آتیه معماری 7545 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 سلام خوبی؟ یه سر به اینجاها بزن ببین کمکت میکنه برق هسته ای انرژی زیست توده (Biomass) || فهرست منابع موجود در انجمن نیروگاه و روشهای تولید برق توزیع تولید با استفاده از میکروتوربینها سیستمهای تولید همزمان برق وحرارت یا chp تولید پراکنده یا Distributed Generation سلام ممنونم خیلی زحمت کشیدین بله به دردم خورد 4
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 :putertired: خوب بچه مگه مجبوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بگیر بخواب 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 سلام سید جون اگه بتونی یه لیست از بچه های برقی که هستن و میان و میرن تهیه کنی خوب میشه بعدش با هم یه فکری چیزی میکنیم یه فعالیتی راه میندازیم سلام داش عباس گل... لیست تقریبا آمادس.....برنامت چیه؟ 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 سلام بانو یمنای بزرگ شلام شلام خوبین؟یمنا دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا همه دوستام که میدونن اسممو شما نمیدونین؟؟؟؟؟ راستی قضیه مجله چی هست چطوری مطلب بفرستم؟ 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 شلام شلام خوبین؟یمنا دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا همه دوستام که میدونن اسممو شما نمیدونین؟؟؟؟؟راستی قضیه مجله چی هست چطوری مطلب بفرستم؟ بر اینکه نگفتی اسمتو مجله تالار برقو ندیدی تا حالا؟؟!!!! شهره جهانی داره مجله کهربا چطور ندیدین؟! به صورت فصلنامس که میاد بیرون....البته این شماره قرار بود که آخر فروردین بیاد بیرون منتها هنوز تموم نشده کاراش برای فرستادن مطلب هم به صورت خصوصی به من یا ایمان بفرستین تا به اسم خودتون ثبت بشه 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 بر اینکه نگفتی اسمتو مجله تالار برقو ندیدی تا حالا؟؟!!!! شهره جهانی داره مجله کهربا چطور ندیدین؟! به صورت فصلنامس که میاد بیرون....البته این شماره قرار بود که آخر فروردین بیاد بیرون منتها هنوز تموم نشده کاراش برای فرستادن مطلب هم به صورت خصوصی به من یا ایمان بفرستین تا به اسم خودتون ثبت بشه خو قبلا بشه بودم ندیدم اسمم الگار هستش دیگه دوستام میدونن عمویی حالا چه مطالبی باشه باید از خودمون باشه؟؟؟؟ 3
m@ry@71 3690 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 سلاااااااااام بر اهالی پاتوق:mornincoffee: کجایید مهندسان؟!:wht: عاقا یه سوال!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مخابرات یا الکترونیک مسئله اینست!!؟ 5
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 خو قبلا بشه بودم ندیدماسمم الگار هستش دیگه دوستام میدونن عمویی حالا چه مطالبی باشه باید از خودمون باشه؟؟؟؟ [h=1]سایت رسمی مجله تخصصی برق نواندیشان (کهربا)[/h] ---------- خیلی مخلصیم الگار خانوم هر چی که به برق مربوط میشه....اگه مطالب از خودتون باشه که چه بهتر....اگرم نبود ایرادی نداره ولی مطالب تاپی باشه 5
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 سلاااااااااام بر اهالی پاتوق:mornincoffee: کجایید مهندسان؟!:wht: عاقا یه سوال!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مخابرات یا الکترونیک مسئله اینست!!؟ درود... هیچکدوم....کنترل و قدرت 5
Yamna 1 17420 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 سلاااااااااام بر اهالی پاتوق:mornincoffee: کجایید مهندسان؟!:wht: عاقا یه سوال!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مخابرات یا الکترونیک مسئله اینست!!؟ شلام من رئیسشونم جونم بگو 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 سایت رسمی مجله تخصصی برق نواندیشان (کهربا) ---------- خیلی مخلصیم الگار خانوم هر چی که به برق مربوط میشه....اگه مطالب از خودتون باشه که چه بهتر....اگرم نبود ایرادی نداره ولی مطالب تاپی باشه چاکلم 3
mmce 683 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 سلاااااااااام بر اهالی پاتوق:mornincoffee: کجایید مهندسان؟!:wht: عاقا یه سوال!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مخابرات یا الکترونیک مسئله اینست!!؟ سلام.هردوتاش,اول الکترونیک که مادرهمه ی رشته هاست بعد مخابرات تا....... 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 سلاااااااااام بر اهالی پاتوق:mornincoffee: کجایید مهندسان؟!:wht: عاقا یه سوال!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مخابرات یا الکترونیک مسئله اینست!!؟ اگر الک هستی الک تا برای تحصیلات تکمیلی یه ترم پیش نیاز نخوری........اگرم برات پیش نیاز مهم نیست.......مخابرات........ قدرت مرده مردونس........انقدر ک به اقایون کاراشو میسپارن به خانوما ن......... کنترلم ک علاقه میخواد.......... 3
ارسال های توصیه شده