Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ داغ بزنید از دهن نیفتاده :spiteful:.... وااااااااااای این که منو کُــــــــــــــــــــــــــــــشت :jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام و نیمه شب بخیر روزه نماز همه تون قبول . خصوصا بر و بچز برقی .... بعد مدت ها موتور پاتوق برق راه افتاد ..... خیلی ذوق کردم .... :hapydancsmil: یه خسته نباشید و تیریک به روابط عمومی تالار برقمون میگم. :w63:ممنون مهنااااااز خانم.:w139:( توضیح: گفتم مهناااااز که با مهناز خانم اشتباه نشن. ) یادش بخیر اوایل که اومده بودم با داش عباس:w155: و مهناز خانوم:girl_yes2: و داش کوروش خیلی پاتوق میومدیم. داش عباس متخصص بود. مهناز خانوم متخصص و پرانرژی و شوخ بود. یادم نمیره با شکلک ها داستان درست میکردن میگفتن حدس بزنید!!! ه ه ه ه .... یاااااااااااادش بخیر..... ( انگار الان ۶۰ سال گذشته !!! ) بابت نیومدنم شرمنده.. خیلی دوست دارم بیام ولی خیلی مشغله دارم. :icon_pf (34): همگی موفق باشید..... امضا: :babygirl: سلام مهندس مهرباااااااااااان.....خوش اومدیـــــــــد......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خواهش میکنم......ممنون از لطفتون..... بهبه چ سفره ایم انداختید............دستتون درد نکنه......داشتیم میمردیم از گرسنگی............این پاتوق یخچالش همیشه خالیه...... 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ ماشااله چه همدیگروتحویل میگیرن :gnugghender: سلام. شما هم خوش اومدید. :icon_gol::icon_gol: نامردا اون روزا که من سرباز بودم از این داستانا داشتین و خوش میگذروندید؟؟ تقصیر مهناز - اسبق - بانوست:icon_pf (34):من هیچ کاره بیدم ! وااااااااااای این که منو کُــــــــــــــــــــــــــــــشت :jawdrop: ۱۹۸۹ نوشجان سلام مهندس مهرباااااااااااان.....خوش اومدیـــــــــد......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:خواهش میکنم......ممنون از لطفتون..... بهبه چ سفره ایم انداختید............دستتون درد نکنه......داشتیم میمردیم از گرسنگی............این پاتوق یخچالش همیشه خالیه...... سپاس. نوشجان آخه یخچالش برق نداره ! هر چی میذاری میگنده ! 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام و نیمه شب بخیر روزه نماز همه تون قبول . خصوصا بر و بچز برقی .... بعد مدت ها موتور پاتوق برق راه افتاد ..... خیلی ذوق کردم .... :hapydancsmil: یه خسته نباشید و تیریک به روابط عمومی تالار برقمون میگم. :w63:ممنون مهنااااااز خانم.:w139:( توضیح: گفتم مهناااااز که با مهناز خانم اشتباه نشن. ) یادش بخیر اوایل که اومده بودم با داش عباس:w155: و مهناز خانوم:girl_yes2: و داش کوروش خیلی پاتوق میومدیم. داش عباس متخصص بود. مهناز خانوم متخصص و پرانرژی و شوخ بود. یادم نمیره با شکلک ها داستان درست میکردن میگفتن حدس بزنید!!! ه ه ه ه .... یاااااااااااادش بخیر..... ( انگار الان ۶۰ سال گذشته !!! ) بابت نیومدنم شرمنده.. خیلی دوست دارم بیام ولی خیلی مشغله دارم. :icon_pf (34): همگی موفق باشید..... امضا: :babygirl: :wht: بـــه به دارم درست میبینم!:wow: ببینید کی اومده بعد از سالها مجدد خوش اومدی آقا عادل:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان برقی - این تاپیک بیاید و در مورد خورتون بگید http://www.noandishaan.com/forums/thread353-34.html#post1556965 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان برقی - این تاپیک بیاید و در مورد خورتون بگید http://www.noandishaan.com/forums/thread353-34.html#post1556965 خورتون چیه مهندس؟ 6 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ خورتون چیه مهندس؟ دادا تو اینجا امدی غلط لفظی مارو بگیری ؟؟؟؟؟ آفتاب زیاد زد تو سرم چشمام کج میبینه 4 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread353-34.html#post1556965 :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام ب دوستای برقی.........بچه ها دوستمون خواسته ب این قسمت برید و نظر بدید.....آشنایی با کاربران مهندسی برق البته تو پست بالا هم نوشتن.... 7 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام ب دوستای برقی.........بچه ها دوستمون خواسته ب این قسمت برید و نظر بدید.....آشنایی با کاربران مهندسی برقالبته تو پست بالا هم نوشتن.... چشم نظر دادم 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ :wht: بـــه به دارم درست میبینم!:wow:ببینید کی اومده بعد از سالها مجدد خوش اومدی آقا عادل:hapydancsmil: سپاس حس کردم اینجا محیط خودمونی تره واسه سوالای آقا ابراهیم. سوده خانم پیش قدم شدن. چراغ اول رو روشن کردن. . . - روز و ماه و سال تولد ؟ 1368 - محل زندگی ؟ (شهر ، محل) قزوین - مرکز - وضعیت تاهل ؟ متاهل متعهد متوصل متوسل متملک متحیر ! ( ۱.۵ ماه دیگه خدا بخواد عروسیه ) - درباره فرزندان ؟ ( تعداد ، سن و ....) تکذیب میکنم - رشته تحصیلی ؟ ( از دبیرستان ، کاردانی ، کارشناسی و....) ریاضی-فیزیک ۰ پیوسته برق-الکترونیک -علایق؟ هنر۰ موسیقی۰ فیلم۰ کارهای مدیریتی۰ آموزشی۰ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ چشم نظر دادم چشمت بی بلا عزیزم..... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام خوش اومدم به اینجا چه خبرا ؟؟؟ فیوزاتون نپریده از گرما؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام خوش اومدم به اینجا چه خبرا ؟؟؟ فیوزاتون نپریده از گرما؟؟؟ درود سلامتی۰کار۰زندگی تازه دادیم سرویس کردن کل فیوزای پاتوقو. کولر گازی هم داریم اینجا 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ درود سلامتی۰کار۰زندگی تازه دادیم سرویس کردن کل فیوزای پاتوقو. کولر گازی هم داریم اینجا یادش بخیر این فیوزهای روغنی اصلا داغ نمی کردن میگم نسیم خنکی میاد دلتون خنک رفیقان گلم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام خوش اومدم به اینجا چه خبرا ؟؟؟ فیوزاتون نپریده از گرما؟؟؟ سلاااااااااااااام ببین کی راه گم کرده.....عمو سهند خوش اووووووووووومدید......:hapydancsmil: قدم رنجه فرمودید.....بچه های مکانیک.... ماه رمضونه.....شرمنده نمیتونیم اسباب پذیرایی داشته باشیم.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ما نسل جدیدیم ضد پرش..... 2 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سپاس حس کردم اینجا محیط خودمونی تره واسه سوالای آقا ابراهیم. سوده خانم پیش قدم شدن. چراغ اول رو روشن کردن. . . - روز و ماه و سال تولد ؟ 1368 - محل زندگی ؟ (شهر ، محل) قزوین - مرکز - وضعیت تاهل ؟ متاهل متعهد متوصل متوسل متملک متحیر ! ( ۱.۵ ماه دیگه خدا بخواد عروسیه ) - درباره فرزندان ؟ ( تعداد ، سن و ....) تکذیب میکنم - رشته تحصیلی ؟ ( از دبیرستان ، کاردانی ، کارشناسی و....) ریاضی-فیزیک ۰ پیوسته برق-الکترونیک -علایق؟ هنر۰ موسیقی۰ فیلم۰ کارهای مدیریتی۰ آموزشی۰ ماشالله دمت گرم داداش حیف قزوین نیستم وگرنه عروسی میترکوندم برات مبارکت باشه تبریک میگم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلاااااااااااااام ببین کی راه گم کرده.....عمو سهند خوش اووووووووووومدید......:hapydancsmil:قدم رنجه فرمودید.....بچه های مکانیک.... ماه رمضونه.....شرمنده نمیتونیم اسباب پذیرایی داشته باشیم.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ما نسل جدیدیم ضد پرش..... سلام مهناز خانوم صاحب خونه گل خودتون شیرینی هستین مهناز خانوم ممنون بابات نیت پذیراییتون ااا نمی پرین از ولتاز ضعیف نباشه تا نسل جدید فیوز خخخخخخ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده