Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ احسنت ................... بسیار زیبا برجسته بود ؟؟ با چی کار کردید ؟ یه استاد پیری داشتیم مخ ماشین الکتریکی بود. به نام محمدتقی نبوی رضوی. در یکی از دانشگاه های تهران هم استاد بود شاید اسمشو شنیده باشید.. میگفت مهندس برق باسلیقست... هرکی بی سلیقه باشه مهندس برق نمیتونه باشه! ماشالله یک خ نستعلیقی داشت.... با چهار رنگ خودکار مینوشت. چهار رنگ ماژیک داشت و یک نخ کاموا بلند!! چرا؟؟ وقتی میخواست روتور و ... بکشه مثل پرگار از کاموا استفاده میکرد که مبادا دایرش کج بشه!!!! تابلو نقاشی میکشید ماشالله :ws3: خواهش میکنم....سپاس بله برجسته ست....با لایه لایه کار کردن کاغذ و نوعی چسب.... افرین ب این استاد خوش ذوق ..... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ آورین آورین :icon_gol:دوست ما هم هنرمنده و هم یک مهندس باهوش :icon_gol::icon_gol: خجالتم ندید....بزرگوارید فراوان........ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ حاضر مام حااااضر:mornincoffee: افرین ب حضار......پاتوق...... النا مهربان خدا بد نده........................................... 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ خواهش میکنم....سپاسبله برجسته ست....با لایه لایه کار کردن کاغذ و نوعی چسب.... افرین ب این استاد خوش ذوق ..... آفرین. آفرین. حوصله زیادی میخواد که اونطور ترتمیز از اب دربیاد ادامه بدید حیفه. موفق باشید خدا نگهش داره خیلی استاد باحالی بود. فوق العاده بدنمره و سختگیر بود ولی باحال بود. سه تا درس داشتم باهاش ۱۲.۷۵ ۱۳ ۱۳.۷۵ گرفتم! جز بهترین ها بودم مثلا!!! استاد استادمون سر کلاس حین تدریس مرده بود از بس پیر بود ... میگفت ارزومه منم مثل استاد حین تدریس بمیرم وسط درس ماشین حدیث میگفت حکایت میگفت شعر میخوند نصیحت بهشت و جهنم میکرد کلاس نبود که روضه امام حسن بود 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ آفرین. آفرین. حوصله زیادی میخواد که اونطور ترتمیز از اب دربیاد ادامه بدید حیفه. موفق باشید خدا نگهش داره خیلی استاد باحالی بود. فوق العاده بدنمره و سختگیر بود ولی باحال بود. سه تا درس داشتم باهاش ۱۲.۷۵ ۱۳ ۱۳.۷۵ گرفتم! جز بهترین ها بودم مثلا!!! استاد استادمون سر کلاس حین تدریس مرده بود از بس پیر بود ... میگفت ارزومه منم مثل استاد حین تدریس بمیرم وسط درس ماشین حدیث میگفت حکایت میگفت شعر میخوند نصیحت بهشت و جهنم میکرد کلاس نبود که روضه امام حسن بود سپاسگذارم..... ای وای بنده خدا.....ینی سر کلاس فوت کردن..... ماهم استاد انتن و ماکرویو ک داریم هین طور هستن...اما کمی پیشرفته تر........تمامی روابط میدان رو با اشعار و خلقت و احادیث تفسیر میکنن............بچه پشت سرش میگن باید استاد فقه و ادبیات میشدن..........اما فوق العاده باسوادن... 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سپاسگذارم..... ای وای بنده خدا.....ینی سر کلاس فوت کردن..... ماهم استاد انتن و ماکرویو ک داریم هین طور هستن...اما کمی پیشرفته تر........تمامی روابط میدان رو با اشعار و خلقت و احادیث تفسیر میکنن............بچه پشت سرش میگن باید استاد فقه و ادبیات میشدن..........اما فوق العاده باسوادن... آفرین به این استادهای باحوصله 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ خجالتم ندید....بزرگوارید فراوان........ من آدم کاملا رکی هستم و اینو دوستانی که منو دیدنو میشناسن هم تائید میکنن و اگر گفتم دوست ما هنرمند و باهوشه واقعیت و رک و پوست کنده بود اتفاقا اصلا خجالت نداره که !! این یک توانایی محسوب میشه که هر کسی نداره داشتن حسن های خوب پسندیده و قابل تحسینه و اصلا نباید خجالت بکشی عزیز فقط مهم اینه که موضوعات و ............ رو ادامه بدی و از این داشته های ذهنیت استفاده کنی و نذاری بی ثمر بمونه و هدر بره من کلا افراد باهوش رو دوست دارم و تحسینشون میکنم و از افکار راکد به شدت دوری میکنمو راستش نفرتم دارم جوانی و دنیا مال تو هستش و به عنوان یک دوست بهت پیشنهاد میکنم از افرادی با افکار راکد و حبس شده تو هر موضوعی دوری کن !! حالا هرکی میخواد باشه !! دوزار بهشون بها نده !! اونا اگر بیل زن بودن.......... این سم بدیه و انرژی آدم رو میگیره منم تو چند برخوردی که باهات داشتم و کمو بیش در جریان کارایی که میکنی قرار گرفتم قضاوت میکنم که البته یک نیمچه تجربه ای دارم و میتونم تشخیص بدم فرق افکار پراکنده رو (افرادی که جوک میگن و مشقی هستنو فقط سرو صدا دارن ) با افکار قابل کنترل و ذهنی دقیق که میتونه توانمند باشه و در واقع از تو کلاهشم خرگوش در بیاره و خوشحالم چون تو پتانسیل بالایی داری و یکم بیشتر ذهنتو به کار بگیری میتونی به یک آدم حرفه ای یا به قول خودمون خفن و ناراحت تبدیل بشی که تو مخیل خیلی ها نمیگنجه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ من آدم کاملا رکی هستم و اینو دوستانی که منو دیدنو میشناسن هم تائید میکنن و اگر گفتم دوست ما هنرمند و باهوشه واقعیت و رک و پوست کنده بوداتفاقا اصلا خجالت نداره که !! این یک توانایی محسوب میشه که هر کسی نداره داشتن حسن های خوب پسندیده و قابل تحسینه و اصلا نباید خجالت بکشی عزیز بزرگوارید شما....دوست عزیز فقط مهم اینه که موضوعات و ............ رو ادامه بدی و از این داشته های ذهنیت استفاده کنی و نذاری بی ثمر بمونه و هدر بره من کلا افراد باهوش رو دوست دارم و تحسینشون میکنم و از افکار راکد به شدت دوری میکنمو راستش نفرتم دارم جوانی و دنیا مال تو هستش و به عنوان یک دوست بهت پیشنهاد میکنم از افرادی با افکار راکد و حبس شده تو هر موضوعی دوری کن !! حالا هرکی میخواد باشه !! دوزار بهشون بها نده !! اونا اگر بیل زن بودن.......... این سم بدیه و انرژی آدم رو میگیره چشم گفته هاتون رو اویزه گوشم میکنم....همیشه با صحبت هاتون بهم قوت قلب دادید....و باعث شدید محکمتر و بااعتماد ب نفس تر گام بردارم....ک بسیار برام با ارزش هستند منم تو چند برخوردی که باهات داشتم و کمو بیش در جریان کارایی که میکنی قرار گرفتم قضاوت میکنم که البته یک نیمچه تجربه ای دارم و میتونم تشخیص بدم فرق افکار پراکنده رو (افرادی که جوک میگن و مشقی هستنو فقط سرو صدا دارن ) با افکار قابل کنترل و ذهنی دقیق که میتونه توانمند باشه و در واقع از تو کلاهشم خرگوش در بیاره و خوشحالم چون تو پتانسیل بالایی داری و یکم بیشتر ذهنتو به کار بگیری میتونی به یک آدم حرفه ای یا به قول خودمون خفن و ناراحت تبدیل بشی که تو مخیل خیلی ها نمیگنجه منم خوشحالم ک دوستی مثل شما دارم.....ک همیشه پشتبانه ذهنی خوبی برام بوده و هستید....بله حق با شماست....ذهنمو باید ازادتر کنم....و کمتر روی اصول تمرکز کنم.....اما متاسفانه راهایی جلوی پای ادم قرار میدن....مجبور میکنن ک طبق اصول اونها جلو بری.... لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ افرین ب حضار......پاتوق...... النا مهربان خدا بد نده........................................... سلام مهنازجونم حالم خیلی روبه راه نیست.....چندروزی میشه حال ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سلام مهنازجونم حالم خیلی روبه راه نیست.....چندروزی میشه حال ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سرما ک نخوردی خدایی نکرده..... چیزی شده...؟ 1 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سرما ک نخوردی خدایی نکرده.....چیزی شده...؟ چراعزیزسرماخوردم اصلنم خوب بشونیستم....:banel_smiley_52::mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ چراعزیزسرماخوردم اصلنم خوب بشونیستم....:banel_smiley_52::mornincoffee: امیدوارم هر چ زودتر خوب بشی.... 2 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ امیدوارم هر چ زودتر خوب بشی.... متشکرم مهنازجونم دوست مهربووون وعزیزم.... چه خبراااازاوضاع واحوال خودتون مهنازجووون 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ متشکرم مهنازجونم دوست مهربووون وعزیزم....چه خبراااازاوضاع واحوال خودتون مهنازجووون سپاس....من هم خوبم مرسی.... 3 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ واااای چرامن حالم خوب نمیشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همه کارام مونده ازدرس وزندگی و....همه چیم عقب افتادم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم:cryingf::w821::mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سلام و عرض ادب سلام.... خوش اومدید ب پاتوق.... چند وقتی نبودید..... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سپاس سعادت نداشتیم بزرگوارید... چ خبر.....خوش میگذره.... 2 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ بزرگوارید... چ خبر.....خوش میگذره.... خواهش میکنم خبر خاصی نیست مدتی نبودم شما چخبر ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده