Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ خواهش میکنم خبر خاصی نیست مدتی نبودم شما چخبر ؟ خوب ترم جدید شروع شده....دوهفته ایی میشِ.....ک ترم کابوسی رو پیش رو دارم.... شما چطور؟ 2 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ خوب ترم جدید شروع شده....دوهفته ایی میشِ.....ک ترم کابوسی رو پیش رو دارم....شما چطور؟ آها دانشجویین شما من میرم ماموریتو میام تهران در رفت و آمدم درس نمیخونم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ آها دانشجویین شما من میرم ماموریتو میام تهران در رفت و آمدم درس نمیخونم بلی دانشجو هستم..... بسیارعالی.... براتون ارزوی موفقیت دارم.... فعالیت توی تالار فراموش نشه..... 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ کسی نمیاد اینجا دیگه فکر کنم درسها سنگین شدن 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ کسی نمیاد اینجا دیگه فکر کنم درسها سنگین شدن سلام مهندس باز آمد بوی ماه مدرسه 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ از اول مهر کلا فروم خلوت شده .مخصوصا اینجا. خسته نباشین جوونا 7 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلااااااااااااام و صد سلاااااام و هزااااراااان سلاااااام عاقا بهتون حق میدم یه دل سیر منو بزنید اما نزنید گناه دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: (درصدد جبران میباشیم:icon_pf (34):) احواااااااااااااال اهالی پاتوق خودمون؟ 5 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلااااااااااااام و صد سلاااااام و هزااااراااان سلاااااام عاقا بهتون حق میدم یه دل سیر منو بزنید اما نزنید گناه دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: (درصدد جبران میباشیم:icon_pf (34):) احواااااااااااااال اهالی پاتوق خودمون؟ سلام خدمت مریم خانم گل...:icon_pf (44): باوربفرماییدوقتی اینجاحضورندارین مادلمون براتون تنگ میشه شما،مهنازخانم،آریوجان،اقامجیدوبقیه عزیزان! بانبودتون اینقدمارودلتنگ نکنیدخواهشآ:girl_angel: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام بردوستان خووووبم سلااااااااااااام و صد سلاااااام و هزااااراااان سلاااااام عاقا بهتون حق میدم یه دل سیر منو بزنید اما نزنید گناه دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: (درصدد جبران میباشیم:icon_pf (34):) احواااااااااااااال اهالی پاتوق خودمون؟ سلام....به به......دوستان گلم 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام من ویروسیم نمیام که پاتوق نترکه 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلاممن ویروسیم نمیام که پاتوق نترکه چی شدی مهندس....خدا بد نده...... 4 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلاممن ویروسیم نمیام که پاتوق نترکه فکرمیکنم ازمن گرفتین ویروس رو چون منم بدسرماخوردم الان یکم روبه بهبودی هستم 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلااااااااااااام و صد سلاااااام و هزااااراااان سلاااااام عاقا بهتون حق میدم یه دل سیر منو بزنید اما نزنید گناه دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: (درصدد جبران میباشیم:icon_pf (34):) احواااااااااااااال اهالی پاتوق خودمون؟ سلاممن ویروسیم نمیام که پاتوق نترکه سلام برشمامهنازخانم کم پیداهستین سلام مهندسباز آمد بوی ماه مدرسه سلام بردوستان خووووبم سلام خدمت مریم خانم گل...:icon_pf (44):باوربفرماییدوقتی اینجاحضورندارین مادلمون براتون تنگ میشه شما،مهنازخانم،آریوجان،اقامجیدوبقیه عزیزان! بانبودتون اینقدمارودلتنگ نکنیدخواهشآ:girl_angel: سلام....به به......دوستان گلم سلام سلام :hapydancsmil: دیدم همه دارن سلام میگن گفتم جا نمونم منم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلام برشمامهنازخانم کم پیداهستین من هر روز انجمنم..... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلام سلام :hapydancsmil: دیدم همه دارن سلام میگن گفتم جا نمونم منم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :hapydancsmil:...خوش اومدی مهربان فرزانه 2 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ من هر روز انجمنم..... نخیر فکرمیکنم یک روز نبودین درضمن منظورمن پاتوق هستش! 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ چی شدی مهندس....خدا بد نده...... ۱۱ روزه سرفه میکنم در حد تنگی نفس و آسم شنبه هم پارچ آب افتاد فرق سرم ۴تا بخیه زدم :icon_pf (34): تازگیا از استرس های بیهوده زندی تپش قلب هم دارم! به ۳۰ سال برسم یالاست فکرمیکنم ازمن گرفتین ویروس رو چون منم بدسرماخوردم الان یکم روبه بهبودی هستم خدا بد نده النا خانم... نه واسه من ویروسی جهش یافته ی تغییر فصلیه :icon_pf (34): ایشالا خوب شید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده