Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ بوی سیگار میاد... پنجره هارو باز کنم یخ کنید؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ بوی سیگار میاد...پنجره هارو باز کنم یخ کنید؟؟؟؟ بازکن...خوبه اتفاقا....هوای سرد خوبه...........ولی بازم هرچی مهمونمون بگه..همونه..... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ شماااااا؟؟؟؟ تازه واردی؟؟؟؟ نمیشناسمت!!! 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ بازکن...خوبه اتفاقا....هوای سرد خوبه...........ولی بازم هرچی مهمونمون بگه..همونه..... شما صابخونه ایی از مهمونت بپرس یخ نکنه ی موقع؟؟؟؟ ما عشق هوای سردیم چون بچه زمستونیم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ انقدر دلم میخواد جریمت کنم نبودی و این تالار خاک خورده:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ انقدر دلم میخواد جریمت کنم نبودی و این تالار خاک خورده:icon_razz: اونوقت جریمم چیه؟ شماااااا؟؟؟؟تازه واردی؟؟؟؟ نمیشناسمت!!! خخخخخخ آره تازه واردم.....یخورده از اینجا برام میگی؟چجور جایی؟ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اونوقت جریمم چیه؟ خخخخخخ آره تازه واردم.....یخورده از اینجا برام میگی؟چجور جایی؟ هیچی بیخیال. جای خوبیه لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ درود فراوان بر بروبچه های برق یه سوال فوری داشتم اگه راهنماییم کنید یه دنیا ممنون میشم کسی در مورد ابزار " گردبر " چیزی می دونه ؟ برای بریدن کاغذ و مقوا به صورت گرده. استوانه ایه. در مورد گرماژ یک کاغذ چیزی می دونید؟ نحوه محاسبشو می خواستم؟ اگر بر حسب سانتی متر مربع محاسبش کنم، می تونم تبدیلش کنم به متر مربع؟ ضروریه شدیدا 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ درود فراوان بر بروبچه های برق یه سوال فوری داشتم اگه راهنماییم کنید یه دنیا ممنون میشم کسی در مورد ابزار " گردبر " چیزی می دونه ؟ برای بریدن کاغذ و مقوا به صورت گرده. استوانه ایه. در مورد گرماژ یک کاغذ چیزی می دونید؟ نحوه محاسبشو می خواستم؟ اگر بر حسب سانتی متر مربع محاسبش کنم، می تونم تبدیلش کنم به متر مربع؟ ضروریه شدیدا گردبر فلز و چوب میدونم چیه ولی گردبر کاغذ نمیدونم .!!! احتمالا برای گردبریه کاغذ پانچ کنن ، حالت سنبه ماتریسی گردبزنن بریزه .. اون یکی گرماژم نمیدونم چیه 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ چراااا همتون خوابید؟؟؟؟؟ ساعت 02:49 یه چراغ بزارید بمونه روشن آدم میاد داخل نترسههههه....حالا برقی هستین باید همه رو خاموش کنید پول برقتون زیاد نیاااااد من بترررررسم.... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ چراااا همتون خوابید؟؟؟؟؟ساعت 02:49 یه چراغ بزارید بمونه روشن آدم میاد داخل نترسههههه....حالا برقی هستین باید همه رو خاموش کنید پول برقتون زیاد نیاااااد من بترررررسم.... من بیدار بودم.......اون حدودا....دقیق یادم نیست ساعت چند بود....منتظر یه دوستی بودم....ک نیومد منم خوابیدم........البته یاهو لامپا سوخته.......بودجه نمیدن....هر شب با شمع باید سرکنیم.... ترس نداره....مهنازو داری غم نداری.... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ من بیدار بودم.......اون حدودا....دقیق یادم نیست ساعت چند بود....منتظر یه دوستی بودم....ک نیومد منم خوابیدم........البته یاهولامپا سوخته.......بودجه نمیدن....هر شب با شمع باید سرکنیم.... ترس نداره....مهنازو داری غم نداری.... وقتی بیدار بودی بااااید چراغ اینجا رو روشن بزاری آدم سکته نکنه دوستت فدات بشه ایشالاامشبم تو سرکارش بزار نرو یاهو من تو گوشیم داغون شده.... یه بار دیگه ام نصب کردم ورژن جدیده آدم سردرنمیاره 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ وقتی بیدار بودی بااااید چراغ اینجا رو روشن بزاری آدم سکته نکنه دوستت فدات بشه ایشالاامشبم تو سرکارش بزار نرو یاهو من تو گوشیم داغون شده.... یه بار دیگه ام نصب کردم ورژن جدیده آدم سردرنمیاره خواهری لامپا سوخته...چیو روشن بذارم اخه....میگم بودجه نداریم....کفگیر ب نه دیگ خورده....این شمع ها هم تموم بشه دیگه با نور موبایل باید تردد کنیم... خدا نکنه...ایشون بزرگوارن...:w16:...من همیشه مزاحمشونم... کلا یاهو داغونه....:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده