Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ خواهری لامپا سوخته...چیو روشن بذارم اخه....میگم بودجه نداریم....کفگیر ب نه دیگ خورده....این شمع ها هم تموم بشه دیگه با نور موبایل باید تردد کنیم...خدا نکنه...ایشون بزرگوارن...:w16:...من همیشه مزاحمشونم... کلا یاهو داغونه....:icon_razz: میشناسم دوستا همشون اینجورین.بخصوص ابهریا اره 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ میشناسم دوستا همشون اینجورین.بخصوص ابهریااره ابهری نبودن........خودت اینجوری....ینی.......کلا مال این خطه نیستن.... دشارژ شدی... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ مهناز نمیتونم نقل بگیرم ازت. اره دیگه منظورم خودم بودم دیگهههه دارم تلاش میکنم مودمم وصل بشه.نت گوشی داره تموم میشه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ مهناز نمیتونم نقل بگیرم ازت.اره دیگه منظورم خودم بودم دیگهههه دارم تلاش میکنم مودمم وصل بشه.نت گوشی داره تموم میشه ....بی نت بمونی اخراجی 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ ....بی نت بمونی اخراجی عطیه و بی نتی؟؟؟؟؟ من 1 سال با نت گوشی اومدم... سر ساعت باید میومدم سامیار اخراجم نکنه یادش بخیر... نت سرعتش فقط 6 صبح خوب بود 6 میومدیم اینجا 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ عطیه و بی نتی؟؟؟؟؟من 1 سال با نت گوشی اومدم... سر ساعت باید میومدم سامیار اخراجم نکنه یادش بخیر... نت سرعتش فقط 6 صبح خوب بود 6 میومدیم اینجا پس حله.......نبینم بگی نت ندارم.... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ پس حله.......نبینم بگی نت ندارم.... حل :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ گردبر فلز و چوب میدونم چیه ولی گردبر کاغذ نمیدونم .!!! احتمالا برای گردبریه کاغذ پانچ کنن ، حالت سنبه ماتریسی گردبزنن بریزه ..اون یکی گرماژم نمیدونم چیه سلام فرزانه خانم ممنون از توجهتون سلام آقا مدیر گل خوبی مهدی جان. نبینم خسته و دلگیر باشی برقیا کیا حاضرن..... سلام حاضر 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ کسی در مورد کوتینگ و غلطک و مای بار و استاندارد اونها چیزی می دونه؟ برای اینکه ضخامت نوار چسب تولیدی و نیز ضخامت مایع چسب روی سلفون یکنواخت و بدون ترک و دون دون باشه، در دستگاه کوتینگ چه چیزی رو باید تغییر بدیم یا کنترل کنیم؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ بازم خوابیدید؟؟؟؟؟؟ ای بابااااااا پاشید بیاید یکم بگیم بخندیم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلام فرزانه خانمممنون از توجهتون سلام آقا مدیر گل خوبی مهدی جان. نبینم خسته و دلگیر باشی سلام حاضر ...چرا دپی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ [h=1]تولدت مبارك عشقوليييي :*[/h] .... بچه های برق پرچمو داشته باشید 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ [h=1]تولد مدیر بزرگوار انجمن " مدیر برق "....بدو بیا ک منتظریم[/h] برقیا دست خالی نیاید.....:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ ...چرا دپی حاضر تولدت مبارك عشقوليييي :* .... بچه های برق پرچمو داشته باشید تولدتون مبااااااااااااااارک :hapydancsmil: تولد مدیر بزرگوار انجمن " مدیر برق "....بدو بیا ک منتظریم برقیا دست خالی نیاید.....:vahidrk: تولدش مبااااااااااااااارک :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ کیکارو ببریییییید گشنمهههههههههههه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده