Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ خودت بخور دیگه ممنون من ناهار نمیمونم از دستت رفت....غذا....نمیدونی چی بوووووووووووووود.......مخصوص مهمونای غیر برقیییییییی ست....به به....:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ عجب روزیه امروز .. خوش اومدیییییییییییی........مهربان فرزانه......:hapydancsmil: پیشنهاد یا انتقادی داری بگو....دیزاینو عوض کنیم............:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ دوستااااااااااااااان عزیز برقیییییییی....ب این تاپیک هم سر بزنییییییید........مشارکت کنید..... http://www.noandishaan.com/forums/thread149332.html#post1564074 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ :whistles::vahidrk::gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ روز خوبیه کههههههههههههه:hapydancsmil: خوب بود... منم که نگفتم روز بدیه خوش اومدیییییییییییی........مهربان فرزانه......:hapydancsmil:پیشنهاد یا انتقادی داری بگو....دیزاینو عوض کنیم............:hapydancsmil: ممنون مهناز جونم من همون fa1989 هستم اسمم عوض شده ... عضو جدید نیستم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان برقی حالا که جمع برقی ها جمه بییایید یک کاری انجام بدیم به به یادگار برای انجمن بمونه نمیدونم پروژه ای کاری که ماندگار باشه 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ درود بچه ها هرکی اکانت کلش اف کلن داره بگه چون کلن زدیم یه کلن قوی میخوایم بزنیم http://www.noandishaan.com/forums/post1563194.html#post1563194 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ خوب بود... منم که نگفتم روز بدیه ممنون مهناز جونم من همون fa1989 هستم اسمم عوض شده ... عضو جدید نیستم :hapydancsmil:....قربونت فرزانه جونیییییییی.... 2 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سلام.بروبچه های برق همگی سلامت باشید فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سلام.بروبچه های برق همگی سلامت باشید فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk سلاااااااام دوست خوبه کامپیوتری......خوش اومدید.....:hapydancsmil: مهندس کجا بودید....کم پیدایید....خیلی وقته نیستید.........همیشه ب پاتوق ما سر میزدید..........مرسی....:hapydancsmil:....ک هستید شماهم سلامت باشید.... 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان برقی حالا که جمع برقی ها جمه بییایید یک کاری انجام بدیم به به یادگار برای انجمن بمونه نمیدونم پروژه ای کاری که ماندگار باشه مخلص داش مجید گل... چیکار کنیم؟؟من پایه ام 6 لینک به دیدگاه
mohammad hossain 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به همگی........... میخواستم با چند نفر تو یه زمینه ای مشورت کنم..........کسی هست؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ شماسوالتونوبپرسین بچه هام کم کم پیداشون میشه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به همگی...........میخواستم با چند نفر تو یه زمینه ای مشورت کنم..........کسی هست؟؟؟ درود... به نواندیشان خوش آمدید در چه زمینه ای؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mohammad hossain 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سوالم اینه: من دانشجوی دانشگاه های ملی یکی از شهرستان های استان سیستان و بلوچستان هستم(خودم اهل کرمانم) .دارم توی شهر خودم یه کار و کاسبی برای خودم راه میندازم(کارم در رابطه با رشته ام هسته حالابعدا میگم دارم چیکار میکنم)،تصمیم دارم ادامه تحصیلمو توی دانشگاه ازاد کرمان انجام بدم که هم بتونم کارمو گسترش بدم و هم درس بخونم(درامدی که از کارم بدست میاد شهریه دانشگاه رو راحت جور میکنه).پدر و مادرم راضی نیستند چون به نظر اونها مدرک ملی از ازاد خیلی با ارزشتره(منظورش برای جایی که میخوام توش استخدام بشم) حالا نظر شما راجع تصمیم من چیه لطفا نظر بدید......... 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به همگی...........میخواستم با چند نفر تو یه زمینه ای مشورت کنم..........کسی هست؟؟؟ پس چرا نمیپرسی 15 نفر اعلام امادگی کردن دیگه:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ مخلص داش مجید گل... چیکار کنیم؟؟من پایه ام مثلا یک پایان نامه ای چیزی یا پژوهای طرخی حالا با مشورت باشه شاید دوستان نظر بهتری داشته باشن 2 لینک به دیدگاه
mohammad hossain 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سوالم اینه: من دانشجوی دانشگاه های ملی یکی از شهرستان های استان سیستان و بلوچستان هستم(خودم اهل کرمانم) .دارم توی شهر خودم یه کار و کاسبی برای خودم راه میندازم(کارم در رابطه با رشته ام هسته حالابعدا میگم دارم چیکار میکنم)،تصمیم دارم ادامه تحصیلمو توی دانشگاه ازاد کرمان انجام بدم که هم بتونم کارمو گسترش بدم و هم درس بخونم(درامدی که از کارم بدست میاد شهریه دانشگاه رو راحت جور میکنه).پدر و مادرم راضی نیستند چون به نظر اونها مدرک ملی از ازاد خیلی با ارزشتره(منظورش برای جایی که میخوام توش استخدام بشم) حالا نظر شما راجع تصمیم من چیه لطفا نظر بدید......... 3 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام.تعمیرات وساخت معکوس برخی بردها،راه اندازی دستگاههای که بصرفه س،وی پروژه طراحی کوچولودربرنامه م هست.البته برنامه م،بیشتررفتن ب پایتخت هست.فقط خدا،بعدتجربه وبروز بودن فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده