Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ نخیر فکرمیکنم یک روز نبودین درضمن منظورمن پاتوق هستش! من هر روز هستم..........من منظورم تالار برقِ.........اری 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ ۱۱ روزه سرفه میکنم در حد تنگی نفس و آسم شنبه هم پارچ آب افتاد فرق سرم ۴تا بخیه زدم :icon_pf (34): تازگیا از استرس های بیهوده زندی تپش قلب هم دارم! به ۳۰ سال برسم یالاست خدا بد نده النا خانم... نه واسه من ویروسی جهش یافته ی تغییر فصلیه :icon_pf (34): ایشالا خوب شید .....واجب شد هر روز بیاید پاتوق حضورتون رو بزنید..... برقی استرس نباید داشته باشه.........باید استرسو بخوری..... ایشالا 120 ساله باشید... 3 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ ۱۱ روزه سرفه میکنم در حد تنگی نفس و آسم شنبه هم پارچ آب افتاد فرق سرم ۴تا بخیه زدم :icon_pf (34): تازگیا از استرس های بیهوده زندی تپش قلب هم دارم! به ۳۰ سال برسم یالاست خدا بد نده النا خانم... نه واسه من ویروسی جهش یافته ی تغییر فصلیه :icon_pf (34): ایشالا خوب شید مرسی وشماهم همینطور....مراقبت کنیدازخودتون 3 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ من هر روز هستم..........من منظورم تالار برقِ.........اری مهنازخانمی 2ساعتم نباشین مادلمون تنگ میشه نبودتون احساس میشه چیکاکنیم آخه 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام خدمت مریم خانم گل...:icon_pf (44):باوربفرماییدوقتی اینجاحضورندارین مادلمون براتون تنگ میشه شما،مهنازخانم،آریوجان،اقامجیدوبقیه عزیزان! بانبودتون اینقدمارودلتنگ نکنیدخواهشآ:girl_angel: شما عزیییییییییییییزییییییییی:hapydancsmil: قربان شما دل به دل راه داره منم دلتنگتون بودم سلام....به به......دوستان گلم سلووووووووووم مسئوووول گل سلام برقیا:hapydancsmil: سلاااااااااااام آق روزبه مکانیکی خوش اومدید پاتوق خودتونه 2 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام برقیا:hapydancsmil: سلام برشماآقای مهندس:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ شما عزیییییییییییییزییییییییی:hapydancsmil: سلووووووووووم مسئوووول گل سلاااااااااااام آق روزبه مکانیکی خوش اومدید پاتوق خودتونه قربان دل شمامری جوووونم 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ قربان دل شمامری جوووونم خدانکند بزرگوار 1 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ خخخخخخخخخببببببببب! دیگه چه خبرکجان بچه هااااا؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ نتم قطع شده..............نمیتونم بیام.........انجمن 1 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ یه مهنازخانم فعال بودن اینجااونم ازشانس بد مانتشون قطع شده !!!!!!! ای بابااااااا 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان برقییییییییییییی....... کیا حاضرن.... لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ یه مهنازخانم فعال بودن اینجااونم ازشانس بد مانتشون قطع شده !!!!!!!ای بابااااااا سلام النا جونی......خوبی............:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ سلام النا جونی......خوبی............:hapydancsmil: شماخوبی! الناحاضر 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ شماخوبی!الناحاضر افرین مهربااااااااااان.....:hapydancsmil: منم سلام فرزانه جون....چی شدی عزیزم.....نبینم از این شکلکا بذاری..... 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ افرین مهربااااااااااان.....:hapydancsmil: سلام فرزانه جون....چی شدی عزیزم.....نبینم از این شکلکا بذاری..... سلام عزیز دل هیچی نشدم هنوز همونم که بودم داشتم اعلام حضور میکردم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده