seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ بچه ها کسی از تجهیزات ضد انفجار چیزی میدونه؟؟؟؟ex؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ بچه ها کسی از تجهیزات ضد انفجار چیزی میدونه؟؟؟؟ex؟؟ مهندس یکم بیشتر توضیح بده..........ضد انفجار.... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ مهندس یکم بیشتر توضیح بده..........ضد انفجار.... قرار یه خط تولید راه اندازی بشه که با کوچکترین اتصالی و کلید زنی سبب بروز یه انفجار خیلی بزرگ تو اون قسمت میشه میخوام ببینم چه مدل plc باید استفاده بشه؟؟ چه نوع تابلویی؟؟ چه کنتاکتوری؟ و و و؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ شما ک همین الان عضو شدیبذا عرقت خشک شه بد بگو خبری نی مگه قبلا هم بودی که میگی الان چرا اینجوری شده والا بوخودا 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ بحث میخواین.....حرفی نیست.....چرا شرکت نمیکنید....:gnugghender: http://www.noandishaan.com/forums/thread49332.html http://www.noandishaan.com/forums/thread52214.html http://www.noandishaan.com/forums/thread79285.html عاقا من بعدا شرکت میکنم الآن گشنمه خون به مغزم نمیرسد! 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ سلاااااااااااااااااااام من اوومدممممممممممممم خوش اومدممممممممم:hapydancsmil: عیدتون رفته رفته مبارک 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ قرار یه خط تولید راه اندازی بشه که با کوچکترین اتصالی و کلید زنی سبب بروز یه انفجار خیلی بزرگ تو اون قسمت میشه میخوام ببینم چه مدل plc باید استفاده بشه؟؟ چه نوع تابلویی؟؟ چه کنتاکتوری؟ و و و؟؟؟ من هیچی ازینا نمیدونم..........کاش بلد بودم..........کمکت میکردم..... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ عاقا من بعدا شرکت میکنم الآن گشنمه خون به مغزم نمیرسد! نمیشه همین الان...........بدو مریم جونی.....دستاتو میبوسه.....:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ سلاااااااااااااااااااام من اوومدممممممممممممم خوش اومدممممممممم:hapydancsmil:عیدتون رفته رفته مبارک سلااااااااااااااااااااام خوش اومـــــــــــــدی...........مریم مهربان بانو...... عیدمون و عیدتون و عیدشان و عیدآنها نیز مبارک..... 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ نمیشه همین الان...........بدو مریم جونی.....دستاتو میبوسه.....:gnugghender: :pot: سلااااااااااااااااااااام خوش اومـــــــــــــدی...........مریم مهربان بانو......عیدمون و عیدتون و عیدشان و عیدآنها نیز مبارک..... فداااااااااای تو مسئول گل تبرییییییییک 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ از وسط سیل و طوفان الآن پیدام کردن گفتم ولم کنید میخوام اول برم پاتوق خودمون! اصن ی وضعی 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ از وسط سیل و طوفان الآن پیدام کردن گفتم ولم کنید میخوام اول برم پاتوق خودمون!اصن ی وضعی چ وضعی.........اما تا نری صندلی داغ فایده ایی نداره اومدنت.... 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ چ وضعی.........اما تا نری صندلی داغ فایده ایی نداره اومدنت.... 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اخ اخ اخ گفتی سرعت نت نمیدونم چرا اینجوری شده تازگیا . این مدیر روابط عمومیتونم (مهناز) که کلا ناک اوت شده بنده خدا 1 ماهه داره دنبال نتش میدوهه فرومم که هی دیتابیس ارور میده . با این وضعیت ماها که میایم اسطوره ایم با تشکر از آسیاتک اینترنت تک ! هیچی والاهیچ بحثی شروع نمیشه یکم صحبت کنیم حوصله مون سررفت بخدا آره باباچرااینطوری شده اینجاهیچ خبری نیست جسارتا شما دو کاربر یکی نیستید ؟ قبلا تو نواندیشان به نام دیگری حضور نداشتید ؟ بهرحال خوش اومدید به پاتوق ما 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام...بچه ها شما با شبیه سازی سیمولینک متلب واسه توربین باد اشنایی دارید؟ممنون 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام...بچه ها شما با شبیه سازی سیمولینک متلب واسه توربین باد اشنایی دارید؟ممنون سلام رفیق. خوش اومدی من اشنایی ندارم ولی دوستای هستن که احتمال زیاد کار کردن . به محض دیدن دست می رسونند صبور باشید 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ [h=1]چهارمین شماره مجله تخصصی مهندسی مکانیک(حرکت)[/h] 6 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سوده خانم پیداشون بشه جوابتونومیدن شایددنبال پاسخ سوال شماباشن 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سوده خانم پیداشون بشه جوابتونومیدن شایددنبال پاسخ سوال شماباشن سلاملیکم چی شده چی میگه؟؟؟ کدوم سوال سوده خانوم همیشه در صحنه حاضر است 3 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ بله که همیشه حاضرین خداشماروواسه مانگه داره....... هیچی یکی ازدوستان سوالشون این بودکه((باشبیه سازی سیمولینک متلب واسه توربین بادآشنایی دارین؟)) باتشکرازشماسوده عزیز 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده