Farzaaneh 3058 ارسال شده در 11 مهر، 2015 داغ بزنید از دهن نیفتاده :spiteful:.... وااااااااااای این که منو کُــــــــــــــــــــــــــــــشت :jawdrop: 4
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 11 مهر، 2015 سلام و نیمه شب بخیر روزه نماز همه تون قبول . خصوصا بر و بچز برقی .... بعد مدت ها موتور پاتوق برق راه افتاد ..... خیلی ذوق کردم .... :hapydancsmil: یه خسته نباشید و تیریک به روابط عمومی تالار برقمون میگم. :w63:ممنون مهنااااااز خانم.:w139:( توضیح: گفتم مهناااااز که با مهناز خانم اشتباه نشن. ) یادش بخیر اوایل که اومده بودم با داش عباس:w155: و مهناز خانوم:girl_yes2: و داش کوروش خیلی پاتوق میومدیم. داش عباس متخصص بود. مهناز خانوم متخصص و پرانرژی و شوخ بود. یادم نمیره با شکلک ها داستان درست میکردن میگفتن حدس بزنید!!! ه ه ه ه .... یاااااااااااادش بخیر..... ( انگار الان ۶۰ سال گذشته !!! ) بابت نیومدنم شرمنده.. خیلی دوست دارم بیام ولی خیلی مشغله دارم. :icon_pf (34): همگی موفق باشید..... امضا: :babygirl: سلام مهندس مهرباااااااااااان.....خوش اومدیـــــــــد......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خواهش میکنم......ممنون از لطفتون..... بهبه چ سفره ایم انداختید............دستتون درد نکنه......داشتیم میمردیم از گرسنگی............این پاتوق یخچالش همیشه خالیه...... 3
Adel00 5292 ارسال شده در 11 مهر، 2015 ماشااله چه همدیگروتحویل میگیرن :gnugghender: سلام. شما هم خوش اومدید. :icon_gol::icon_gol: نامردا اون روزا که من سرباز بودم از این داستانا داشتین و خوش میگذروندید؟؟ تقصیر مهناز - اسبق - بانوست:icon_pf (34):من هیچ کاره بیدم ! وااااااااااای این که منو کُــــــــــــــــــــــــــــــشت :jawdrop: ۱۹۸۹ نوشجان سلام مهندس مهرباااااااااااان.....خوش اومدیـــــــــد......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:خواهش میکنم......ممنون از لطفتون..... بهبه چ سفره ایم انداختید............دستتون درد نکنه......داشتیم میمردیم از گرسنگی............این پاتوق یخچالش همیشه خالیه...... سپاس. نوشجان آخه یخچالش برق نداره ! هر چی میذاری میگنده ! 4
m@ry@71 3690 ارسال شده در 12 مهر، 2015 سلام و نیمه شب بخیر روزه نماز همه تون قبول . خصوصا بر و بچز برقی .... بعد مدت ها موتور پاتوق برق راه افتاد ..... خیلی ذوق کردم .... :hapydancsmil: یه خسته نباشید و تیریک به روابط عمومی تالار برقمون میگم. :w63:ممنون مهنااااااز خانم.:w139:( توضیح: گفتم مهناااااز که با مهناز خانم اشتباه نشن. ) یادش بخیر اوایل که اومده بودم با داش عباس:w155: و مهناز خانوم:girl_yes2: و داش کوروش خیلی پاتوق میومدیم. داش عباس متخصص بود. مهناز خانوم متخصص و پرانرژی و شوخ بود. یادم نمیره با شکلک ها داستان درست میکردن میگفتن حدس بزنید!!! ه ه ه ه .... یاااااااااااادش بخیر..... ( انگار الان ۶۰ سال گذشته !!! ) بابت نیومدنم شرمنده.. خیلی دوست دارم بیام ولی خیلی مشغله دارم. :icon_pf (34): همگی موفق باشید..... امضا: :babygirl: :wht: بـــه به دارم درست میبینم!:wow: ببینید کی اومده بعد از سالها مجدد خوش اومدی آقا عادل:hapydancsmil: 4
ebi1234 120 ارسال شده در 12 مهر، 2015 سلام دوستان برقی - این تاپیک بیاید و در مورد خورتون بگید http://www.noandishaan.com/forums/thread353-34.html#post1556965 5
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 12 مهر، 2015 سلام دوستان برقی - این تاپیک بیاید و در مورد خورتون بگید http://www.noandishaan.com/forums/thread353-34.html#post1556965 خورتون چیه مهندس؟ 6
ebi1234 120 ارسال شده در 12 مهر، 2015 خورتون چیه مهندس؟ دادا تو اینجا امدی غلط لفظی مارو بگیری ؟؟؟؟؟ آفتاب زیاد زد تو سرم چشمام کج میبینه 4
ebi1234 120 ارسال شده در 12 مهر، 2015 http://www.noandishaan.com/forums/thread353-34.html#post1556965 :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 5
saghar... 6666 ارسال شده در 12 مهر، 2015 :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 6
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 12 مهر، 2015 سلام ب دوستای برقی.........بچه ها دوستمون خواسته ب این قسمت برید و نظر بدید.....آشنایی با کاربران مهندسی برق البته تو پست بالا هم نوشتن.... 7
m@ry@71 3690 ارسال شده در 13 مهر، 2015 سلام ب دوستای برقی.........بچه ها دوستمون خواسته ب این قسمت برید و نظر بدید.....آشنایی با کاربران مهندسی برقالبته تو پست بالا هم نوشتن.... چشم نظر دادم 5
Adel00 5292 ارسال شده در 13 مهر، 2015 :wht: بـــه به دارم درست میبینم!:wow:ببینید کی اومده بعد از سالها مجدد خوش اومدی آقا عادل:hapydancsmil: سپاس حس کردم اینجا محیط خودمونی تره واسه سوالای آقا ابراهیم. سوده خانم پیش قدم شدن. چراغ اول رو روشن کردن. . . - روز و ماه و سال تولد ؟ 1368 - محل زندگی ؟ (شهر ، محل) قزوین - مرکز - وضعیت تاهل ؟ متاهل متعهد متوصل متوسل متملک متحیر ! ( ۱.۵ ماه دیگه خدا بخواد عروسیه ) - درباره فرزندان ؟ ( تعداد ، سن و ....) تکذیب میکنم - رشته تحصیلی ؟ ( از دبیرستان ، کاردانی ، کارشناسی و....) ریاضی-فیزیک ۰ پیوسته برق-الکترونیک -علایق؟ هنر۰ موسیقی۰ فیلم۰ کارهای مدیریتی۰ آموزشی۰ 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 مهر، 2015 سلام خوش اومدم به اینجا چه خبرا ؟؟؟ فیوزاتون نپریده از گرما؟؟؟ 3
Adel00 5292 ارسال شده در 13 مهر، 2015 سلام خوش اومدم به اینجا چه خبرا ؟؟؟ فیوزاتون نپریده از گرما؟؟؟ درود سلامتی۰کار۰زندگی تازه دادیم سرویس کردن کل فیوزای پاتوقو. کولر گازی هم داریم اینجا 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 مهر، 2015 درود سلامتی۰کار۰زندگی تازه دادیم سرویس کردن کل فیوزای پاتوقو. کولر گازی هم داریم اینجا یادش بخیر این فیوزهای روغنی اصلا داغ نمی کردن میگم نسیم خنکی میاد دلتون خنک رفیقان گلم 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 13 مهر، 2015 سلام خوش اومدم به اینجا چه خبرا ؟؟؟ فیوزاتون نپریده از گرما؟؟؟ سلاااااااااااااام ببین کی راه گم کرده.....عمو سهند خوش اووووووووووومدید......:hapydancsmil: قدم رنجه فرمودید.....بچه های مکانیک.... ماه رمضونه.....شرمنده نمیتونیم اسباب پذیرایی داشته باشیم.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ما نسل جدیدیم ضد پرش..... 2
ebi1234 120 ارسال شده در 13 مهر، 2015 سپاس حس کردم اینجا محیط خودمونی تره واسه سوالای آقا ابراهیم. سوده خانم پیش قدم شدن. چراغ اول رو روشن کردن. . . - روز و ماه و سال تولد ؟ 1368 - محل زندگی ؟ (شهر ، محل) قزوین - مرکز - وضعیت تاهل ؟ متاهل متعهد متوصل متوسل متملک متحیر ! ( ۱.۵ ماه دیگه خدا بخواد عروسیه ) - درباره فرزندان ؟ ( تعداد ، سن و ....) تکذیب میکنم - رشته تحصیلی ؟ ( از دبیرستان ، کاردانی ، کارشناسی و....) ریاضی-فیزیک ۰ پیوسته برق-الکترونیک -علایق؟ هنر۰ موسیقی۰ فیلم۰ کارهای مدیریتی۰ آموزشی۰ ماشالله دمت گرم داداش حیف قزوین نیستم وگرنه عروسی میترکوندم برات مبارکت باشه تبریک میگم 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 مهر، 2015 سلاااااااااااااام ببین کی راه گم کرده.....عمو سهند خوش اووووووووووومدید......:hapydancsmil:قدم رنجه فرمودید.....بچه های مکانیک.... ماه رمضونه.....شرمنده نمیتونیم اسباب پذیرایی داشته باشیم.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ما نسل جدیدیم ضد پرش..... سلام مهناز خانوم صاحب خونه گل خودتون شیرینی هستین مهناز خانوم ممنون بابات نیت پذیراییتون ااا نمی پرین از ولتاز ضعیف نباشه تا نسل جدید فیوز خخخخخخ 2
ارسال های توصیه شده