Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلااااااااااااااااااام مهندسییییییییییییییییین خودمممممممممممممم..............کجاااااااییییییییییید ........نکنه خوابید........:icon_pf (34):.........هنوز........... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فهرست_نشريات_علمي_معتبر و نا معتبر_وزارت_علوم_-_بهمن_ماه__93 رو قرار دادم..... 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ميبينم مهناز در همه گروها فعالي.... خواهر كارو زندگي نداري عايا؟ اين روزبه دوستت كجاست كه بزنيم بتركونيمش؟بعد بخنديم... بعد شما طرفداري كني ازش.. خوبه كه هستي مهناز... 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ميبينم مهناز در همه گروها فعالي.... خواهر كارو زندگي نداري عايا؟ اين روزبه دوستت كجاست كه بزنيم بتركونيمش؟بعد بخنديم... بعد شما طرفداري كني ازش.. خوبه كه هستي مهناز... آخه ما بچه های مخابرات میدانیمممممممممممم.........اونم با پترن ایزوتروپیک.......... مرسی سلامت جان..... 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ميبينم مهناز در همه گروها فعالي.... خواهر كارو زندگي نداري عايا؟ اين روزبه دوستت كجاست كه بزنيم بتركونيمش؟بعد بخنديم... بعد شما طرفداري كني ازش.. خوبه كه هستي مهناز... آخه ما بچه های مخابرات میدانیمممممممممممم.........اونم با پترن ایزوتروپیک..........مرسی سلامت جان..... ای بابا این سلامت اینجا چی کار میکنه؟؟؟؟:vahidrk:؟؟تو هر جا در باز بود میری تو؟ پترن رشتت تو حلقم مهناز 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای بابا این سلامت اینجا چی کار میکنه؟؟؟؟:vahidrk:؟؟تو هر جا در باز بود میری تو؟ پترن رشتت تو حلقم مهناز ديگه منو ديدي اينجا.. قهر قهرم.. باي// جدي گفتماااا 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پترن رشتت تو حلقم مهناز مخلصیمممممممم........ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ديگه منو ديدي اينجا..قهر قهرم.. باي// جدي گفتماااا سلامت جان شما بزرگ مایی.....روزبه هیچی تو دلش نیست.....پسر شوخ طبع و گرمیه......باهاتون شوخی کرده چون شمارو مثل خودش خودی دونسته.... شما تو تالار برق قدمتون رو چشم ماست.... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامت جان شما بزرگ مایی.....روزبه هیچی تو دلش نیست.....پسر شوخ طبع و گرمیه......باهاتون شوخی کرده چون شمارو مثل خودش خودی دونسته....شما تو تالار برق قدمتون رو چشم ماست.... ديگه منو ديدي اينجا..قهر قهرم.. باي// جدي گفتماااا چییییییییی شد؟؟؟؟؟. چرا ناراحت میشی؟؟؟؟؟؟مگه تالار برق ماله بابامه؟؟؟من غلط کردم قهر نکنبیا. ببخشید سلامت راستی دوستت چطوره؟؟؟؟:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فکرم آزاد بشه، فکر میکنم بهتون میگم حتما!! قبلنا خیلی ایده داشتم!! سلام مریم خانوم.... خب همون ایده هارو بردار بیار دیگه منتظر ایده هاتون هستیم سلام سید جون اگه بتونی یه لیست از بچه های برقی که هستن و میان و میرن تهیه کنی خوب میشه بعدش با هم یه فکری چیزی میکنیم یه فعالیتی راه میندازیم سلام داش عباس گل... فردا لیستشو آماده میکنم 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیچ کس تو پاتق نیست......:shame: 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیچ کس تو پاتق نیست......:shame: غصه نخور من اینجام . هر دو تا انجمن و ما دو تا فقط نگه داشتیما اون ور حداقل یکی میاد یه سوالی میپرسه اینجا کلا فقط من و توایم 3 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مبعث رسول ودانشمند درعهد خویش,محمد(ص)تبریک. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ غصه نخور من اینجام . هر دو تا انجمن و ما دو تا فقط نگه داشتیمااون ور حداقل یکی میاد یه سوالی میپرسه اینجا کلا فقط من و توایم دممممممممممممممممت گرممممممممممممممم...... آره والا.........:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلااااااااااااااااممممممممممممممم...........دوستای برقیییییییییییییییییی خودممممممممممممممم............... عید مبعث مبارک.....................................:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مثل صدای تخلیه ی ودشارژ ناخودآگاه خازن 200vw,سوت زنان درگوش....بیادتون دست و دلم میلرزه...یک عضو از پاتوق برقیآ 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ستاره ای بدرخشید و ماه مجلس شد ، دل رمیده ما را انیس و مونس شد . بعثت پیامبر اکرم بر پیروان حقیقیش تهنیت باد . عيدتون مبارك 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده