ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ به به تبریزیای خوش زبون ماشالله ماشالله چاکر بچه های الموت و محمد اباد و بچه های ناف قزوین هستیم دادا 2 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ ما سوخته رفاقتیم داداش افتاب کیلویی چنده تو فقط نشونی بده بقیش با من قربون مرامت ................. یادداشت کن ... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ چشمم نزنید موفق باشی سهند جان. لپ شاه پسرتو از طرفم بی رحمانه بکش داداش منم مکانیک جامدات خونده. رتبه موسیقی شد دانشگاه تهرانه. ۶۴ یه متاهل هم نمیشه :vahidrk: چشم ایشالله یکی دوتا هم قسمت شما بشه بیارش این انجمن سه سوت مخشو میزنم بجای یکی دوتا میگیره 1 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ چشمم نزنید موفق باشی سهند جان. لپ شاه پسرتو از طرفم بی رحمانه بکش داداش منم مکانیک جامدات خونده. رتبه موسیقی شد دانشگاه تهرانه. ۶۴ یه متاهل هم نمیشه :vahidrk: کلا 64 ایا متاهل بشو نیستن 2 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ چشم ایشالله یکی دوتا هم قسمت شما بشه بیارش این انجمن سه سوت مخشو میزنم بجای یکی دوتا میگیره :ws28: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ خوب بچه برم یکم به تالار مکانیک سر بزنم بروبچ دلگیر نشند خوشحال شدیم تا دفعه بعد میام کسی اینجا مجرد نباشه هااااااااااااااااااا دمتون گرم روزتون عالی 2 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ خوب بچه برم یکم به تالار مکانیک سر بزنم بروبچ دلگیر نشند خوشحال شدیم تا دفعه بعد میام کسی اینجا مجرد نباشه هااااااااااااااااااادمتون گرم روزتون عالی خیلی خوشحال شدم داداشم فدات 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ مخلصیم بالا معرفی کردم پیر شی جوون قلیوناش هم معروفه:gnugghender: 2-3 سالی اونورا رفت و آمد داشتم میشناسم یکم بالام جان ببم جانمی مخلص تبریزی ها هستیم قلیونو که از پارسال جمع اوری کردن! خیلی بد شده. دیگه جوونا میرن پارک و خارج شهر و خونه ها جمع میشن.. چه اتفاقاتی که نیفته.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 قربونت دادا از بچگی تهران بودم وقتشم رد شده عادلی رو ببین دادا بیست و چار سالشه متاهل شده البته از ما که گذشت نگذشته داداش نگذشته. بسم ا.. بگو خدا جور میکنه مهم طرف مقابلته که بساز باشه و مهربون چاکر بچه های الموت و محمد اباد و بچه های ناف قزوین هستیم دادا احساساتی شدم. چشم ایشالله یکی دوتا هم قسمت شما بشه بیارش این انجمن سه سوت مخشو میزنم بجای یکی دوتا میگیره پا نمیده :icon_pf (34): یه بلاییه! میگه میخوام ادامه تحصیل بدم . عشقش موسیقی و درس و تحقیقه کلا 64 ایا متاهل بشو نیستن متاهل شو :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ خوب بچه برم یکم به تالار مکانیک سر بزنم بروبچ دلگیر نشند خوشحال شدیم تا دفعه بعد میام کسی اینجا مجرد نباشه هااااااااااااااااااادمتون گرم روزتون عالی خوشحال شدیم سهند جان محفلمونو گرم کردی :icon_gol::icon_gol::icon_gol: بازم بیا ریفیق 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ با اجازه ما هم رفع زحمت کنیم. همگی موفق باشید التماس دعا 3 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ ببم جانمی مخلص تبریزی ها هستیم قلیونو که از پارسال جمع اوری کردن! خیلی بد شده. دیگه جوونا میرن پارک و خارج شهر و خونه ها جمع میشن.. چه اتفاقاتی که نیفته.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نگذشته داداش نگذشته. بسم ا.. بگو خدا جور میکنه مهم طرف مقابلته که بساز باشه و مهربون احساساتی شدم. پا نمیده :icon_pf (34): یه بلاییه! میگه میخوام ادامه تحصیل بدم . عشقش موسیقی و درس و تحقیقه متاهل شو :vahidrk: عجب زرنگه قصد ادامه تحصیل دارم حالا تو که شدی چند وخت دیگه بیبینیم سالم موندی مائم میریم میشیم 1 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ با اجازه ما هم رفع زحمت کنیم.همگی موفق باشید التماس دعا یا علی 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ .......... عجب زرنگه قصد ادامه تحصیل دارم حالا تو که شدی چند وخت دیگه بیبینیم سالم موندی مائم میریم میشیم رتبه یک ارشد شد پارسال. دنبال دکتراست.. چقد دو تا برادر شبیهیم ! ایشالا ایشالا 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ ببخشید من نظر دادم!!!! من خودمو گفتم نگفتم کسی نگه گفتم نظر شخصی هرکسیه بازم شرمنده سعی میکنم دیگه نظری ندم 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ ببخشید من نظر دادم!!!!من خودمو گفتم نگفتم کسی نگه گفتم نظر شخصی هرکسیه بازم شرمنده سعی میکنم دیگه نظری ندم ای جونم کی تورو ناراحت کرده تو نظر ندی کی بده ناراحت نباشی نفس:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ ببخشید من نظر دادم!!!!من خودمو گفتم نگفتم کسی نگه گفتم نظر شخصی هرکسیه بازم شرمنده سعی میکنم دیگه نظری ندم اوخی عزیزم خوبه که نظرتو بگی منم نظرمو در باره نظرت گفتم عزیزدلم نالاحت نشی ازم جدا منم دوس دارم بدونم شماها چندساله اید بعضیا که مثل ماریاجون رو اسمشون تاریخ تولدشون هست ولی بقیه رو نمیکنن چرا 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ ای جونمکی تورو ناراحت کرده تو نظر ندی کی بده ناراحت نباشی نفس:hapydancsmil: قربووووووووون تو سوده گلی نه گلم ناراحت نیستم :hapydancsmil: عزییییزی 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اوخی عزیزم خوبه که نظرتو بگی منم نظرمو در باره نظرت گفتم عزیزدلم نالاحت نشی ازم جدا منم دوس دارم بدونم شماها چندساله اید بعضیا که مثل ماریاجون رو اسمشون تاریخ تولدشون هست ولی بقیه رو نمیکنن چرا نه عزیزم ناراحت نیستم آخه یه جوری همه در مقابل حرف من جبهه گرفتن انگار من گفتم کسی حق نداره بگه ترسیدم!! خیلیییییی خوش اومدی فرزانه جان ؛ ان شاا... زیاد تو تالار ببینیمت عزیزم فرزانه جون خیلی مهمه! 1971:ws41: باشم یا 1371:babygirl: ! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده