Mahnaazz 13133 ارسال شده در 3 آبان، 2015 خودت بخور دیگه ممنون من ناهار نمیمونم از دستت رفت....غذا....نمیدونی چی بوووووووووووووود.......مخصوص مهمونای غیر برقیییییییی ست....به به....:gnugghender: 4
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 3 آبان، 2015 عجب روزیه امروز .. خوش اومدیییییییییییی........مهربان فرزانه......:hapydancsmil: پیشنهاد یا انتقادی داری بگو....دیزاینو عوض کنیم............:hapydancsmil: 4
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 3 آبان، 2015 دوستااااااااااااااان عزیز برقیییییییی....ب این تاپیک هم سر بزنییییییید........مشارکت کنید..... http://www.noandishaan.com/forums/thread149332.html#post1564074 5
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 5 آبان، 2015 روز خوبیه کههههههههههههه:hapydancsmil: خوب بود... منم که نگفتم روز بدیه خوش اومدیییییییییییی........مهربان فرزانه......:hapydancsmil:پیشنهاد یا انتقادی داری بگو....دیزاینو عوض کنیم............:hapydancsmil: ممنون مهناز جونم من همون fa1989 هستم اسمم عوض شده ... عضو جدید نیستم 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 5 آبان، 2015 دوستان برقی حالا که جمع برقی ها جمه بییایید یک کاری انجام بدیم به به یادگار برای انجمن بمونه نمیدونم پروژه ای کاری که ماندگار باشه 5
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 6 آبان، 2015 درود بچه ها هرکی اکانت کلش اف کلن داره بگه چون کلن زدیم یه کلن قوی میخوایم بزنیم http://www.noandishaan.com/forums/post1563194.html#post1563194 4
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 6 آبان، 2015 خوب بود... منم که نگفتم روز بدیه ممنون مهناز جونم من همون fa1989 هستم اسمم عوض شده ... عضو جدید نیستم :hapydancsmil:....قربونت فرزانه جونیییییییی.... 2
mmce 683 ارسال شده در 7 آبان، 2015 سلام.بروبچه های برق همگی سلامت باشید فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 7 آبان، 2015 سلام.بروبچه های برق همگی سلامت باشید فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk سلاااااااام دوست خوبه کامپیوتری......خوش اومدید.....:hapydancsmil: مهندس کجا بودید....کم پیدایید....خیلی وقته نیستید.........همیشه ب پاتوق ما سر میزدید..........مرسی....:hapydancsmil:....ک هستید شماهم سلامت باشید.... 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 7 آبان، 2015 دوستان برقی حالا که جمع برقی ها جمه بییایید یک کاری انجام بدیم به به یادگار برای انجمن بمونه نمیدونم پروژه ای کاری که ماندگار باشه مخلص داش مجید گل... چیکار کنیم؟؟من پایه ام 6
mohammad hossain 60 ارسال شده در 9 آبان، 2015 سلام به همگی........... میخواستم با چند نفر تو یه زمینه ای مشورت کنم..........کسی هست؟؟؟ 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 9 آبان، 2015 سلام به همگی...........میخواستم با چند نفر تو یه زمینه ای مشورت کنم..........کسی هست؟؟؟ درود... به نواندیشان خوش آمدید در چه زمینه ای؟؟؟ 3
mohammad hossain 60 ارسال شده در 9 آبان، 2015 سوالم اینه: من دانشجوی دانشگاه های ملی یکی از شهرستان های استان سیستان و بلوچستان هستم(خودم اهل کرمانم) .دارم توی شهر خودم یه کار و کاسبی برای خودم راه میندازم(کارم در رابطه با رشته ام هسته حالابعدا میگم دارم چیکار میکنم)،تصمیم دارم ادامه تحصیلمو توی دانشگاه ازاد کرمان انجام بدم که هم بتونم کارمو گسترش بدم و هم درس بخونم(درامدی که از کارم بدست میاد شهریه دانشگاه رو راحت جور میکنه).پدر و مادرم راضی نیستند چون به نظر اونها مدرک ملی از ازاد خیلی با ارزشتره(منظورش برای جایی که میخوام توش استخدام بشم) حالا نظر شما راجع تصمیم من چیه لطفا نظر بدید......... 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 آبان، 2015 سلام به همگی...........میخواستم با چند نفر تو یه زمینه ای مشورت کنم..........کسی هست؟؟؟ پس چرا نمیپرسی 15 نفر اعلام امادگی کردن دیگه:gnugghender: 1
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 9 آبان، 2015 مخلص داش مجید گل... چیکار کنیم؟؟من پایه ام مثلا یک پایان نامه ای چیزی یا پژوهای طرخی حالا با مشورت باشه شاید دوستان نظر بهتری داشته باشن 2
mohammad hossain 60 ارسال شده در 9 آبان، 2015 سوالم اینه: من دانشجوی دانشگاه های ملی یکی از شهرستان های استان سیستان و بلوچستان هستم(خودم اهل کرمانم) .دارم توی شهر خودم یه کار و کاسبی برای خودم راه میندازم(کارم در رابطه با رشته ام هسته حالابعدا میگم دارم چیکار میکنم)،تصمیم دارم ادامه تحصیلمو توی دانشگاه ازاد کرمان انجام بدم که هم بتونم کارمو گسترش بدم و هم درس بخونم(درامدی که از کارم بدست میاد شهریه دانشگاه رو راحت جور میکنه).پدر و مادرم راضی نیستند چون به نظر اونها مدرک ملی از ازاد خیلی با ارزشتره(منظورش برای جایی که میخوام توش استخدام بشم) حالا نظر شما راجع تصمیم من چیه لطفا نظر بدید......... 3
mmce 683 ارسال شده در 9 آبان، 2015 سلام.تعمیرات وساخت معکوس برخی بردها،راه اندازی دستگاههای که بصرفه س،وی پروژه طراحی کوچولودربرنامه م هست.البته برنامه م،بیشتررفتن ب پایتخت هست.فقط خدا،بعدتجربه وبروز بودن فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk 1
ارسال های توصیه شده