Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ ماشالله دمت گرم داداش حیف قزوین نیستم وگرنه عروسی میترکوندم برات مبارکت باشه تبریک میگم چاکریم. خب شما هماهنگ کن با بر و بچه های انجمن تو پاتوق بترکونید! نوبتی هم باشه نوبت خودته داش ابراهیم. معرفی نمی کنی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام مهناز خانوم صاحب خونه گل خودتون شیرینی هستین مهناز خانوم ممنون بابات نیت پذیراییتون ااا نمی پرین از ولتاز ضعیف نباشه تا نسل جدید فیوز خخخخخخ بزرگ مایید.........افطار در خدمت باشیم....مهندس عادل خوب سفره هایی میندازناااا..... دیگه چیکار کنیم....دیگه.... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ بزرگ مایید.........افطار در خدمت باشیم....مهندس عادل خوب سفره هایی میندازناااا.....دیگه چیکار کنیم....دیگه.... کوچیکیم اره دیگه عادلم رفته قاطی متاهلین الان دیگه هم اشپزی و هم سفره انداختنو خوب بلده بعد عروسی هم که دیگه سر اشپز میشه 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ ....افطار در خدمت باشیم....مهندس عادل خوب سفره هایی میندازناااا..... تا وقتی کدبانوان نواندیش حضور دارند.. مهندس عادل, عادلانه خود را کنار می کشد محض کمک رسانی.. حلیم افطار با من 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ کوچیکیماره دیگه عادلم رفته قاطی متاهلین الان دیگه هم اشپزی و هم سفره انداختنو خوب بلده بعد عروسی هم که دیگه سر اشپز میشه دست شما درد نکنه :icon_pf (34): بنده فقط بلدم بپرم سر خیابون حاضری بخرم . خب چی میل دارید؟ 2 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ چاکریم.خب شما هماهنگ کن با بر و بچه های انجمن تو پاتوق بترکونید! نوبتی هم باشه نوبت خودته داش ابراهیم. معرفی نمی کنی؟؟ چـشم شما اعلام کن ما اینجا جشنو میگیریم 1- اسم واقعی ؟ ابراهیم 2- روز و ماه و سال تولد ؟ 64/10/16 3- محل زندگی ؟ (شهر ، محل) شیرازیم ولی تهران زندگی میکنم 4- وضعیت تاهل ؟ مجرد 5- درباره فرزندان ؟ ( تعداد ، سن و ....) ندارم آقا :icon_pf (34): 6- رشته تحصیلی ؟ ( از دبیرستان ، کاردانی ، کارشناسی و....) ریاضی - الکترونیک 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ دست شما درد نکنه :icon_pf (34):بنده فقط بلدم بپرم سر خیابون حاضری بخرم . خب چی میل دارید؟ خوب ماهم داریم ازین برنامه ها قربون دستت از سبزه میدون یا دوراههی همدون یه کاسه حلیم لطفا 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ چـشم شما اعلام کن ما اینجا جشنو میگیریم 1- اسم واقعی ؟ ابراهیم 2- روز و ماه و سال تولد ؟ 64/10/16 3- محل زندگی ؟ (شهر ، محل) شیرازیم ولی تهران زندگی میکنم 4- وضعیت تاهل ؟ مجرد 5- درباره فرزندان ؟ ( تعداد ، سن و ....) ندارم آقا :icon_pf (34): 6- رشته تحصیلی ؟ ( از دبیرستان ، کاردانی ، کارشناسی و....) ریاضی - الکترونیک بازم خوش اومدی به به به شیرااااااااااز. عاشق این شهرم چشم. یه هفته قبلش کارت دعوت الکترونیکی میفرستم دم در پاتوق 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ چـشم شما اعلام کن ما اینجا جشنو میگیریم 1- اسم واقعی ؟ ابراهیم 2- روز و ماه و سال تولد ؟ 64/10/16 3- محل زندگی ؟ (شهر ، محل) شیرازیم ولی تهران زندگی میکنم 4- وضعیت تاهل ؟ مجرد 5- درباره فرزندان ؟ ( تعداد ، سن و ....) ندارم آقا :icon_pf (34): 6- رشته تحصیلی ؟ ( از دبیرستان ، کاردانی ، کارشناسی و....) ریاضی - الکترونیک خوشبختیم اقا ابراهیم گل شیرازیا حرف ندارن اهل دلند همشون خوبه تهران دووم آوردین؟؟ دیگه وقته متاهلی شده همسن داداشمین هی میگم ازدواج کن کو گوش شنوا؟؟ خوشوقت شدیم مهنس ابراهیم عزیز 2 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ خوب ماهم داریم ازین برنامه ها قربون دستت از سبزه میدون یا دوراههی همدون یه کاسه حلیم لطفا مهندس سهند جان از اینجا گذر میکنی خودتو معرفی کن :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ کوچیکیماره دیگه عادلم رفته قاطی متاهلین الان دیگه هم اشپزی و هم سفره انداختنو خوب بلده بعد عروسی هم که دیگه سر اشپز میشه افرین تجربتون بالاست هان..... تا وقتی کدبانوان نواندیش حضور دارند.. مهندس عادل, عادلانه خود را کنار می کشد محض کمک رسانی.. حلیم افطار با من ثواب داره....دیگه مهندس.....نکشید کنار..........حلیم ک دیگه از سر کوچه ام میشه گرفت.... 3 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ خوشبختیم اقا ابراهیم گل شیرازیا حرف ندارن اهل دلند همشون خوبه تهران دووم آوردین؟؟ دیگه وقته متاهلی شده همسن داداشمین هی میگم ازدواج کن کو گوش شنوا؟؟ خوشوقت شدیم مهنس ابراهیم عزیز قربونت دادا از بچگی تهران بودم وقتشم رد شده عادلی رو ببین دادا بیست و چار سالشه متاهل شده البته از ما که گذشت 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ مهندس سهند جان از اینجا گذر میکنی خودتو معرفی کن :hapydancsmil: چشم سهند هستم واقعی متولد 1354/6/30 متاهل یه پسر 7 ساله دارم(امین) اهل ناف تبریزم رشته ام هم مکانیک گرایش طراحی جامدات هستش 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ خوب ماهم داریم ازین برنامه ها قربون دستت از سبزه میدون یا دوراههی همدون یه کاسه حلیم لطفا به به داش سهند با شهر ما اشنا میباشن؟ اهل کجایی داداش؟ شما هم معرفی نامه بده به روی چشم. بهترین حلیم های قزوین واسه عبیدزاکان و نظان وفا ( حلیم سحر ) و ولیعصره. 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ قربونت دادا از بچگی تهران بودم وقتشم رد شده عادلی رو ببین دادا بیست و چار سالشه متاهل شده البته از ما که گذشت یعنی چی وقتش گذشته تازه سر چلچلیتونه خودم برات استین بالا میزنم دادا غمت نباشه 3 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ چشم سهند هستم واقعی متولد 1354/6/30 متاهل یه پسر 7 ساله دارم(امین) اهل ناف تبریزم رشته ام هم مکانیک گرایش طراحی جامدات هستش به به تبریزیای خوش زبون ماشالله ماشالله 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ به به داش سهند با شهر ما اشنا میباشن؟ اهل کجایی داداش؟ شما هم معرفی نامه بده به روی چشم. بهترین حلیم های قزوین واسه عبیدزاکان و نظان وفا ( حلیم سحر ) و ولیعصره. مخلصیم بالا معرفی کردم پیر شی جوون قلیوناش هم معروفه:gnugghender: 2-3 سالی اونورا رفت و آمد داشتم میشناسم یکم بالام جان 3 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ یعنی چی وقتش گذشته تازه سر چلچلیتونه خودم برات استین بالا میزنم دادا غمت نباشه ندادا آستینو بده پاین آفتاب سوختگی میشی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ ندادا آستینو بده پاین آفتاب سوختگی میشی ما سوخته رفاقتیم داداش افتاب کیلویی چنده تو فقط نشونی بده بقیش با من 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ قربونت دادا از بچگی تهران بودم وقتشم رد شده عادلی رو ببین دادا بیست و چار سالشه متاهل شده البته از ما که گذشت چشمم نزنید چشم سهند هستم واقعی متولد 1354/6/30 متاهل یه پسر 7 ساله دارم(امین) اهل ناف تبریزم رشته ام هم مکانیک گرایش طراحی جامدات هستش موفق باشی سهند جان. لپ شاه پسرتو از طرفم بی رحمانه بکش داداش منم مکانیک جامدات خونده. رتبه موسیقی شد دانشگاه تهرانه. ۶۴ یه متاهل هم نمیشه :vahidrk: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده