Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ ...ب سزای عملش میرسونمش یاد خونه تکونی افتادم... مامانم 15 روز فرصت داده استراحت کنیم...شروع کنه خونه تکونی رو 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ یاد خونه تکونی افتادم...مامانم 15 روز فرصت داده استراحت کنیم...شروع کنه خونه تکونی رو ما ماه تکونی کردیم...امروز تموم میشه خدارو شکر.... زود نیست از 15 روز دیکه.... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ ما ماه تکونی کردیم...امروز تموم میشه خدارو شکر....زود نیست از 15 روز دیکه.... بیا خونه ما من گناه دارم پیر شدم پسرای انجمن میخوام دعوت کنم بیان ب مامانم کمک کنن لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ بیا خونه مامن گناه دارم پیر شدم پسرای انجمن میخوام دعوت کنم بیان ب مامانم کمک کنن باشه میام....ادرس بده.... دلت جون باشه.......با این حرفا از زیر کار نمیشه در رفت....:gnugghender: یه تاپیکه فراخوانی بزن.... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ باشه میام....ادرس بده....دلت جون باشه.......با این حرفا از زیر کار نمیشه در رفت....:gnugghender: یه تاپیکه فراخوانی بزن.... ابهر شهرک کارمندان منتظرما بزار در برم دیگه تاپیک خوب اومدی 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ ابهر شهرک کارمندان منتظرما بزار در برم دیگه تاپیک خوب اومدی میام...میام.... تو در بری دیگه کی میمونه اخه.... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ میام...میام.... تو در بری دیگه کی میمونه اخه.... من پذیرایی میکنم ازت فقطططططط 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ من پذیرایی میکنم ازت فقطططططط قربونه دستت.....راضی ب زحمت نیستم.... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ قربونه دستت.....راضی ب زحمت نیستم.... چه کنم دیگهکاریه که از دستم برمیاد 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ چه کنم دیگهکاریه که از دستم برمیاد وای چ خوب من عاشقه اینم یکی پذیرایی کنه ازم.... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ وای چ خوب من عاشقه اینم یکی پذیرایی کنه ازم.... منم ک عشق پذیرایی....فقط میدم بخوری...ولی کار کنیا 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ زحمت میشه آخه بهتون فدا سرتون. یه بار که هزار بار نمیشه. ن تمنا....صبر کن یکی از اقایون رخ نمود....:gnugghender:میدیم اب و جارو کنه.... من؟؟؟ کیییییییییییییه؟؟؟؟ خودشو مدیر کرد رفت نرفتم. هستم ...ب سزای عملش میرسونمش دست شما درد نکنه. خب میخواستم ارشادتون کنم. آب و جارو و سطل رو بذارید کنار. لوازم برقی تمیز کننده رو به کار بگیرید. جاروی برقی. طی کش برقی. بخارشوی برقی. رخت شوی برقی برای دستمال ها و ... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ فدا سرتون. یه بار که هزار بار نمیشه. من؟؟؟ کیییییییییییییه؟؟؟؟ نرفتم. هستم دست شما درد نکنه. خب میخواستم ارشادتون کنم. آب و جارو و سطل رو بذارید کنار. لوازم برقی تمیز کننده رو به کار بگیرید. جاروی برقی. طی کش برقی. بخارشوی برقی. رخت شوی برقی برای دستمال ها و ... AV,U ;KDN ND'I شروع کنییییییییید... خونه مهنازینا برق میزنه زسته اینجا کثیف باشه هاااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ فدا سرتون. یه بار که هزار بار نمیشه. من؟؟؟ کیییییییییییییه؟؟؟؟ نرفتم. هستم دست شما درد نکنه. خب میخواستم ارشادتون کنم. آب و جارو و سطل رو بذارید کنار. لوازم برقی تمیز کننده رو به کار بگیرید. جاروی برقی. طی کش برقی. بخارشوی برقی. رخت شوی برقی برای دستمال ها و ... اونا ک مال ماست....ینی کلا واس ماس..... اما شما همون سطل و جارو...رو بردار.........میخوام برق بزنه همه جا 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ منم ک عشق پذیرایی....فقط میدم بخوری...ولی کار کنیا اون پارته اخرش ن دیگه....قرار شد فراخوان بدی.... 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اونا ک مال ماست....ینی کلا واس ماس.....اما شما همون سطل و جارو...رو بردار.........میخوام برق بزنه همه جا خییییییییییییییر بنده فقط راه حل میدم 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ توی این تالار یک چایی و یک نخ سیگار پیدا میشه 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ توی این تالار یک چایی و یک نخ سیگار پیدا میشه سلام رفیق . خوش اومدی چایی برقی و سیگار برقی در خدمتیم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ توجه توجه فراخوان بزرگ تمنا....شما را به دیدن این پست دعوت مینماید. هم اکنون به یاری سبزتان در خانه تکانی نیاز مندیم. پسرا بیان خب بهتره قوی و خستگی ناپذیرن:) لطفا قبل از آمدن با من هماهنگ کنید جا براتون رزرو کنم... پ.خ بدید آدرس بدم مستقیم بیاید خونمون شب برید هتل... با تشکر فراوان. تمنا. امضاء 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ توی این تالار یک چایی و یک نخ سیگار پیدا میشه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: درووووووود فراااااااوان بر شماااااااا.... بسیار خوش اومدید...ب پاتوقمون.....خیلی خوشحالمون کردید.....:hapydancsmil: بله ک هست....الان تا شما بشینید...براتون اماده میکنم..... بفرمایید..... البته ب پای سماور شما ک نمیرسه.... نوش جاااااان.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده