Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ چه خبر اینجا سلامتی... میخوام تغییر رشته بدم برق بخونم.انقدر که اینجام 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ سلامتی...میخوام تغییر رشته بدم برق بخونم.انقدر که اینجام خونه خودته آره حتما چرا که ن......حداقل یه رشته خوب خونده باشی.... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ خونه خودته آره حتما چرا که ن......حداقل یه رشته خوب خونده باشی.... اون که میدونم خونه خودمه چون یه ابهری مدیرشه مهدی تولدت تموم شده به جون خودم یه چی میگم بهتا....قبل این نمیگفتم چون تولدت بود....رشتمم عوض کنم میرم مکانیک نه برق:vahidrk: برقم شد رشته؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اون که میدونم خونه خودمه چون یه ابهری مدیرشه مهدی تولدت تموم شده به جون خودم یه چی میگم بهتا....قبل این نمیگفتم چون تولدت بود....رشتمم عوض کنم میرم مکانیک نه برق:vahidrk: برقم شد رشته؟ چاکریم نخیرم کل بهمن ماه جزو تولدم حساب میشه نباید چیزی بگی بهم..... بله حق میدم بهت نیای برق و بری مکانیک....به هر حال برق رشته سختیه و نیاز به کشش خیلی خیلی بالا داره رشته نیست ن....مادر رشته هاس 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ چاکریم نخیرم کل بهمن ماه جزو تولدم حساب میشه نباید چیزی بگی بهم..... بله حق میدم بهت نیای برق و بری مکانیک....به هر حال برق رشته سختیه و نیاز به کشش خیلی خیلی بالا داره رشته نیست ن....مادر رشته هاس کوچکتم یه هفته تولد بسته:icon_razz: بله حق میدم بهت نیای برق و بری مکانیک....به هر حال برق رشته سختیه و نیاز به کشش خیلی خیلی بالا داره :whistles::whistles: مادر ناتنی رشته هاس 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ کوچکتم یه هفته تولد بسته:icon_razz: بله حق میدم بهت نیای برق و بری مکانیک....به هر حال برق رشته سختیه و نیاز به کشش خیلی خیلی بالا داره :whistles::whistles: مادر ناتنی رشته هاس به مادرت احترام بذار:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ به مادرت احترام بذار:vahidrk: چشم 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ چشم باریکلا دختر خوب :icon_pf (17): 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ چشم درود آبجی عطیه خانوم ما رو اذیت نکنید :w139: مهمون محفل ما هستن ایشون هم نیان، در اینجا رو باید تخته کرد!!!! از بچه های برق که بخاری نیست.... والله بخدا 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ درودآبجی عطیه خانوم ما رو اذیت نکنید :w139: مهمون محفل ما هستن ایشون هم نیان، در اینجا رو باید تخته کرد!!!! از بچه های برق که بخاری نیست.... والله بخدا سلام ... اینو خوب اومدی والا دست خودمون نیست . نیست که برقی هستیم گاهی جذبمون خومونم میگیره چه برسه به بقیه ها رو 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلام ... اینو خوب اومدی والا دست خودمون نیست . نیست که برقی هستیم گاهی جذبمون خومونم میگیره چه برسه به بقیه ها رو درود فراوان بر فرزانه خانم الان مهندسی برق فقط ظاهرش جذبه داره. میری دنبال کار انگار نه انگار رشتت برق بوده مغزتو سوزوندی سرش.. 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ درود فراوان بر فرزانه خانم الان مهندسی برق فقط ظاهرش جذبه داره. میری دنبال کار انگار نه انگار رشتت برق بوده مغزتو سوزوندی سرش.. :wavesmile: این جرفا که همش جنبه شوخی داره ... اگه همون ظاهرشم جذبه میداشت جای بسی شکر داشت من دارم یه حرکتی میزنم شاید وضعیت بهتر بشه ول فعلا نمیگم ..بعدا اگه به نتیجه مطلوب رسیدم میگم فعلا التماس دعا ... لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ درودآبجی عطیه خانوم ما رو اذیت نکنید :w139: مهمون محفل ما هستن ایشون هم نیان، در اینجا رو باید تخته کرد!!!! از بچه های برق که بخاری نیست.... والله بخدا سلااااام به به... داداش منور نمودی اینجارو... ما کوچیک داداش عادل و خانوم گلشیم.... دیگه چه کنیم بیکاری و چرخ زدن به تالارا شده کارمون:) لطف کردی خیلییییییی زیاااااد... خوشحال شدم از پستتون:hapydancsmil: سلام ... اینو خوب اومدی والا دست خودمون نیست . نیست که برقی هستیم گاهی جذبمون خومونم میگیره چه برسه به بقیه ها رو دست خودت نیس پ دست عمه منه انقدر تو و مهدی اذیتم میکنینن تو عشق مایی جذبتم میخوام دخی جون♥♥♥♥ 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ :wavesmile: این جرفا که همش جنبه شوخی داره ... اگه همون ظاهرشم جذبه میداشت جای بسی شکر داشت من دارم یه حرکتی میزنم شاید وضعیت بهتر بشه ول فعلا نمیگم ..بعدا اگه به نتیجه مطلوب رسیدم میگم فعلا التماس دعا ... انشالله. پیروز باشید محتاجیم به دعا! 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلااااام به به...داداش منور نمودی اینجارو... ما کوچیک داداش عادل و خانوم گلشیم.... دیگه چه کنیم بیکاری و چرخ زدن به تالارا شده کارمون:) لطف کردی خیلییییییی زیاااااد... خوشحال شدم از پستتون:hapydancsmil: دست خودت نیس پ دست عمه منه انقدر تو و مهدی اذیتم میکنینن تو عشق مایی جذبتم میخوام دخی جون♥♥♥♥ تو ام قلب مایی سر به سرت میذاریم بس که شیرینی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ انشالله.پیروز باشید محتاجیم به دعا! ممنون و مچکر 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلااااام به به...داداش منور نمودی اینجارو... ما کوچیک داداش عادل و خانوم گلشیم.... دیگه چه کنیم بیکاری و چرخ زدن به تالارا شده کارمون:) لطف کردی خیلییییییی زیاااااد... خوشحال شدم از پستتون:hapydancsmil: سپاسگزار!!!! خانومم سلام دارن ممنون و مچکر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده