهی جذبمون خومونم میگیره چه برسه به بقیه ها رو 2
Adel00 5292 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 سلام ... اینو خوب اومدی والا دست خودمون نیست . نیست که برقی هستیم گاهی جذبمون خومونم میگیره چه برسه به بقیه ها رو درود فراوان بر فرزانه خانم الان مهندسی برق فقط ظاهرش جذبه داره. میری دنبال کار انگار نه انگار رشتت برق بوده مغزتو سوزوندی سرش.. 1
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 درود فراوان بر فرزانه خانم الان مهندسی برق فقط ظاهرش جذبه داره. میری دنبال کار انگار نه انگار رشتت برق بوده مغزتو سوزوندی سرش.. :wavesmile: این جرفا که همش جنبه شوخی داره ... اگه همون ظاهرشم جذبه میداشت جای بسی شکر داشت من دارم یه حرکتی میزنم شاید وضعیت بهتر بشه ول فعلا نمیگم ..بعدا اگه به نتیجه مطلوب رسیدم میگم فعلا التماس دعا ...
Tamana73 28835 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 درودآبجی عطیه خانوم ما رو اذیت نکنید :w139: مهمون محفل ما هستن ایشون هم نیان، در اینجا رو باید تخته کرد!!!! از بچه های برق که بخاری نیست.... والله بخدا سلااااام به به... داداش منور نمودی اینجارو... ما کوچیک داداش عادل و خانوم گلشیم.... دیگه چه کنیم بیکاری و چرخ زدن به تالارا شده کارمون:) لطف کردی خیلییییییی زیاااااد... خوشحال شدم از پستتون:hapydancsmil: سلام ... اینو خوب اومدی والا دست خودمون نیست . نیست که برقی هستیم گاهی جذبمون خومونم میگیره چه برسه به بقیه ها رو دست خودت نیس پ دست عمه منه انقدر تو و مهدی اذیتم میکنینن تو عشق مایی جذبتم میخوام دخی جون♥♥♥♥ 2
Adel00 5292 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 :wavesmile: این جرفا که همش جنبه شوخی داره ... اگه همون ظاهرشم جذبه میداشت جای بسی شکر داشت من دارم یه حرکتی میزنم شاید وضعیت بهتر بشه ول فعلا نمیگم ..بعدا اگه به نتیجه مطلوب رسیدم میگم فعلا التماس دعا ... انشالله. پیروز باشید محتاجیم به دعا! 2
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 سلااااام به به...داداش منور نمودی اینجارو... ما کوچیک داداش عادل و خانوم گلشیم.... دیگه چه کنیم بیکاری و چرخ زدن به تالارا شده کارمون:) لطف کردی خیلییییییی زیاااااد... خوشحال شدم از پستتون:hapydancsmil: دست خودت نیس پ دست عمه منه انقدر تو و مهدی اذیتم میکنینن تو عشق مایی جذبتم میخوام دخی جون♥♥♥♥ تو ام قلب مایی سر به سرت میذاریم بس که شیرینی:hapydancsmil: 2
Adel00 5292 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 سلااااام به به...داداش منور نمودی اینجارو... ما کوچیک داداش عادل و خانوم گلشیم.... دیگه چه کنیم بیکاری و چرخ زدن به تالارا شده کارمون:) لطف کردی خیلییییییی زیاااااد... خوشحال شدم از پستتون:hapydancsmil: سپاسگزار!!!! خانومم سلام دارن ممنون و مچکر
ارسال های توصیه شده