wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ ای بابا هیچ وقت از فندک شانس نداشتم شیخ این تالار کجاست ؟ نکند شیخ چند فاز همچنان پیگیر جوجه کردن تخم های بدبده است ؟ ناسا در مریخ بدبده هم پیدا کرد و ما هنوز در انتظار ظهور جوجه های شیخ هستیم عمر مریدان تمام شد و قبض مربوطه را نیز دریافت کردند ! و قرار است به صورت فله ای گودی بای شوند پس در چه زمانی ظهور اتفاق می افتد ؟ یا شیخ فقط کافی بود کلاغ های جوان و سبک عقل را خفت میکردی ! و ظهور را به گردن انها می انداختید 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سلام عزیز دل هیچی نشدم هنوز همونم که بودم داشتم اعلام حضور میکردم مهرباااااااااان فرزانه.....یار برقی....:hapydancsmil:.....چ خبراااااااا..... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ ای بابا هیچ وقت از فندک شانس نداشتم شیخ این تالار کجاست ؟ نکند شیخ چند فاز همچنان پیگیر جوجه کردن تخم های بدبده است ؟ ناسا در مریخ بدبده هم پیدا کرد و ما هنوز در انتظار ظهور جوجه های شیخ هستیم عمر مریدان تمام شد و قبض مربوطه را نیز دریافت کردند ! و قرار است به صورت فله ای گودی بای شوند پس در چه زمانی ظهور اتفاق می افتد ؟ یا شیخ فقط کافی بود کلاغ های جوان و سبک عقل را خفت میکردی ! و ظهور را به گردن انها می انداختید درود.....خوش اومدید....ب تالار برق.....مرسی ک ب ما سر میزنید....:hapydancsmil:.....فراوان مهربانید فراوااااااااان.....:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ مهرباااااااااان فرزانه.....یار برقی....:hapydancsmil:.....چ خبراااااااا..... قربونـــــــــــــــــــــــــــت:boos: هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ شما چی؟ 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ درود.....خوش اومدید....ب تالار برق.....مرسی ک ب ما سر میزنید....:hapydancsmil:.....فراوان مهربانید فراوااااااااان.....:hapydancsmil: تنکولی مهندس مهناز عزیز ولی چه فایده آخه ؟تو کل تالارتون رو گشتمو فر خوردم اما دریغ از یک چایی! خب هی دود کردن بدون چایی که نمیشه آدم کف میکنه 2 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ تنکولی مهندس مهناز عزیزولی چه فایده آخه ؟تو کل تالارتون رو گشتمو فر خوردم اما دریغ از یک چایی! خب هی دود کردن بدون چایی که نمیشه آدم کف میکنه بیا بیااینجاخودم بیارم برات یه چای داغ همراه باهرنوع شیرینی که بخوای باچای میل بفرمایید 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ بیا بیااینجاخودم بیارم برات یه چای داغ همراه باهرنوع شیرینی که بخوای باچای میل بفرمایید آورین آورین بالاخره توی این تالار هم چایی یافت شد بابا من چایی خورم بدجور و حداقل 30 تا 40 تا چایی در روز میخورم کلا یکسره لیوانم دستمه ولی همون چایی تلخ و بدون قند خوبه از چیزای شیرین بدم میاد دستت درد نکنه الانم بدجور به جا بود 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ تنکولی مهندس مهناز عزیزولی چه فایده آخه ؟تو کل تالارتون رو گشتمو فر خوردم اما دریغ از یک چایی! خب هی دود کردن بدون چایی که نمیشه آدم کف میکنه شما اومدید ب پاتوق ما کلی خوشحال شدم..... :icon_pf (34):شرمنده وسایل پذیرایی فراهم نبود...... ب روی چشم.....چای هم براتون میریزم....نوش جان کنید.....:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ قربونـــــــــــــــــــــــــــت:boos: هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ شما چی؟ من درسم با پروژه هام بهم گره خورده......گره ی کور..........نمیدونم کدوم رو انجام بدم..... 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ من درسم با پروژه هام بهم گره خورده......گره ی کور..........نمیدونم کدوم رو انجام بدم..... 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ شما اومدید ب پاتوق ما کلی خوشحال شدم..... :icon_pf (34):شرمنده وسایل پذیرایی فراهم نبود...... ب روی چشم.....چای هم براتون میریزم....نوش جان کنید.....:hapydancsmil: عجب سماور ناراحتی این دم دست من باشه که کلا دیگه کار هم نمیکنم تو جلسه هم برم اینو با خودم میبرم دست درد نکنه :rose: قبل از اینکه پستت رو ببینم طبق معمول چار چرخو هوا کرده بودمو یک لیوان چایی دستم بودو داشتم گزارش مسخره یک شرکتو میخوندم که یهو چشمم به این سماوره افتاد !! یهو انرژیم رفت بالای 1000 و همزمان با پرت کردن پوشه گزارش و ذکر برید بابا گور باباتون (البته اینجاشو باید ببخشی) دست به کار شدمو گزینه های موجود در اینترنتو دوستانو زیر و رو کردم ببینم یدونه از اینا میتونم پیدا کنم یا نه و البته بماند که چند تا چایی هم به نیت این سماوره خوردم هر چند که کلا چایی های من طعم همه چیز میده به جز چایی و معمولا چایی رو با طعم گاز میخورم یا فلز سرخ شده ولی خب اون چند تا بدجوری حال داد بازم دستت درد نکنه کلی با عکسه حال کردم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ عجب سماور ناراحتی این دم دست من باشه که کلا دیگه کار هم نمیکنم تو جلسه هم برم اینو با خودم میبرم دست درد نکنه :rose: قبل از اینکه پستت رو ببینم طبق معمول چار چرخو هوا کرده بودمو یک لیوان چایی دستم بودو داشتم گزارش مسخره یک شرکتو میخوندم که یهو چشمم به این سماوره افتاد !! یهو انرژیم رفت بالای 1000 و همزمان با پرت کردن پوشه گزارش و ذکر برید بابا گور باباتون (البته اینجاشو باید ببخشی) دست به کار شدمو گزینه های موجود در اینترنتو دوستانو زیر و رو کردم ببینم یدونه از اینا میتونم پیدا کنم یا نه و البته بماند که چند تا چایی هم به نیت این سماوره خوردم هر چند که کلا چایی های من طعم همه چیز میده به جز چایی و معمولا چایی رو با طعم گاز میخورم یا فلز سرخ شده ولی خب اون چند تا بدجوری حال داد بازم دستت درد نکنه کلی با عکسه حال کردم بله سماور خسته اییِ.......این سبک اجناس رو دوست دارم و حس میکنم روح دارن.......منظورم اینه ک بهم روحیه میدن....خودم دوست داشتم این تصویر رو گفتم برای شماهم بفرستم...حالا ک چای خواستید...اما نمیدونستم شماهم از این سلایق دارید..:persiana__hahaha:...خوشحالم ک پسندید..:w42: خواهش میکنم..:dancegirl2:..قابلتون رو نداشت....نوش جان تونستید پیدا کنید...؟سماور رو....:wht: چای با طعم گاز و فلز....چرا..:5c6ipag2mnshmsf5ju3....فلز سرخ شده.... 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ بله سماور خسته اییِ.......این سبک اجناس رو دوست دارم و حس میکنم روح دارن.......منظورم اینه ک بهم روحیه میدن....خودم دوست داشتم این تصویر رو گفتم برای شماهم بفرستم...حالا ک چای خواستید...اما نمیدونستم شماهم از این سلایق دارید..:persiana__hahaha:...خوشحالم ک پسندید..:w42: خواهش میکنم..:dancegirl2:..قابلتون رو نداشت....نوش جان تونستید پیدا کنید...؟سماور رو....:wht: چای با طعم گاز و فلز....چرا..:5c6ipag2mnshmsf5ju3....فلز سرخ شده.... اوه اصلا من عاشق چیزای قدیمی هستم و حتی گاهی زیاده روی هم میکنم و از چیزای قدیمی و سبک های قدیمی هم استفاده میکنم!! نه گیرم نیومد تو ایبی هم از این چیزا نیست اما یک حرکت مشت زدم !! یدونه تاپشو طراحی کردم !! فردا اگر زودتر این جلسه و اسپم کردنا تموم بشه میرم قالبشو میسازم !! یک گپی با کوره میزنم و یدونه تپلشو میریزمو ریخته گری میکنم عکسشم میذارم اینجا پز میدم والا چایی های فعلی بیشتر مزه فلز سرخ شده میده چون با اون هوابرشه یا اکسی گازه درست میکنم که اگر یکم شعله رو جلو بگیرم کتری ذوب میشه و از دور هم باز فلزش گداخته میشه و اون گداختگیه مزشو اونجوری میکنه ولی خوبیش اینه که زیر 1 دقیقه آب جوش میاد بیشتر اتاقم شبیه به گارکاهه تا اتاق برای همین اینجوریه و با این چیزا درست میکنم هواگازو روشن میکنم کتری هم میگیرم رو هوا ! بعد هواگاز رو با فاصله میگیرم ریز کتری و به سرعت آب شروع به جوشیدن میکنه چون فقط یک تکه از اتاقه یک چیزی مثل فرش داره (اونم برای خوابیدن پرنده ها) دیگه جرقه و این حرفها مشکلی نداره چون زمستون هم وقتی اتاق سرد میشه باز با حلال اتاقو گرم میکنم برای همین بریزه هم خیالی نیست یک قوری ترکیده دارم برای گرمایش!! یکم متانول میریزم توش یک کبریت هم پرت میکنم توش ! اولش بوممممم بعدش شعله زیبا و آبیش و البته پر حرارتش یک یک ساعتی میسوزه و عرق آدمو در میاره و دمای اتاق تو چند ثانیه هیو میشه مثل باد سشوار :icon_pf (34): این عکسشه و گاهی هم البته متانول دم دست نیست و ایزو بوتانولی ایزوپروپیلی چیزی میسوزونم اینم عکس سوزوندن ایزو بوتانول اونور هم که باشم کلا همه چیز کره هستش و راحت هر چیزی باشه پرت میکنم تو شومینه میسوزه به قول شیخ خدا همه رو به راست راست هدایت کنه !! مخصوصا منو :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ اوه اصلا من عاشق چیزای قدیمی هستم و حتی گاهی زیاده روی هم میکنم و از چیزای قدیمی و سبک های قدیمی هم استفاده میکنم!! نه گیرم نیومد تو ایبی هم از این چیزا نیست اما یک حرکت مشت زدم !! یدونه تاپشو طراحی کردم !! فردا اگر زودتر این جلسه و اسپم کردنا تموم بشه میرم قالبشو میسازم !! یک گپی با کوره میزنم و یدونه تپلشو میریزمو ریخته گری میکنم عکسشم میذارم اینجا پز میدم والا چایی های فعلی بیشتر مزه فلز سرخ شده میده چون با اون هوابرشه یا اکسی گازه درست میکنم که اگر یکم شعله رو جلو بگیرم کتری ذوب میشه و از دور هم باز فلزش گداخته میشه و اون گداختگیه مزشو اونجوری میکنه ولی خوبیش اینه که زیر 1 دقیقه آب جوش میاد بیشتر اتاقم شبیه به گارکاهه تا اتاق برای همین اینجوریه و با این چیزا درست میکنم هواگازو روشن میکنم کتری هم میگیرم رو هوا ! بعد هواگاز رو با فاصله میگیرم ریز کتری و به سرعت آب شروع به جوشیدن میکنه چون فقط یک تکه از اتاقه یک چیزی مثل فرش داره (اونم برای خوابیدن پرنده ها) دیگه جرقه و این حرفها مشکلی نداره چون زمستون هم وقتی اتاق سرد میشه باز با حلال اتاقو گرم میکنم برای همین بریزه هم خیالی نیست یک قوری ترکیده دارم برای گرمایش!! یکم متانول میریزم توش یک کبریت هم پرت میکنم توش ! اولش بوممممم بعدش شعله زیبا و آبیش و البته پر حرارتش یک یک ساعتی میسوزه و عرق آدمو در میاره و دمای اتاق تو چند ثانیه هیو میشه مثل باد سشوار :icon_pf (34): این عکسشه و گاهی هم البته متانول دم دست نیست و ایزو بوتانولی ایزوپروپیلی چیزی میسوزونم اینم عکس سوزوندن ایزو بوتانول اونور هم که باشم کلا همه چیز کره هستش و راحت هر چیزی باشه پرت میکنم تو شومینه میسوزه به قول شیخ خدا همه رو به راست راست هدایت کنه !! مخصوصا منو :icon_pf (34): من خونه های قدیمی رو هم دوست دارم....با اون سبک اجری و حوض........باغچه های سنتی و تخت زیر درخت...عصرونه دورهم.... منم نسخه های قدیمی بازیمو دارم........و کارتونای قدیمیم رو......وی اچ اس ان همه....:persiana__hahaha: سماور طراحی کردید........افرین بر ذوق هنریتون.....:hapydancsmil:.....حتما عکسش رو برام بفرستید........دوست دارم ببینمش ماشین شرولت........یه دونه باشه.......هیولای امریکاییِ کارخونه رو اتیش زدید.........کسی اسیب دید؟ خوب حیف چایی نیست طعمش خراب بشه..........اما چ شعله ابی زیبایی داره....من هیچی از این ترکیبات شیمیایی نمیدونم.......اما سوختنش رو دوست داشتم... 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ من خونه های قدیمی رو هم دوست دارم....با اون سبک اجری و حوض........باغچه های سنتی و تخت زیر درخت...عصرونه دورهم....منم نسخه های قدیمی بازیمو دارم........و کارتونای قدیمیم رو......وی اچ اس ان همه....:persiana__hahaha: سماور طراحی کردید........افرین بر ذوق هنریتون.....:hapydancsmil:.....حتما عکسش رو برام بفرستید........دوست دارم ببینمش ماشین شرولت........یه دونه باشه.......هیولای امریکاییِ کارخونه رو اتیش زدید.........کسی اسیب دید؟ خوب حیف چایی نیست طعمش خراب بشه..........اما چ شعله ابی زیبایی داره....من هیچی از این ترکیبات شیمیایی نمیدونم.......اما سوختنش رو دوست داشتم... خونه قدیمی هومممممم ! نمیدونم من کلا دوست دارم تو اتاقم باشمو سرم با ابزارامو طراحیمو کارای روزمرمو آزمایش گرم باشه و اصلا کسی دورو برم نیاد و این یعنی زیاد حوصله دور هم نشستنو ندارم یعنی برام جذابیتی نداره در اصل بچه که بودم پدرم میگفت مثل خروسی تو !! چون یجا بند نمیشی و راستم میگه همش دوست داشتم با یک چیزی سرو کله بزنم حالا این وسط چند نفر دورم باشن مهم نیست دیگه... من فقط دو تا بازیو دارم یکیش خیلی قدیمیه ولی یکیش زیاد نه اما از نظر گیمر ها دیگه اوته ولی باهاش حال میکنم دیگه ولی کارتونو فقط یدونه بود دوست داشتم و زیاد تو نخ کارتون نبودم و بچه هم که بودم با ابزارو این چیزا بازی میکردم و معمولا هم داغونشون میکردم :icon_pf (34): کارتون لاکی لوک و البته شخصیت عصبی جو دالتونو دوست داشتم هییییییییی میبینی ؟ مردم میرن تو مریخ آب پیدا میکنن بعد من سماور طراحی کردم فقط خدا کنه وقتی شیرش رو باز میکنی یهو گلوله شلیک نکنه به جای آب جوش آخه چیزی نداره یکم طرح بدنش مهمه که تو قالب در میاد دیگه برای گرما هم یا دو تا لوله قرار میدمو گاز میسوزونم یا اصلا زغالی باشه شورلت . ایمپالا . فورد موستانگ قدیمی و.......... فوردا رو البته من ندیده بودم تو ایران نمیدونم بابا چیزای امریکایی یک ابهت خاصی دارن لامصب هیچ وقت هم ابهتشون از بین نمیره نمیدونم چه سریه جت میزنه 50 سال بعد روی هوا میاد از بالای سر 6 تا جت به روز دیگه رد میشه همشون میگرخن نمیدونم چرا همه تولیداتش یکم بیش از حد بزرگنو و البته با کارایی بسیار ناراحت ماشیناشونم همینن وقتی میری تو خیابون همه میگرخن میترسن از کنارت رد بشن در مورد کارخونه هم بلی چند بار این کارو کردم و اولین بارش 10 سالم بود یا حلال از تانکرها کش میرفتم و آخرش هم به آتیش ختم میشد یا میرفتم لامپای دستگاهارو باز میکردم و یکبار هم گیر داده بودم یک الکتروموتورو باز کنم که افتاد روم از بس بزرگ بود ساق پام شکست و تبدیل شدم به شیخ گچی !! زمان بچگی آروم ولی به قول پدرم خطرناک بودم هیاهو نداشتم و فقط سراغ چیزای بسیار پر خطر میرفتمو کنجکاوی های بدی داشتم که خطرناک بودن الان واقعا وقتی فکر اون زمانا رو میکنم نمیدونم بگم یادش بخیر یا ............... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ خونه قدیمی هومممممم ! نمیدونم من کلا دوست دارم تو اتاقم باشمو سرم با ابزارامو طراحیمو کارای روزمرمو آزمایش گرم باشه و اصلا کسی دورو برم نیاد و این یعنی زیاد حوصله دور هم نشستنو ندارم یعنی برام جذابیتی نداره در اصل بچه که بودم پدرم میگفت مثل خروسی تو !! چون یجا بند نمیشی و راستم میگه همش دوست داشتم با یک چیزی سرو کله بزنم حالا این وسط چند نفر دورم باشن مهم نیست دیگه... من فقط دو تا بازیو دارم یکیش خیلی قدیمیه ولی یکیش زیاد نه اما از نظر گیمر ها دیگه اوته ولی باهاش حال میکنم دیگه ولی کارتونو فقط یدونه بود دوست داشتم و زیاد تو نخ کارتون نبودم و بچه هم که بودم با ابزارو این چیزا بازی میکردم و معمولا هم داغونشون میکردم :icon_pf (34): کارتون لاکی لوک و البته شخصیت عصبی جو دالتونو دوست داشتم هییییییییی میبینی ؟ مردم میرن تو مریخ آب پیدا میکنن بعد من سماور طراحی کردم فقط خدا کنه وقتی شیرش رو باز میکنی یهو گلوله شلیک نکنه به جای آب جوش آخه چیزی نداره یکم طرح بدنش مهمه که تو قالب در میاد دیگه برای گرما هم یا دو تا لوله قرار میدمو گاز میسوزونم یا اصلا زغالی باشه شورلت . ایمپالا . فورد موستانگ قدیمی و.......... فوردا رو البته من ندیده بودم تو ایران نمیدونم بابا چیزای امریکایی یک ابهت خاصی دارن لامصب هیچ وقت هم ابهتشون از بین نمیره نمیدونم چه سریه جت میزنه 50 سال بعد روی هوا میاد از بالای سر 6 تا جت به روز دیگه رد میشه همشون میگرخن نمیدونم چرا همه تولیداتش یکم بیش از حد بزرگنو و البته با کارایی بسیار ناراحت ماشیناشونم همینن وقتی میری تو خیابون همه میگرخن میترسن از کنارت رد بشن در مورد کارخونه هم بلی چند بار این کارو کردم و اولین بارش 10 سالم بود یا حلال از تانکرها کش میرفتم و آخرش هم به آتیش ختم میشد یا میرفتم لامپای دستگاهارو باز میکردم و یکبار هم گیر داده بودم یک الکتروموتورو باز کنم که افتاد روم از بس بزرگ بود ساق پام شکست و تبدیل شدم به شیخ گچی !! زمان بچگی آروم ولی به قول پدرم خطرناک بودم هیاهو نداشتم و فقط سراغ چیزای بسیار پر خطر میرفتمو کنجکاوی های بدی داشتم که خطرناک بودن الان واقعا وقتی فکر اون زمانا رو میکنم نمیدونم بگم یادش بخیر یا ............... خونه قدیمی تو اون سبک دقیقا بر میگرده ب خاطرات دوران کودکیم....برای همین همچنان هم دوست دارم. لوک خوشانس....جو همون بود ک از همه کوتاه تر بود و طراح عملیاتاشون بود.... سماور زغالی باشه ک خیلی عالی میشه.....ماهم یه دونه داریم....اینم عکسشه البته شماله اینجا نیست....الان اره واقعانا....الان شورلت جدیداهم باز استایل ناراحت و خشن دارن....کلا کارشون درستِ.... چقدر شیطون بودیدااااااااا......ماشالا..... 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ خونه قدیمی تو اون سبک دقیقا بر میگرده ب خاطرات دوران کودکیم....برای همین همچنان هم دوست دارم.لوک خوشانس....جو همون بود ک از همه کوتاه تر بود و طراح عملیاتاشون بود.... سماور زغالی باشه ک خیلی عالی میشه.....ماهم یه دونه داریم....اینم عکسشه البته شماله اینجا نیست....الان اره واقعانا....الان شورلت جدیداهم باز استایل ناراحت و خشن دارن....کلا کارشون درستِ.... چقدر شیطون بودیدااااااااا......ماشالا..... بلی جو اون قد کوتاهه بود که همش عصبی بود مادر دالتونا و ویلیام هم با حال بودن !! اون قد بلنده عجب سماور بیستی یکم سنگینو تو پر تر باشه اصل جنس میشه.......... کلا امریکایی ها و تولیداتشون چند کلاس بالاتر از همه دنیا هستنو هستش ! چه از نظر کیفیت و چه کارایی و چه ظاهر ! کاری به بحثهای نژاد پرستیو این حرفها ندارما اما از حق نگذریم تکنولوژی امریکایی یعنی یک دنیایی دیگه رقیب ندارن ...... من یکی قبول دارم برترن حالا هر کی هر چی میخواد قضاوت کنه چون من یکی بر اساس چیزی که میبینم قضاوت میکنم و با حرف زندگی نمیکنم تکنولوژیشونو همه دنیا دیدن تو همه چیزم بیستن نفت و گاز ناراحتن یک اکسون موبیل برای همه دنیا کافیه !! تو هوا فضا و نظامی که اصلا حرفی نمیشه زد چند تا کمپانی وحشی داره یک چیزی هستن الکترونیک که خداشن کلا هر چیزی رو بگم اینا رو دست ندارن از نزدیک خفناشونو ببینی واقعا تو یک دنیای دیگه هستن دمشون گرم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ بلی جو اون قد کوتاهه بود که همش عصبی بود مادر دالتونا و ویلیام هم با حال بودن !! اون قد بلنده عجب سماور بیستی یکم سنگینو تو پر تر باشه اصل جنس میشه.......... کلا امریکایی ها و تولیداتشون چند کلاس بالاتر از همه دنیا هستنو هستش ! چه از نظر کیفیت و چه کارایی و چه ظاهر ! کاری به بحثهای نژاد پرستیو این حرفها ندارما اما از حق نگذریم تکنولوژی امریکایی یعنی یک دنیایی دیگه رقیب ندارن ...... من یکی قبول دارم برترن حالا هر کی هر چی میخواد قضاوت کنه چون من یکی بر اساس چیزی که میبینم قضاوت میکنم و با حرف زندگی نمیکنم تکنولوژیشونو همه دنیا دیدن تو همه چیزم بیستن نفت و گاز ناراحتن یک اکسون موبیل برای همه دنیا کافیه !! تو هوا فضا و نظامی که اصلا حرفی نمیشه زد چند تا کمپانی وحشی داره یک چیزی هستن الکترونیک که خداشن کلا هر چیزی رو بگم اینا رو دست ندارن از نزدیک خفناشونو ببینی واقعا تو یک دنیای دیگه هستن دمشون گرم همیشه هم آسیب میدید........چون ویلیام برنامه هاشو خراب میکرد.... قابل شمارو نداره.........البته ب پای طرح شما ک نمیرسه.... صحبت هاتون رو قبول دارم....کاملا حرف اول رو میزنن ..تو همه چی.....و راه پیشرفت برای همه افراد بازه....درست برعکس اینجا ک فقط دیوار جلوی پیشرفت میکشن....زیاد دیدم افرادی رو ک رفتن اونجا و تو بازه زمانی مساوی و موازی پیشرفتن چندین برابری داشتن و افرادی ک موندن سوخت شدن یکی از هم دانشگاهی های استادم...درصورتی ک از لحاظ معلوماتی تو اون دوره از استادم پایین تر بودن...برای ادامه تحصیل رفتن امریکا....الان بعد از چندین سال ایشون استاد دانشگاه استنفورد شدن و طرحهایی کار کردن ک شرکت جنرال موتور امریکا طرحاشون رو میگیره الانم دیگه تدریس نمیکنن و برای خودشون شرکت زدن اونجا.... و استاد من ک نرفتن همچنان استاد دانشگاه اینجا هستن....اتفاقا چند ماه پیش ایران بودن....و رفتم دیدمشون...اصلا ذهنشون انقدر باز شده بود...منبودم....رو هوا بهت میگفتن ک طرحت ج میده یا ن...و چقدر متاسف بودن ک نیروی متخصص اینجا چقدر بی ارزش شدن و هیچ بهایی بهشون داده نمیشه.... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اینم یک بزق کار ماهر اره خداییش... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده