m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود... هیچکدوم....کنترل و قدرت درود برشما من خودمم قدرت رو دوست دارم بهترین نمره هام رو هم از دروس قدرت گرفتم اما بازارکارش کاملا مردونست... کنترل هم فکر کنم بیشتر مرد بگیرن! من تا 5شنبه وقت دارم هیچکاری نکردم!میترسم انقدر داغون انتخاب رشته کنم شانس تهران هم از دست بدم! 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام.هردوتاش,اول الکترونیک که مادرهمه ی رشته هاست بعد مخابرات تا....... ممنون حسابی گیج شدم نمیدونم چکار کنم! مگه یکی درمیون بزنم هرچه باد آباد!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگر الک هستی الک تا برای تحصیلات تکمیلی یه ترم پیش نیاز نخوری........اگرم برات پیش نیاز مهم نیست.......مخابرات........قدرت مرده مردونس........انقدر ک به اقایون کاراشو میسپارن به خانوما ن......... کنترلم ک علاقه میخواد.......... ممنون مهناز جان پیش نیاز که 3تا6 واحد بیشتر نیست، اگرم الک بخونم احتمالا باز پیشنیاز بهم بدن:icon_pf (34):آینده هرکدوم بهتر باشه پیشنیاز که مهم نیست کنترل که حقیقتش زیاد بهش فکر نکردم! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون مهناز جانپیش نیاز که 3تا6 واحد بیشتر نیست، اگرم الک بخونم احتمالا باز پیشنیاز بهم بدن:icon_pf (34):آینده هرکدوم بهتر باشه پیشنیاز که مهم نیست کنترل که حقیقتش زیاد بهش فکر نکردم! درس میدان و امواج.....انتن1.......ماکرویو1......دروس پیشنیاز برا رشته میدان....... 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درس میدان و امواج.....انتن1.......ماکرویو1......دروس پیشنیاز برا رشته میدان....... از میدان میترسم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آیندش خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از میدان میترسم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3آیندش خوبه؟ ترس نداره.......ما میدانیااااا خیلی مهربونیم...........رشتمونم مهربونه..... ایندش ک.................درتمامه رشتها کاربرد داره.......یعنی هرجا ک بخواد اطلاعاتی رو مخابره کنن حالا توی صنعت , تجارت , سازمانهای مختلف , پزشکی هرجا......به فرستنده گیرنده و آنتن احتیاج دارن..... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ..............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:................. 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مهندسای خفن قربون دستتون من یه مقاله در مورد فرکانسهای دستگاه ردیاب فلزات میخوام ایشالا تو انجمن مکانیک تشریف بیارین جبران میکنم 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام داش عباس گل... لیست تقریبا آمادس.....برنامت چیه؟ والا برنامم اینه که یه برنامه برای کاربرای فعال راه بندازیم البته بچه های دیگه هم هستن که میان تالارمون، مثل یمنا و سلامت و روزبه (تازگیا زیاد میاد مشکوک میزنه ) که میتونن تو برنامه های شاد و مفرح تالار برق مشارکت فعال داشته باشن 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ والا برنامم اینه که یه برنامه برای کاربرای فعال راه بندازیم البته بچه های دیگه هم هستن که میان تالارمون، مثل یمنا و سلامت و روزبه (تازگیا زیاد میاد مشکوک میزنه ) که میتونن تو برنامه های شاد و مفرح تالار برق مشارکت فعال داشته باشن پس من چی...... 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پس من چی...... شما که صاب خونه ای خودتون اونایی که نام بردم بچه های غیر برقی بودن که میان تالارمون و پاتوق و اینا 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما که صاب خونه ای خودتون اونایی که نام بردم بچه های غیر برقی بودن که میان تالارمون و پاتوق و اینا اخه گفتید.........کاربرای فعال.......ب من هنوز کاربر فعال ندادن..... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ والا برنامم اینه که یه برنامه برای کاربرای فعال راه بندازیم البته بچه های دیگه هم هستن که میان تالارمون، مثل یمنا و سلامت و روزبه (تازگیا زیاد میاد مشکوک میزنه ) که میتونن تو برنامه های شاد و مفرح تالار برق مشارکت فعال داشته باشن عباس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من مشکوکم؟؟؟؟؟؟خو میام به شما سر بزنم:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عباس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من مشکوکم؟؟؟؟؟؟خو میام به شما سر بزنم:vahidrk: روزبه جون خیلی مخلصیم شوخی بود داداشی، قدمت روی چشم خیلی خوشحال میشم شماهارو اینجا میبینم، هرچقد بیشتر بهتر 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عباس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من مشکوکم؟؟؟؟؟؟خو میام به شما سر بزنم:vahidrk: قدمت رو چشممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم......... 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اخه گفتید.........کاربرای فعال.......ب من هنوز کاربر فعال ندادن..... تعداد نوشته هات برسه به هزار میشی کاربر فعال اتوماتیک منظور من کلا فعال بود نه عنوان کاربر فعال 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پیشته باااااااااااااااو به روز قدمت رو چشم قدمت رو چشم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عباس چی میگی تو آواتارووووو 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آواتارووووو حال میکنی عباس ای قربونش برم من 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده