eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ مرسی ازشماعزیزم من فقط واقعیتارودرمورده شمامیگم. ولی خلاصه برنامه هامونوبه هم زدن بااین تغییرتاریخشون 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ مرسی ازشماعزیزم من فقط واقعیتارودرمورده شمامیگم.ولی خلاصه برنامه هامونوبه هم زدن بااین تغییرتاریخشون سلام النا جان خوبی خانوووم خوبه که وقت بیشتری دارید خوشبحالتون 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به همگی.....کسی اینجا هست که تو زمینه plcوکار بااونها فعالیت کنه؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه جواب بدین..... سلام :wavesmile: من plc کار کردم اگه ازم بر بیاد کمکتون میکنم 4 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سلاااااااام عزیزم خوووووبی؟اخه وقت اضافه خوبه نه براالان که ماهمه برنامه ریزی هامونوانجام داده بودیم. مثلابرنامه من طبق کنکوربهمن ماه بودکلاسایی که میرم حتی. دیگه تااونموقع بخوام همه چی روادامه دارکنم بنظرم خیلی جالب نیست ولی خب..... مجبوریم دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سلام :wavesmile:من plc کار کردم اگه ازم بر بیاد کمکتون میکنم پی ال سی چی کار کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ پی ال سی چی کار کردی؟ پی ال سی کار کردم مدار PLC ، پنوماتیک ، قدرت ، برنامه نویسی در حد نیمه حرفه ای کار کردم 3 لینک به دیدگاه
mohammad hossain 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سلام :wavesmile:من plc کار کردم اگه ازم بر بیاد کمکتون میکنم سلام الان رایج ترین زبانی که باهاش برنامه نویسی میکنن ،کدومه؟؟اسم کامل نر افزارشم بگین... خیلی ممنون 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سلام...ballast موجود در لامپ ها رو در فارسی چی ترجمه کردن؟ممنون 1 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ پی ال سی کار کردم مدار PLC ، پنوماتیک ، قدرت ، برنامه نویسی در حد نیمه حرفه ای کار کردم خوب چه مدل پی ال سی های؟ 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سلام الان رایج ترین زبانی که باهاش برنامه نویسی میکنن ،کدومه؟؟اسم کامل نر افزارشم بگین... خیلی ممنون رایج ترینش LAِDer هست البته حرفه ای ترش STL ِ من با simatic manager کار کردم برنامه ش رو هم از اینترنت دانلود کردم با توجه به ویندوز سیستمی که دارید خوب چه مدل پی ال سی های؟ S7 سری 300 - با زبانهای LAD ، FBD ، STL اگه تمایل دارید اینجا دارم آموزش میدم میتونید مطالعه ای داشته باشید http://www.noandishaan.com/forums/thread148610.html 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سلاااااااام عزیزم خوووووبی؟اخه وقت اضافه خوبه نه براالان که ماهمه برنامه ریزی هامونوانجام داده بودیم.مثلابرنامه من طبق کنکوربهمن ماه بودکلاسایی که میرم حتی. دیگه تااونموقع بخوام همه چی روادامه دارکنم بنظرم خیلی جالب نیست ولی خب..... مجبوریم دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 درسته؛ نمیتونی کلاساتو جابجا کنی ادامه دار بشه خسته میشی و تاثیرش منفی میشه بنظرم برنامه ریزیت هر چندماهی که هست کشش نده اگه برات زوده شروع نکن فعلا من که انتخابمو فک کنم اشتباه کردم اگر روزانه شهرستان مجاز شم که دیگه حق شرکت ندارم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سلام...ballast موجود در لامپ ها رو در فارسی چی ترجمه کردن؟ممنون سلام خوش اومدید....:hapydancsmil: من خودم تا الان ب بالاست تو لامپ برنخوردم.....شاید دوستان بیشتر بدونن.... اما....برای حفظ جریان در یک مدار هست...اون چیزی ک من میدونم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اینو بخونید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اینو بخونید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درود....بر مهندس کوروش....:hapydancsmil: دستت درد نکنه.... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ سلام خوش اومدید....:hapydancsmil:من خودم تا الان ب بالاست تو لامپ برنخوردم.....شاید دوستان بیشتر بدونن.... اما....برای حفظ جریان در یک مدار هست...اون چیزی ک من میدونم سلام بانو. اینگونه که از متن آقا کوروش متوجه شدم همان بالاست ترجمه میکنن. در لامپ های فلورسنت به صورت مغناطیسی که الان کمتر استفاده میشه و الکتریکی وجود داره. این بالاست ها تولید صدا در لامپ میکنند، ضریب توان را پایین میارن، تداخل های الکترومغناطیس و اغتشاشات هارمونیک ایجاد میکنند. یک مقدار انرژی در این بالاست ها اتلاف میشود. بالاست ها نوع داخلی و خارجی دارن. ولی ترجیح این هست به سوی استفاده از لامپی بریم که بالاست نداشته باشه. 2 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ من دارم کلاسای مدرسان شریف رومیرم اگربخوام نرم که کلاجامیمونم اگرم بخوام جابجاکنم که....البته مثل اینکه قراره اونام ی تغییرتحولای به کلاسهاشون بدن بخاطرداوطلباولی قطعی شدنش معلوم نیست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حق باشماست خسته کننده میشه برام!!!!!!!!!!! درضمن شمانگرن نباشین ایشالاکه تهران قبول میشین نهایتاشهرستان روزانه هم که باشین میتونین انتقالی بگیرین اصلانهایتش اینه که روزانه شهرستان روبعنوان شبانه توتهران بخونین به نفعتون هم هست! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ مهندسین و دوستان گل.....کجایید....نیستید....چرا... این چ وضعشه اخه....:vahidrk: پرچم تالار برقو بالا نگه دارید..... 1 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ آره والاچراآخه اینطوریه کجان پس بنظرشما 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ آره والاچراآخه اینطوریه کجان پس بنظرشما والا النا جونی.........یا مسافرتن....یا امتحان دارن.... 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ من که اینجام پرچم که بالاست تو افق محو شده دیده نمیشه انقدر بالاست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده