رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ترس نداره.......ما میدانیااااا خیلی مهربونیم......:hanghead:.....رشتمونم مهربونه.....:w16:

ایندش ک..........:ws38:.......درتمامه رشتها کاربرد داره.......یعنی هرجا ک بخواد اطلاعاتی رو مخابره کنن حالا توی صنعت , تجارت , سازمانهای مختلف , پزشکی هرجا......به فرستنده گیرنده و آنتن احتیاج دارن.....:w16:

شما خوبییییین بر منکرش لعنت!:w16:

رشتتون یکم سنگینتر از بقیه گرایشاست!

اون آخرا میدان زدم خطرش کمتر باشه!:whistle:

بقیه رو یکی درمیون!!:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام

شماها خیلی کارتون درسته مهندسا

من دوتا سوال داشتم ولی هیشکی جواب نداد

بابا من دوتا مطلب میخوام در مورد امواج دستگاه ردیاب فلزات و رباتیک

کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به خدا اگه بیاید تالار مکانیک سوال بپرسید با چوب دنبالتون میکنم:w000:

• Like 3
لینک به دیدگاه
درود بر مهندسین...

آقا کی میزبانی گفتگوی هفته رو بر عهده میگیره؟؟:w02:

میزبان یعنی چی مثلا؟:ws38:

سلام

شماها خیلی کارتون درسته مهندسا

من دوتا سوال داشتم ولی هیشکی جواب نداد

بابا من دوتا مطلب میخوام در مورد امواج دستگاه ردیاب فلزات و رباتیک

کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به خدا اگه بیاید تالار مکانیک سوال بپرسید با چوب دنبالتون میکنم:w000:

سوالتون خیلی کلیه

کدوم ربات مد نظرتتونه ؟ ربات فلز یاب ؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

سوالتون خیلی کلیه

سلام خدا رو شکر یکی جواب داد

یه ربات داخل تراش میخوام طراحی کنم ولی از بخش الکتریکیش هییییییییییییچ نمیدانم

در مورد فرکانس های دستگاه ردیاب فلزات و چگونگی کارکرد این دستگاه هم اطلاعات میخوام:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام خدا رو شکر یکی جواب داد

یه ربات داخل تراش میخوام طراحی کنم ولی از بخش الکتریکیش هییییییییییییچ نمیدانم

در مورد فرکانس های دستگاه ردیاب فلزات و چگونگی کارکرد این دستگاه هم اطلاعات میخوام:ws3:

در مورد ردیاب

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

به این سایت برید اول یه چیزایی بدونید بعدش می تونید وارد جزئیاتش بشید و بیشتر سرچ کنید رو سیستم داخلیش وگر نه اینطوری که نمیشه

اونجا گفته چه سیستمی داره

مثلا طلایاب ها از سه نوع تكنولوژي استفاده مي‌كنه: - فركانس بسيار پائين - القاء پالسي - نوسان‌ساز يكنواخت

ربات داخل تراش میخاد چیکار کنه ؟ بیشتر توضیح بدید

• Like 6
لینک به دیدگاه

سوالتون خیلی کلیه

یعنی تو زمینه ای که تخصص دارین یا خیلی خوب مسلط بهش هستین رو در موردش یه تاپیک میزنیم....و میزبان در ابتدا شروع میکنه یه مقدار در مورد اون موضوع توضیح میده و بعد بقیه کاربرا میان سوالتشونو میپرسن و میزبان پاسخ میده یا راهنماییشون میکنه....

دو سه نفری هم میشه میزبان بود

• Like 4
لینک به دیدگاه
در مورد ردیاب
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

به این سایت برید اول یه چیزایی بدونید بعدش می تونید وارد جزئیاتش بشید و بیشتر سرچ کنید رو سیستم داخلیش وگر نه اینطوری که نمیشه

اونجا گفته چه سیستمی داره

مثلا طلایاب ها از سه نوع تكنولوژي استفاده مي‌كنه: - فركانس بسيار پائين - القاء پالسي - نوسان‌ساز يكنواخت

ربات داخل تراش میخاد چیکار کنه ؟ بیشتر توضیح بدید

ممنون از شما کاملا به درد خورد نسترن خانم.

ببین این ربات باید رو دستگاه سی ان سی نسب بشه تو یه مثال ساده اگه بخوام توضیح بدم بهت میتونی یه ظرف استوانه ای با دهنه ورودی کوچیک تر از قطر خارجی استوانه رو در نظر بگیری که تو پر باشه بعد ربات داخل تراش از دهنه وارد میشه و از داخل شروع به تراشیدن میکنه تا ضخامت مورد نظر به دست بیاد.

مکانیزم مکانیکی رو خودم میتونم طراحی کنم ولی اینکه چجوری بهش دستور حرکت بدم رو نمیدونم

اگه توضیحات بیشتر لازم بود بگو

• Like 5
لینک به دیدگاه

ببین این ربات باید رو دستگاه سی ان سی نسب بشه تو یه مثال ساده اگه بخوام توضیح بدم بهت میتونی یه ظرف استوانه ای با دهنه ورودی کوچیک تر از قطر خارجی استوانه رو در نظر بگیری که تو پر باشه بعد ربات داخل تراش از دهنه وارد میشه و از داخل شروع به تراشیدن میکنه تا ضخامت مورد نظر به دست بیاد.

مکانیزم مکانیکی رو خودم میتونم طراحی کنم ولی اینکه چجوری بهش دستور حرکت بدم رو نمیدونم

تو قسمت برنامه نویسیش مشکل وجود داره مهندس؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو قسمت برنامه نویسیش مشکل وجود داره مهندس؟

من نمیدونم اصن باید چی کار کنم یکی میگه میکرو کنترلر میخواد دکی میگه میگه باید ای سی براش طراحی کنی منم که اطلاعاتم در مورد اینا مثه اطلاعات وزغ در مقابل ایستگاه فضایی میره:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بله می دونم

موتورهایی که برای دستگاه های cnc استفاده میشن موتور های سرو هستن شما برید این موتور هارو مطالعه کنید ربات باید این موتور رو داشته باشه

برای اطلاع از نحوه کارش مطلب توی نت زیاد هست فیلم آموزشی هم پیدا می تونید بکنید . نحوه کنترلش رو هم مطرح می کنن

من نمیدونم اصن باید چی کار کنم یکی میگه میکرو کنترلر میخواد دکی میگه میگه باید ای سی براش طراحی کنی منم که اطلاعاتم در مورد اینا مثه اطلاعات وزغ در مقابل ایستگاه فضایی میره:ws3:

خب باید اول بدونید سیستم چی هست بعد بدونید چیکار باید بکنید چشم بسته که نمیشه :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بله می دونم

موتورهایی که برای دستگاه های cnc استفاده میشن موتور های سرو هستن شما برید این موتور هارو مطالعه کنید ربات باید این موتور رو داشته باشه

برای اطلاع از نحوه کارش مطلب توی نت زیاد هست فیلم آموزشی هم پیدا می تونید بکنید . نحوه کنترلش رو هم مطرح می کنن

ممنون از راهنماییت:icon_gol::w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...