ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 مهر، 2015 به به تبریزیای خوش زبون ماشالله ماشالله چاکر بچه های الموت و محمد اباد و بچه های ناف قزوین هستیم دادا 2
ebi1234 120 ارسال شده در 13 مهر، 2015 ما سوخته رفاقتیم داداش افتاب کیلویی چنده تو فقط نشونی بده بقیش با من قربون مرامت ................. یادداشت کن ... 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 مهر، 2015 چشمم نزنید موفق باشی سهند جان. لپ شاه پسرتو از طرفم بی رحمانه بکش داداش منم مکانیک جامدات خونده. رتبه موسیقی شد دانشگاه تهرانه. ۶۴ یه متاهل هم نمیشه :vahidrk: چشم ایشالله یکی دوتا هم قسمت شما بشه بیارش این انجمن سه سوت مخشو میزنم بجای یکی دوتا میگیره 1
ebi1234 120 ارسال شده در 13 مهر، 2015 چشمم نزنید موفق باشی سهند جان. لپ شاه پسرتو از طرفم بی رحمانه بکش داداش منم مکانیک جامدات خونده. رتبه موسیقی شد دانشگاه تهرانه. ۶۴ یه متاهل هم نمیشه :vahidrk: کلا 64 ایا متاهل بشو نیستن 2
ebi1234 120 ارسال شده در 13 مهر، 2015 چشم ایشالله یکی دوتا هم قسمت شما بشه بیارش این انجمن سه سوت مخشو میزنم بجای یکی دوتا میگیره :ws28: 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 مهر، 2015 خوب بچه برم یکم به تالار مکانیک سر بزنم بروبچ دلگیر نشند خوشحال شدیم تا دفعه بعد میام کسی اینجا مجرد نباشه هااااااااااااااااااا دمتون گرم روزتون عالی 2
ebi1234 120 ارسال شده در 13 مهر، 2015 خوب بچه برم یکم به تالار مکانیک سر بزنم بروبچ دلگیر نشند خوشحال شدیم تا دفعه بعد میام کسی اینجا مجرد نباشه هااااااااااااااااااادمتون گرم روزتون عالی خیلی خوشحال شدم داداشم فدات 2
Adel00 5292 ارسال شده در 13 مهر، 2015 مخلصیم بالا معرفی کردم پیر شی جوون قلیوناش هم معروفه:gnugghender: 2-3 سالی اونورا رفت و آمد داشتم میشناسم یکم بالام جان ببم جانمی مخلص تبریزی ها هستیم قلیونو که از پارسال جمع اوری کردن! خیلی بد شده. دیگه جوونا میرن پارک و خارج شهر و خونه ها جمع میشن.. چه اتفاقاتی که نیفته.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 قربونت دادا از بچگی تهران بودم وقتشم رد شده عادلی رو ببین دادا بیست و چار سالشه متاهل شده البته از ما که گذشت نگذشته داداش نگذشته. بسم ا.. بگو خدا جور میکنه مهم طرف مقابلته که بساز باشه و مهربون چاکر بچه های الموت و محمد اباد و بچه های ناف قزوین هستیم دادا احساساتی شدم. چشم ایشالله یکی دوتا هم قسمت شما بشه بیارش این انجمن سه سوت مخشو میزنم بجای یکی دوتا میگیره پا نمیده :icon_pf (34): یه بلاییه! میگه میخوام ادامه تحصیل بدم . عشقش موسیقی و درس و تحقیقه کلا 64 ایا متاهل بشو نیستن متاهل شو :vahidrk: 2
Adel00 5292 ارسال شده در 13 مهر، 2015 خوب بچه برم یکم به تالار مکانیک سر بزنم بروبچ دلگیر نشند خوشحال شدیم تا دفعه بعد میام کسی اینجا مجرد نباشه هااااااااااااااااااادمتون گرم روزتون عالی خوشحال شدیم سهند جان محفلمونو گرم کردی :icon_gol::icon_gol::icon_gol: بازم بیا ریفیق 2
ebi1234 120 ارسال شده در 13 مهر، 2015 ببم جانمی مخلص تبریزی ها هستیم قلیونو که از پارسال جمع اوری کردن! خیلی بد شده. دیگه جوونا میرن پارک و خارج شهر و خونه ها جمع میشن.. چه اتفاقاتی که نیفته.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نگذشته داداش نگذشته. بسم ا.. بگو خدا جور میکنه مهم طرف مقابلته که بساز باشه و مهربون احساساتی شدم. پا نمیده :icon_pf (34): یه بلاییه! میگه میخوام ادامه تحصیل بدم . عشقش موسیقی و درس و تحقیقه متاهل شو :vahidrk: عجب زرنگه قصد ادامه تحصیل دارم حالا تو که شدی چند وخت دیگه بیبینیم سالم موندی مائم میریم میشیم 1
ebi1234 120 ارسال شده در 13 مهر، 2015 با اجازه ما هم رفع زحمت کنیم.همگی موفق باشید التماس دعا یا علی 1
Adel00 5292 ارسال شده در 13 مهر، 2015 .......... عجب زرنگه قصد ادامه تحصیل دارم حالا تو که شدی چند وخت دیگه بیبینیم سالم موندی مائم میریم میشیم رتبه یک ارشد شد پارسال. دنبال دکتراست.. چقد دو تا برادر شبیهیم ! ایشالا ایشالا 2
m@ry@71 3690 ارسال شده در 13 مهر، 2015 ببخشید من نظر دادم!!!! من خودمو گفتم نگفتم کسی نگه گفتم نظر شخصی هرکسیه بازم شرمنده سعی میکنم دیگه نظری ندم 6
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 مهر، 2015 ببخشید من نظر دادم!!!!من خودمو گفتم نگفتم کسی نگه گفتم نظر شخصی هرکسیه بازم شرمنده سعی میکنم دیگه نظری ندم ای جونم کی تورو ناراحت کرده تو نظر ندی کی بده ناراحت نباشی نفس:hapydancsmil: 4
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 13 مهر، 2015 ببخشید من نظر دادم!!!!من خودمو گفتم نگفتم کسی نگه گفتم نظر شخصی هرکسیه بازم شرمنده سعی میکنم دیگه نظری ندم اوخی عزیزم خوبه که نظرتو بگی منم نظرمو در باره نظرت گفتم عزیزدلم نالاحت نشی ازم جدا منم دوس دارم بدونم شماها چندساله اید بعضیا که مثل ماریاجون رو اسمشون تاریخ تولدشون هست ولی بقیه رو نمیکنن چرا 4
m@ry@71 3690 ارسال شده در 14 مهر، 2015 ای جونمکی تورو ناراحت کرده تو نظر ندی کی بده ناراحت نباشی نفس:hapydancsmil: قربووووووووون تو سوده گلی نه گلم ناراحت نیستم :hapydancsmil: عزییییزی 3
m@ry@71 3690 ارسال شده در 14 مهر، 2015 اوخی عزیزم خوبه که نظرتو بگی منم نظرمو در باره نظرت گفتم عزیزدلم نالاحت نشی ازم جدا منم دوس دارم بدونم شماها چندساله اید بعضیا که مثل ماریاجون رو اسمشون تاریخ تولدشون هست ولی بقیه رو نمیکنن چرا نه عزیزم ناراحت نیستم آخه یه جوری همه در مقابل حرف من جبهه گرفتن انگار من گفتم کسی حق نداره بگه ترسیدم!! خیلیییییی خوش اومدی فرزانه جان ؛ ان شاا... زیاد تو تالار ببینیمت عزیزم فرزانه جون خیلی مهمه! 1971:ws41: باشم یا 1371:babygirl: ! 4
ارسال های توصیه شده