Tamana73 28835 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 ...ب سزای عملش میرسونمش یاد خونه تکونی افتادم... مامانم 15 روز فرصت داده استراحت کنیم...شروع کنه خونه تکونی رو 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 یاد خونه تکونی افتادم...مامانم 15 روز فرصت داده استراحت کنیم...شروع کنه خونه تکونی رو ما ماه تکونی کردیم...امروز تموم میشه خدارو شکر.... زود نیست از 15 روز دیکه.... 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 ما ماه تکونی کردیم...امروز تموم میشه خدارو شکر....زود نیست از 15 روز دیکه.... بیا خونه ما من گناه دارم پیر شدم پسرای انجمن میخوام دعوت کنم بیان ب مامانم کمک کنن
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 بیا خونه مامن گناه دارم پیر شدم پسرای انجمن میخوام دعوت کنم بیان ب مامانم کمک کنن باشه میام....ادرس بده.... دلت جون باشه.......با این حرفا از زیر کار نمیشه در رفت....:gnugghender: یه تاپیکه فراخوانی بزن.... 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 باشه میام....ادرس بده....دلت جون باشه.......با این حرفا از زیر کار نمیشه در رفت....:gnugghender: یه تاپیکه فراخوانی بزن.... ابهر شهرک کارمندان منتظرما بزار در برم دیگه تاپیک خوب اومدی 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 ابهر شهرک کارمندان منتظرما بزار در برم دیگه تاپیک خوب اومدی میام...میام.... تو در بری دیگه کی میمونه اخه.... 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 میام...میام.... تو در بری دیگه کی میمونه اخه.... من پذیرایی میکنم ازت فقطططططط 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 من پذیرایی میکنم ازت فقطططططط قربونه دستت.....راضی ب زحمت نیستم.... 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 قربونه دستت.....راضی ب زحمت نیستم.... چه کنم دیگهکاریه که از دستم برمیاد 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 چه کنم دیگهکاریه که از دستم برمیاد وای چ خوب من عاشقه اینم یکی پذیرایی کنه ازم.... 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 وای چ خوب من عاشقه اینم یکی پذیرایی کنه ازم.... منم ک عشق پذیرایی....فقط میدم بخوری...ولی کار کنیا 1
Adel00 5292 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 زحمت میشه آخه بهتون فدا سرتون. یه بار که هزار بار نمیشه. ن تمنا....صبر کن یکی از اقایون رخ نمود....:gnugghender:میدیم اب و جارو کنه.... من؟؟؟ کیییییییییییییه؟؟؟؟ خودشو مدیر کرد رفت نرفتم. هستم ...ب سزای عملش میرسونمش دست شما درد نکنه. خب میخواستم ارشادتون کنم. آب و جارو و سطل رو بذارید کنار. لوازم برقی تمیز کننده رو به کار بگیرید. جاروی برقی. طی کش برقی. بخارشوی برقی. رخت شوی برقی برای دستمال ها و ... 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 فدا سرتون. یه بار که هزار بار نمیشه. من؟؟؟ کیییییییییییییه؟؟؟؟ نرفتم. هستم دست شما درد نکنه. خب میخواستم ارشادتون کنم. آب و جارو و سطل رو بذارید کنار. لوازم برقی تمیز کننده رو به کار بگیرید. جاروی برقی. طی کش برقی. بخارشوی برقی. رخت شوی برقی برای دستمال ها و ... AV,U ;KDN ND'I شروع کنییییییییید... خونه مهنازینا برق میزنه زسته اینجا کثیف باشه هاااااااااا 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 فدا سرتون. یه بار که هزار بار نمیشه. من؟؟؟ کیییییییییییییه؟؟؟؟ نرفتم. هستم دست شما درد نکنه. خب میخواستم ارشادتون کنم. آب و جارو و سطل رو بذارید کنار. لوازم برقی تمیز کننده رو به کار بگیرید. جاروی برقی. طی کش برقی. بخارشوی برقی. رخت شوی برقی برای دستمال ها و ... اونا ک مال ماست....ینی کلا واس ماس..... اما شما همون سطل و جارو...رو بردار.........میخوام برق بزنه همه جا 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 منم ک عشق پذیرایی....فقط میدم بخوری...ولی کار کنیا اون پارته اخرش ن دیگه....قرار شد فراخوان بدی.... 1
Adel00 5292 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 اونا ک مال ماست....ینی کلا واس ماس.....اما شما همون سطل و جارو...رو بردار.........میخوام برق بزنه همه جا خییییییییییییییر بنده فقط راه حل میدم 2
Adel00 5292 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 توی این تالار یک چایی و یک نخ سیگار پیدا میشه سلام رفیق . خوش اومدی چایی برقی و سیگار برقی در خدمتیم 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 توجه توجه فراخوان بزرگ تمنا....شما را به دیدن این پست دعوت مینماید. هم اکنون به یاری سبزتان در خانه تکانی نیاز مندیم. پسرا بیان خب بهتره قوی و خستگی ناپذیرن:) لطفا قبل از آمدن با من هماهنگ کنید جا براتون رزرو کنم... پ.خ بدید آدرس بدم مستقیم بیاید خونمون شب برید هتل... با تشکر فراوان. تمنا. امضاء 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 25 فروردین، 2016 توی این تالار یک چایی و یک نخ سیگار پیدا میشه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: درووووووود فراااااااوان بر شماااااااا.... بسیار خوش اومدید...ب پاتوقمون.....خیلی خوشحالمون کردید.....:hapydancsmil: بله ک هست....الان تا شما بشینید...براتون اماده میکنم..... بفرمایید..... البته ب پای سماور شما ک نمیرسه.... نوش جاااااان.... 2
ارسال های توصیه شده