seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 20 آبان، 2015 سلام به همگی....کسی میدونی الان رایج ترین نرم افزار براد برنامه نویسی PLC S7-200کدومه؟....ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.... سلام... اصلش همون سیماتیک 3
m@ry@71 3690 ارسال شده در 20 آبان، 2015 پس کی جواب کنکور میاااااد دق کردم مردم سلااام بروبچ پاتوق خودمون 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 20 آبان، 2015 پس کی جواب کنکور میاااااد دق کردم مردم سلااام بروبچ پاتوق خودمون :there:....مریم جونی میدونم دیر میگذره سلاااااااااااام عزیزممممممم....حال و احوالت....چ خبراااااااا....:hapydancsmil: 1
m@ry@71 3690 ارسال شده در 20 آبان، 2015 :there:....مریم جونی میدونم دیر میگذرهسلاااااااااااام عزیزممممممم....حال و احوالت....چ خبراااااااا....:hapydancsmil: خعیلییییی این چند وقت ی طرف این ی هفته دیگه جونم داره میاد بالا قربووووونت؛ شما خوبی؛ خوش میگذره 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 20 آبان، 2015 خعیلییییی این چند وقت ی طرف این ی هفته دیگه جونم داره میاد بالا قربووووونت؛ شما خوبی؛ خوش میگذره فدایت....ریلکس کن....ذهنتو پرت کن......تا زود بگذره....بله خوبم عزیزم....مرسی....اما بسیار شلوغم... الک زده بودی و کنترل....؟ 1
m@ry@71 3690 ارسال شده در 20 آبان، 2015 فدایت....ریلکس کن....ذهنتو پرت کن......تا زود بگذره....بله خوبم عزیزم....مرسی....اما بسیار شلوغم...الک زده بودی و کنترل....؟ انقدر درگیرم که وقت نمیکنم به زبان برسم یا تند تند بیام سایت اما ذهنم میره دیگه موفق باشی شلوغی شما رو میبینم لرزم میگیره برا ارشد شما تواناییت بالاست الک و مخابرات زدم جا نداشتم بیشتر بزنم 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 20 آبان، 2015 انقدر درگیرم که وقت نمیکنم به زبان برسم یا تند تند بیام سایت اما ذهنم میره دیگهموفق باشی شلوغی شما رو میبینم لرزم میگیره برا ارشد شما تواناییت بالاست الک و مخابرات زدم جا نداشتم بیشتر بزنم اری درکت میکنمممممم بسیااااار..........سلامت باشی....دست خودته ک بخوای ارشدت رو چجوری بگذرونی....شلوغ یا خلوت.... ن مریرم جونی....تو لطف داری و گرنه من توانایی ندارم........عزیزم افرین...میدان زدی...؟ 1
m@ry@71 3690 ارسال شده در 20 آبان، 2015 اری درکت میکنمممممم بسیااااار..........سلامت باشی....دست خودته ک بخوای ارشدت رو چجوری بگذرونی....شلوغ یا خلوت....ن مریرم جونی....تو لطف داری و گرنه من توانایی ندارم........عزیزم افرین...میدان زدی...؟ اختیار داری؛ در توانایی شما شکی نیست میدان هم زدم:icon_pf (34): خدا بخیر کنه 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 20 آبان، 2015 اختیار داری؛ در توانایی شما شکی نیست میدان هم زدم:icon_pf (34): خدا بخیر کنه خجالتم نده....عزیزمممممم........مهرباااااااااااااا اااااااااااااا ن مریم.....:hapydancsmil: افرین خوشم اومدم....زن جنگی....افرین........مرحبا خیر انشالله.... 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 20 آبان، 2015 مهندس کوروش.....کجااااااااایی....بیا پاتوق...بحرفیم....:4chsmu1:
m@ry@71 3690 ارسال شده در 20 آبان، 2015 خجالتم نده....عزیزمممممم........مهرباااااااااااااا اااااااااااااا ن مریم.....:hapydancsmil:افرین خوشم اومدم....زن جنگی....افرین........مرحبا خیر انشالله.... فداااااات مهناز گلی خیلیییی گفتم دیگه امیدی نداشتم میدان بخونم مجبورم دعا کن تهران قبول شم کی میره شهرستان:icon_pf (34): چند روز دیگه جواب میاد میبینم زده چنین داوطلبی وجود نداره؛ اصن هیچ جا قبول نشدم چه برسه تهرااان 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 20 آبان، 2015 فداااااات مهناز گلیخیلیییی گفتم دیگه امیدی نداشتم میدان بخونم مجبورم دعا کن تهران قبول شم کی میره شهرستان:icon_pf (34): چند روز دیگه جواب میاد میبینم زده چنین داوطلبی وجود نداره؛ اصن هیچ جا قبول نشدم چه برسه تهرااان :hapydancsmil: میدان ک خیلی خوبه....بسیار جذابه........ایشالا ب جمع میدانی ها افزوده بشی.... ن فکرای منفی و از خودت دور کن....تو قبولی....شک نکن.... 1
m@ry@71 3690 ارسال شده در 20 آبان، 2015 :hapydancsmil:میدان ک خیلی خوبه....بسیار جذابه........ایشالا ب جمع میدانی ها افزوده بشی.... ن فکرای منفی و از خودت دور کن....تو قبولی....شک نکن.... در جذابیتش که شکی نیست در سنگینیش شک هست است من مث شما نیستم نمیکشم باو ممنوووون عزییزم با دعای شما:hapydancsmil: 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 20 آبان، 2015 در جذابیتش که شکی نیست در سنگینیش شک هست استمن مث شما نیستم نمیکشم باو ممنوووون عزییزم با دعای شما:hapydancsmil: اری بسیااااار سنگین هست است....کمر خم کن.... اختیار داری... فدایییییییییت....عزیزم....:icon_gol: 1
m@ry@71 3690 ارسال شده در 20 آبان، 2015 اری بسیااااار سنگین هست است....کمر خم کن....اختیار داری... فدایییییییییت....عزیزم....:icon_gol: یاااا خداااا پس به سال بعد فکر کنم 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 20 آبان، 2015 یاااا خدااااپس به سال بعد فکر کنم شوخی کردم....هرچی ک بهش علاقه داری رو برا ارشد ادامه بده....چون میخوای تخصصت رو توی اون ادامه بدی...پس با علاقه جلو برو.......تا سختی راه رو بتونی تحمل کنی ایشالا امسال قبولی....نشدم مهم نیست... 1
m@ry@71 3690 ارسال شده در 20 آبان، 2015 شوخی کردم....هرچی ک بهش علاقه داری رو برا ارشد ادامه بده....چون میخوای تخصصت رو توی اون ادامه بدی...پس با علاقه جلو برو.......تا سختی راه رو بتونی تحمل کنیایشالا امسال قبولی....نشدم مهم نیست... مرسی مهنازجووووووونی من هم به گرایش خاصی از الک علاقه دارم هم مخابرات بخاطر همین یکی درمیون زدم آخرش هم چندتا جا داشتم گرایشای دیگه رو هم زدم؛ اگه درست انتخاب رشته کرده باشم موفق باشی گلم سرت خلوت بشه؛ نه کف سرتاااا شبت بخیر مسئول 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 20 آبان، 2015 مرسی مهنازجووووووونیمن هم به گرایش خاصی از الک علاقه دارم هم مخابرات بخاطر همین یکی درمیون زدم آخرش هم چندتا جا داشتم گرایشای دیگه رو هم زدم؛ اگه درست انتخاب رشته کرده باشم موفق باشی گلم سرت خلوت بشه؛ نه کف سرتاااا شبت بخیر مسئول خواهش میکنم....توهم موفق باشی بسیااااار.... شبت بخیر مریم جااااااااان...:icon_gol: 1
mohammad hossain 60 ارسال شده در 21 آبان، 2015 سلام به همگی..... کسی اینجا هست که تو زمینه plcوکار بااونها فعالیت کنه؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه جواب بدین..... 3
ارسال های توصیه شده