Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ شرمنده داداش بازش کردم دشمنت شرمنده داداش گلم. فدایی داری 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ درود من اخراجی به شماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:whistle: درود بیکران بر امید اخراجی ؟؟؟ کی جرات کرده روح اعظم انجمنو اخراج کنه؟؟ :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ من اومدم آقا عادل خوب گفت...کودتا پایه ام:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ درود من اخراجی به شماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:whistle: درود بر بر روح بزگ انجمن داش امید اقا کی جرات کرده شمارو اخراج کنه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ دشمنت شرمنده داداش گلم. فدایی داری اقاییییییییییییییییی داداش 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ من اومدم آقا عادل خوب گفت...کودتا پایه ام:hapydancsmil: :ws3::ws3::ws3: ---------------------------------------------------------------------------------------------------- سلام داش مجید گل 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سلام من اخراجی به شماااااااااااااااااااااااااااااا:ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: درود من اخراجی به شماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:whistle: سلام....شما فقط میاد سلام میکنید و میرید.... حتما پست بعدی شما بازهم....سلام و اعلام اخراجتونِ..... خب یه فعالیتی هم بکنید.... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سلام من اخراجی به شماااااااااااااااااااااااااااااا:ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: سلام علیکمبیایید کودتا کنیم :gnugghender: خب من میشم مدیر تالار برق شما هم بشو روابط عمومی مجید جان هم ارشادمون میکنه ....اورین حالا دیگه کودتا..........چشمم روشن 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ ....اورین حالا دیگه کودتا..........چشمم روشن چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :JC_thinking: کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :JC_thinking: کودتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیهههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سلام من اخراجی به شماااااااااااااااااااااااااااااا:ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :JC_thinking:کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :JC_thinking: کودتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیهههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدرسان شریف.... بعله خود شما....عامل کودتا...... یاد بابا شاه افتادم..........وای خدا...خیلی خوب بود.... 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ مدرسان شریف.... بعله خود شما....عامل کودتا...... یاد بابا شاه افتادم..........وای خدا...خیلی خوب بود.... عامل کودتا عامل نفوذی عامل = عادل 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ عامل کودتا عامل نفوذی عامل = عادل ...خوشم میاد خودتون اقرار کردید ...عادل کودتا.... فعالیتتون رو تو تالار برق نمیبینم.... 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ ...خوشم میاد خودتون اقرار کردید ...عادل کودتا....فعالیتتون رو تو تالار برق نمیبینم.... بلی بلی صداقت شرط اول عادل خان می باشد :icon_pf (34): من فقط لیسانس برق دارم با معدل ۱۶.۳۱ از یکی از دانشگاه های مطرح. تا دو سال پیش دیوونش بودم ولی الان فقط یه سایه از گذشتست برام الان با خانومم در زمینه هنری مشفول نوشتن جزوه آموزشی هستیم. اگر وقت کنم در زمینه برق مطلب می ذارم. 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ بقیه برقی ها کجان پس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :vahidrk: سید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داش مجید ؟؟؟؟؟؟؟؟ عباااااااااااس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کوروش خان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ iranpg ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایلیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ بلی بلی صداقت شرط اول عادل خان می باشد :icon_pf (34):من فقط لیسانس برق دارم با معدل ۱۶.۳۱ از یکی از دانشگاه های مطرح. تا دو سال پیش دیوونش بودم ولی الان فقط یه سایه از گذشتست برام الان با خانومم در زمینه هنری مشفول نوشتن جزوه آموزشی هستیم. اگر وقت کنم در زمینه برق مطلب می ذارم. افرین عادل خان... در زمینه هنری؟.....بسیار عالی...:hapydancsmil:....بیشتر توضیح بدید.... اگر وقت کنید..:icon_razz:....ن....حتما مطلب بذارید... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ بقیه برقی ها کجان پس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :vahidrk:سید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داش مجید ؟؟؟؟؟؟؟؟ عباااااااااااس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کوروش خان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ iranpg ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایلیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مریم و فرزانه هم جاشون خالیِ نسترن ساغر النا 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ افرین عادل خان... در زمینه هنری؟.....بسیار عالی...:hapydancsmil:....بیشتر توضیح بدید.... اگر وقت کنید..:icon_razz:....ن....حتما مطلب بذارید... خانومم مربی راحی و کاشت ناخنه. داره شنیون و گریم هم یاد میگیره. واسه کارآموزاش داره جزوه تهیه میکنه. منم کمکش میکنم. متنشو میده جمله بندی میکنم یا گاهی تایپ میکنم و فیلم و عکس براش دانلود میکنم. تو قالب بندی موضوعات از کل به جز و ... و طرح درس و سوال راهنماییش میکنم. خودمم عاشق نقاشیم قبلنا میکشیدم. خلاصه پت و مت وار داریم محصول مشترک میدیم بیرون 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ خانومم مربی راحی و کاشت ناخنه. داره شنیون و گریم هم یاد میگیره. واسه کارآموزاش داره جزوه تهیه میکنه. منم کمکش میکنم. متنشو میده جمله بندی میکنم یا گاهی تایپ میکنم و فیلم و عکس براش دانلود میکنم. تو قالب بندی موضوعات از کل به جز و ... و طرح درس و سوال راهنماییش میکنم. خودمم عاشق نقاشیم قبلنا میکشیدم. خلاصه پت و مت وار داریم محصول مشترک میدیم بیرون پس الان متوجه شدید ک لاک از لذت های کوچیکِ.......گریم خیلی خوبه.......خو ادرس بدید مشتری شیم.... نقااااااااااشی عالیییییییِ...افرین مهندس مهربان عادل و عامل کودتای بابا شاه.... خیلی افرین ک کمک همسرتون میکنید....:hapydancsmil:...و کار و علاقشون براتون باارزشِ........افرین 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ پس الان متوجه شدید ک لاک از لذت های کوچیکِ.......گریم خیلی خوبه.......خو ادرس بدید مشتری شیم....نقااااااااااشی عالیییییییِ...افرین مهندس مهربان عادل و عامل کودتای بابا شاه.... خیلی افرین ک کمک همسرتون میکنید....:hapydancsmil:...و کار و علاقشون براتون باارزشِ........افرین سپاس سپاس سپاس اصلش هم همینه. زن و شوهر باید پشت هم باشند کمک کنند چه عاطفی چه اقتصادی. خانمم خیلی مهربونه. :icon_gol: باعث افتخار خانممه مشتریانی مثل شما داشته باشه. فقط فاصله دوره 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ عادل قادر, عامل کودتا علیه سید :gnugghender: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده