Adel00 5292 ارسال شده در 13 مهر، 2015 ماشالله دمت گرم داداش حیف قزوین نیستم وگرنه عروسی میترکوندم برات مبارکت باشه تبریک میگم چاکریم. خب شما هماهنگ کن با بر و بچه های انجمن تو پاتوق بترکونید! نوبتی هم باشه نوبت خودته داش ابراهیم. معرفی نمی کنی؟؟ 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 13 مهر، 2015 سلام مهناز خانوم صاحب خونه گل خودتون شیرینی هستین مهناز خانوم ممنون بابات نیت پذیراییتون ااا نمی پرین از ولتاز ضعیف نباشه تا نسل جدید فیوز خخخخخخ بزرگ مایید.........افطار در خدمت باشیم....مهندس عادل خوب سفره هایی میندازناااا..... دیگه چیکار کنیم....دیگه.... 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 مهر، 2015 بزرگ مایید.........افطار در خدمت باشیم....مهندس عادل خوب سفره هایی میندازناااا.....دیگه چیکار کنیم....دیگه.... کوچیکیم اره دیگه عادلم رفته قاطی متاهلین الان دیگه هم اشپزی و هم سفره انداختنو خوب بلده بعد عروسی هم که دیگه سر اشپز میشه 2
Adel00 5292 ارسال شده در 13 مهر، 2015 ....افطار در خدمت باشیم....مهندس عادل خوب سفره هایی میندازناااا..... تا وقتی کدبانوان نواندیش حضور دارند.. مهندس عادل, عادلانه خود را کنار می کشد محض کمک رسانی.. حلیم افطار با من 2
Adel00 5292 ارسال شده در 13 مهر، 2015 کوچیکیماره دیگه عادلم رفته قاطی متاهلین الان دیگه هم اشپزی و هم سفره انداختنو خوب بلده بعد عروسی هم که دیگه سر اشپز میشه دست شما درد نکنه :icon_pf (34): بنده فقط بلدم بپرم سر خیابون حاضری بخرم . خب چی میل دارید؟ 2
ebi1234 120 ارسال شده در 13 مهر، 2015 چاکریم.خب شما هماهنگ کن با بر و بچه های انجمن تو پاتوق بترکونید! نوبتی هم باشه نوبت خودته داش ابراهیم. معرفی نمی کنی؟؟ چـشم شما اعلام کن ما اینجا جشنو میگیریم 1- اسم واقعی ؟ ابراهیم 2- روز و ماه و سال تولد ؟ 64/10/16 3- محل زندگی ؟ (شهر ، محل) شیرازیم ولی تهران زندگی میکنم 4- وضعیت تاهل ؟ مجرد 5- درباره فرزندان ؟ ( تعداد ، سن و ....) ندارم آقا :icon_pf (34): 6- رشته تحصیلی ؟ ( از دبیرستان ، کاردانی ، کارشناسی و....) ریاضی - الکترونیک 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 مهر، 2015 دست شما درد نکنه :icon_pf (34):بنده فقط بلدم بپرم سر خیابون حاضری بخرم . خب چی میل دارید؟ خوب ماهم داریم ازین برنامه ها قربون دستت از سبزه میدون یا دوراههی همدون یه کاسه حلیم لطفا 2
Adel00 5292 ارسال شده در 13 مهر، 2015 چـشم شما اعلام کن ما اینجا جشنو میگیریم 1- اسم واقعی ؟ ابراهیم 2- روز و ماه و سال تولد ؟ 64/10/16 3- محل زندگی ؟ (شهر ، محل) شیرازیم ولی تهران زندگی میکنم 4- وضعیت تاهل ؟ مجرد 5- درباره فرزندان ؟ ( تعداد ، سن و ....) ندارم آقا :icon_pf (34): 6- رشته تحصیلی ؟ ( از دبیرستان ، کاردانی ، کارشناسی و....) ریاضی - الکترونیک بازم خوش اومدی به به به شیرااااااااااز. عاشق این شهرم چشم. یه هفته قبلش کارت دعوت الکترونیکی میفرستم دم در پاتوق 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 مهر، 2015 چـشم شما اعلام کن ما اینجا جشنو میگیریم 1- اسم واقعی ؟ ابراهیم 2- روز و ماه و سال تولد ؟ 64/10/16 3- محل زندگی ؟ (شهر ، محل) شیرازیم ولی تهران زندگی میکنم 4- وضعیت تاهل ؟ مجرد 5- درباره فرزندان ؟ ( تعداد ، سن و ....) ندارم آقا :icon_pf (34): 6- رشته تحصیلی ؟ ( از دبیرستان ، کاردانی ، کارشناسی و....) ریاضی - الکترونیک خوشبختیم اقا ابراهیم گل شیرازیا حرف ندارن اهل دلند همشون خوبه تهران دووم آوردین؟؟ دیگه وقته متاهلی شده همسن داداشمین هی میگم ازدواج کن کو گوش شنوا؟؟ خوشوقت شدیم مهنس ابراهیم عزیز 2
ebi1234 120 ارسال شده در 13 مهر، 2015 خوب ماهم داریم ازین برنامه ها قربون دستت از سبزه میدون یا دوراههی همدون یه کاسه حلیم لطفا مهندس سهند جان از اینجا گذر میکنی خودتو معرفی کن :hapydancsmil: 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 13 مهر، 2015 کوچیکیماره دیگه عادلم رفته قاطی متاهلین الان دیگه هم اشپزی و هم سفره انداختنو خوب بلده بعد عروسی هم که دیگه سر اشپز میشه افرین تجربتون بالاست هان..... تا وقتی کدبانوان نواندیش حضور دارند.. مهندس عادل, عادلانه خود را کنار می کشد محض کمک رسانی.. حلیم افطار با من ثواب داره....دیگه مهندس.....نکشید کنار..........حلیم ک دیگه از سر کوچه ام میشه گرفت.... 3
ebi1234 120 ارسال شده در 13 مهر، 2015 خوشبختیم اقا ابراهیم گل شیرازیا حرف ندارن اهل دلند همشون خوبه تهران دووم آوردین؟؟ دیگه وقته متاهلی شده همسن داداشمین هی میگم ازدواج کن کو گوش شنوا؟؟ خوشوقت شدیم مهنس ابراهیم عزیز قربونت دادا از بچگی تهران بودم وقتشم رد شده عادلی رو ببین دادا بیست و چار سالشه متاهل شده البته از ما که گذشت 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 مهر، 2015 مهندس سهند جان از اینجا گذر میکنی خودتو معرفی کن :hapydancsmil: چشم سهند هستم واقعی متولد 1354/6/30 متاهل یه پسر 7 ساله دارم(امین) اهل ناف تبریزم رشته ام هم مکانیک گرایش طراحی جامدات هستش 4
Adel00 5292 ارسال شده در 13 مهر، 2015 خوب ماهم داریم ازین برنامه ها قربون دستت از سبزه میدون یا دوراههی همدون یه کاسه حلیم لطفا به به داش سهند با شهر ما اشنا میباشن؟ اهل کجایی داداش؟ شما هم معرفی نامه بده به روی چشم. بهترین حلیم های قزوین واسه عبیدزاکان و نظان وفا ( حلیم سحر ) و ولیعصره. 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 مهر، 2015 قربونت دادا از بچگی تهران بودم وقتشم رد شده عادلی رو ببین دادا بیست و چار سالشه متاهل شده البته از ما که گذشت یعنی چی وقتش گذشته تازه سر چلچلیتونه خودم برات استین بالا میزنم دادا غمت نباشه 3
ebi1234 120 ارسال شده در 13 مهر، 2015 چشم سهند هستم واقعی متولد 1354/6/30 متاهل یه پسر 7 ساله دارم(امین) اهل ناف تبریزم رشته ام هم مکانیک گرایش طراحی جامدات هستش به به تبریزیای خوش زبون ماشالله ماشالله 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 مهر، 2015 به به داش سهند با شهر ما اشنا میباشن؟ اهل کجایی داداش؟ شما هم معرفی نامه بده به روی چشم. بهترین حلیم های قزوین واسه عبیدزاکان و نظان وفا ( حلیم سحر ) و ولیعصره. مخلصیم بالا معرفی کردم پیر شی جوون قلیوناش هم معروفه:gnugghender: 2-3 سالی اونورا رفت و آمد داشتم میشناسم یکم بالام جان 3
ebi1234 120 ارسال شده در 13 مهر، 2015 یعنی چی وقتش گذشته تازه سر چلچلیتونه خودم برات استین بالا میزنم دادا غمت نباشه ندادا آستینو بده پاین آفتاب سوختگی میشی 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 مهر، 2015 ندادا آستینو بده پاین آفتاب سوختگی میشی ما سوخته رفاقتیم داداش افتاب کیلویی چنده تو فقط نشونی بده بقیش با من 2
Adel00 5292 ارسال شده در 13 مهر، 2015 قربونت دادا از بچگی تهران بودم وقتشم رد شده عادلی رو ببین دادا بیست و چار سالشه متاهل شده البته از ما که گذشت چشمم نزنید چشم سهند هستم واقعی متولد 1354/6/30 متاهل یه پسر 7 ساله دارم(امین) اهل ناف تبریزم رشته ام هم مکانیک گرایش طراحی جامدات هستش موفق باشی سهند جان. لپ شاه پسرتو از طرفم بی رحمانه بکش داداش منم مکانیک جامدات خونده. رتبه موسیقی شد دانشگاه تهرانه. ۶۴ یه متاهل هم نمیشه :vahidrk:
ارسال های توصیه شده