Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیچکیییییییییی تو پاتوق نیست.................... 2 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تولید علم برای ملتی که شکم خالی دارد، بیشتر شبیه یک طنز است. زندگی با ارضاء نیازهای اولیه انسان آغاز میشود با تولید ثروت ادامه پیدا میکند با تولید علم توسعه پیدا میکند و با تکیه به معنویت، غنی می گردد. این ترتیب را نمیشود به سادگی تغییر داد. و امروز، بخش عمده ای از جامعه انسانی، قربانی تفکری است که میکوشد این مخروط را وارونه روی زمین قرار دهد: با معنویت آغاز کند، با علم معنویت را تثبیت کند، با ثروت از علم و معنویت دفاع کند و در نهایت پس از مرگ، به ارضاء نیازهای اولیه خود بپردازد… 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام یه سوال داشتم فکر کردم بهتره اینجا بپرسم امکان تغییر گرایش و انتقالی در دوره ارشد ، دانشگاه غیرانتفاعی وجود داره؟ 2 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انواع زن از دید اداره برق: زن خوب: چراغ خونه زن چاق: لامپ حبابی زن لاغر: لامپ مهتابی زن زشت: چراغ خواب زن خوشگل: لوستر زن غرغرو: مهتابی استارت خراب 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامیه سوال داشتم فکر کردم بهتره اینجا بپرسم امکان تغییر گرایش و انتقالی در دوره ارشد ، دانشگاه غیرانتفاعی وجود داره؟ سلام ...... به نظرم بهتر باشه از طریق دفتر آموزش دانشگاتون اطلاعات کسب کنید..... 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام ...... به نظرم بهتر باشه از طریق دفتر آموزش دانشگاتون اطلاعات کسب کنید..... هنوز انتخاب رشته نکردم میخوام بدونم میشه یا نه چون گرایش مورد نظرمو مجاز نشدم میخوام ببینم میشه یه گرایش دیگه رفت بعدش تغییرش داد یا نه 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لی لی لی لی من هشتم:hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هنوز انتخاب رشته نکردم میخوام بدونم میشه یا نه چون گرایش مورد نظرمو مجاز نشدم میخوام ببینم میشه یه گرایش دیگه رفت بعدش تغییرش داد یا نه انتقالی ک همه دانشگاها قوانین ثابتی دارند.....اما برای تغییر گرایش نمیدونم دانشگاه غیرانتفاعی به چ صورته......البته میتونید برای اطمینان بیشتر به یکی از دانشگاهای غیرانتفاعی ک نزدیک محل سکونتنون هست برید و مستقیم بپرسید........ دوست عزیز از بچهای تالار نمیدونم کی غیرانتفاعی خونده ک شمارو بهش ارجاع بدم...... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاااااااااااااااااام ...............:hapydancsmil:.........دوستای برقی خوووووووووووووووووووووووودم.....:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان شما تو تالارتون درباره انرژی هسته ای یا انرژی هیدروژنی مطلب ندارین؟ 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان شما تو تالارتون درباره انرژی هسته ای یا انرژی هیدروژنی مطلب ندارین؟ سلام ......دقیقا چ مطلبی مد نظرتون هست...... 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام ......دقیقا چ مطلبی مد نظرتون هست...... برای انرژی های میخوام مث انرژی باد و خورشید اینا ولی بیشتر انرژی هیدروژن و انرژی هسته ای معرفیشون یا کاربردشون تو طراحی های امروزه 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برای انرژی های میخوام مث انرژی باد و خورشید اینا ولی بیشتر انرژی هیدروژن و انرژی هسته ای معرفیشون یا کاربردشون تو طراحی های امروزه دوست عزیز تا اونجایی ک من اطلاع دارم....انرژی هسته ای برای بچه های مهندسي هسته اي در زمينه راديوايزوتوپها , مهندسي انرژي , یا مهندسي انرژي و فیزیک و مهندسي پزشكي ست..... تا اونجایی ک من توی تالار برق نگاه کردم......چیزی منوط بر این موضوع بدست نیاوردم.......شاید سایر دوستان بتونن مکمتون کنند........من بهشون سوال شمارو ارجاع میدم........ 6 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست عزیز تا اونجایی ک من اطلاع دارم....انرژی هسته ای برای بچه های مهندسي هسته اي در زمينه راديوايزوتوپها , مهندسي انرژي , یا مهندسي انرژي و فیزیک و مهندسي پزشكي ست.....تا اونجایی ک من توی تالار برق نگاه کردم......چیزی منوط بر این موضوع بدست نیاوردم.......شاید سایر دوستان بتونن مکمتون کنند........من بهشون سوال شمارو ارجاع میدم........ خیلی مچکرم البته انرژی هیدروژن برای یه تحقیق مربوط به انرژی های پایدار میخوام ولی انرژی هسته ای رو برای مدیریت بحران 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی مچکرمالبته انرژی هیدروژن برای یه تحقیق مربوط به انرژی های پایدار میخوام ولی انرژی هسته ای رو برای مدیریت بحران خواهش میکنم... 4 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. بحث امروزم ال ای دی هاومصرف انرژی,هزینه هاش,مضرات ودرکل اصلا بصرفه واسه ماجماعت کمی اندرکارهست که ازمون بپرسند!!!!!یعنی کل این چینی هاروباید ب صلیب کشید....نمیدونم چجوری برد۱۲ولت باال ای دی smd5waatمیزنه یک دلار....عمده نصف بالای 10هزارتایک سوم دلار!!!!!تنوع رنگشون که دیگه الفاز البنفش تا1080پیکسل واس نسل 2014ست.....خداوکیلی بیایدتولید رواستارت بزنیم....خاک سیلیکون وبقول دوست مخترعم اون جریان قشنگه ش,روشن کردنش بامن.....خیعلی نمیذارن راه بیوفتیم بمولا....استکبار چینکی و مفت بخر,اما هرماه بخر,نصیب ملت های بعدازمانشه,,,,بش باد....... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بازم کسی نیست.......:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برای انرژی های میخوام مث انرژی باد و خورشید اینا ولی بیشتر انرژی هیدروژن و انرژی هسته ای معرفیشون یا کاربردشون تو طراحی های امروزه سلام خوبی؟ یه سر به اینجاها بزن ببین کمکت میکنه [h=1]برق هسته ای[/h] [h=1]انرژی زیست توده (Biomass) || فهرست منابع موجود در انجمن[/h] [h=3]نیروگاه و روشهای تولید برق[/h] [h=3]توزیع تولید با استفاده از میکروتوربینها[/h] [h=3]سیستمهای تولید همزمان برق وحرارت یا chp[/h] [h=3]تولید پراکنده یا Distributed Generation[/h] 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده